PUBLI

Ένας τόνος αγάπης για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης #DoPeopleGood που λάνσαραν και ανέπτυξαν η DPG Digital Media και το Mothersblog.gr με τη δυναμική συμμετοχή της διευθύντριάς του, Δέσποινας Καμπούρη και της συντακτικής ομάδας του, χαρίζοντας έναν ιδιαίτερα σημαντικό ''όγκο'' υλικών αγαθών στα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς τα τρόφιμα, είδη ένδυσης και πρώτης ανάγκης που προσέφεραν οι φίλοι του site, ξεπέρασαν τον ένα τόνο.

Η ανταπόκριση του κοινού στην εκστρατεία αγάπης #DoPeopleGood για στα Παιδικά Χωριά SOS που ”έτρεξε” το Mothersblog.gr από την 4η έως και την 7η Ιανουαρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από ένας τόνος υλικών αγαθών και τροφίμων συγκεντρώθηκαν για τα Παιδικά Χωριά SOS τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας σημαντικά το Σωματείο. 

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, πρόεδρος του Σωματείου των Παιδικών Χωριών SOS, με αφορμή την εξαιρετική αυτή πράξη προσφοράς,δήλωσε: ”Ο φετινός Άγιος Βασίλης είχε για τα παιδιά μας, τα χαρακτηριστικά του Mothersblog.gr,  της  DPG Digital Media και το χαμόγελο της Δέσποινας Καμπούρη. Η άμεση ανταπόκριση του Mothersblog.gr και της DPG Digital Media, στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ήταν για μας ένα ξεχωριστό δώρο ζωής και αγάπης.

Ο ενθουσιασμός και η αμεσότητα με την οποία αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή, παρακίνησε χιλιάδες συνανθρώπους μας να προσφέρουν από το δικό τους υστέρημα και να δείξουν για άλλη μια φορά ότι το συναίσθημα αλληλεγγύης παραμένει βαθιά ριζωμένο στην καρδιά και την συνείδηση του καθενός από εμάς και μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε με αισιοδοξία και χαρά το αύριο των παιδιών, που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.”

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Καμπούρη δήλωσε: ”Η εκστρατεία #DoPeopleGood, με στόχο την υποστήριξη των σκοπών των Παιδικών Χωριών SOS ήταν για μένα μία καθοριστική βιωματική εμπειρία. Είναι σημαντικό όλοι μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και ειδικά σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης στην ανάγκη οικοδόμησης ενός καλύτερου μέλλοντος που χρωστάμε σε όλα τα παιδιά.

Νιώθω περήφανη που με τη στήριξη της ομάδας του Mothersblog.gr και του ομίλου της DPG Digital Media καταφέραμε να κινητοποιήσουμε ένα σημαντικό μέρος της κοινής γνώμης, συλλέγοντας μία πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και υλικών αγαθών για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Κυρίως όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους φίλους του Mothersblog.gr που ανταποκρίθηκαν τόσο θερμά στο κάλεσμά μας, αποδεικνύοντας, με αυτόν τον τρόπο,  έμπρακτα πως το Mothersblog.gr πέρα από ένα σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των γονιών, αποτελεί και μια ισχυρή, ευαισθητοποιημένη κοινότητα ανθρώπων που απέδειξε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.”

Το Mothersblog.gr αποτελεί μέλος της DPG Digital Media, του πληρέστερου digital media – marketing & communications δικτύου στην Ελληνική αγορά που παρέχει πολυεπίπεδες υπηρεσίες διαφήμισης, marketing και επικοινωνίας. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων site, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό,  προσφέρει έγκυρη, άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση μέσα σε ένα εύχρηστο και ταυτόχρονα τεχνολογικά up-to-date περιβάλλον.

Και τη νέα χρονιά #DoPeopleGood

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν την εκστρατεία #DoPeopleGood  που ξεκίνησε η DPG Digital Media και το Mothersblog.gr, μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα Παιδικά Χωριά SOS και να προσφέρουν αγαθά όπως:

όσπρια

μακαρόνια

ρύζι

μέλι

μαρμελάδες

πραλίνα φουντουκιού

δημητριακά

γάλα μακράς διάρκειας

χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας

οδοντόπαστες

σαπούνια

Βρεφικά είδη (πάνες, βρεφικά ρούχα)

Είδη ρουχισμού για παιδιά & έφηβους σε καλή κατάσταση

Τα σημεία συλλογής των αγαθών είναι:

Κεντρικά γραφεία ”Παιδικά Χωριά SOS” – Καραγιώργη Σερβίας 12-14, 10562 Αθήνα (09:00-18:00 εκτός επίσημων αργιών)

Παιδικό Χωριό SOS Βάρης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)

Κεντρικά γραφεία ”Παιδικά Χωριά SOS” Θεσσαλονίκη – Γρηγορίου Παλαμά 8, 54621 Θεσσαλονίκη (09:00-15:00 εκτός επίσημων αργιών)

Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)