PUBLI

Deliveras.gr: Η νέα μόδα στην παραγγελία φαγητού και καφέ

Ονομάζεται Deliveras.gr και είναι η καλύτερη, εξυπνότερη και ευκολότερη στηχρήση, πλατφόρμα παραγγελιών φαγητού στην Ελλάδα. Σας επιτρέπει ναπραγματοποιείτε Οnline παραγγελίες στο λεπτό, χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίςπιστωτική κάρτα, από τα μεγαλύτερα ονόματα της γεύσης. Μπαίνοντας στηνιστοσελίδα έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε ανάμεσα από δεκάδες εστιατόριαανά περιοχή και να κάνετε την παραγγελία σας online εύκολα και γρήγορα,ξεχνώντας τον παραδοσιακό τρόπο παραγγελίας μέσω τηλεφώνου.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μέχρι στιγμής πάνω από 1000 επώνυμα καταστήματα και αλυσίδες φαγητού αλλά και συνοικιακά σουβλατζίδικα και ψησταριές. Έτσι οχρήστης τού deliveras.gr απολαμβάνει γεύσεις από τις πλέον γνωστές καικαταξιωμένες αλυσίδες φαγητού όπως Domino’s, Pizza Hut, L’artigianno, Benvenuto,Pizza Fan, Η Πίτα του Παππού, Πίτα Παν, Burgering House, China Wok Time, NoodleBar, Far East Pack, Crepa Crepa και πολλές πολλές ακόμη, αλλά και από τα καλύτερασυνοικιακά καταστήματα τής κάθε περιοχής. Οι πληροφορίες που υπάρχουν για τοκάθε κατάστημα, εκτός από τον πλήρη και πάντα ανανεωμένο κατάλογό του, είναι ηκατηγοριοποίηση με βάση την κουζίνα, βαθμολογία και κριτικές από χρήστες,ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης και πολλά πολλά ακόμη.

Το σημαντικότερο όμως, ειδικά για την εποχή που διανύουμε, είναι οι εκατοντάδες αποκλειστικές προσφορές που έχει εξασφαλίσει το deliveras.gr, από όλες τις αλυσίδεςφαγητού αλλά και τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα! Έτσι δεν χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας για να ψάχνετε παντού, αφού τώρα έχετε όλα τα delivery με αποκλειστικές προσφορές μαζεμένα στον απόλυτο προορισμό για online παραγγελίες! Το κέρδος λοιπόν για τον πελάτη είναι πολύ σημαντικό, αφού παραγγέλνει γρήγορα καιεύκολα εξερευνώντας όσα μενού θέλει και κάνοντας ταυτόχρονα σημαντικήοικονομία.

Επίσης το deliveras.gr παρέχει το καλύτερο σύστημα επιβράβευσης για τα αφοσιωμέναμέλη του. Συγκεκριμένα με κάθε παραγγελία ο χρήστης του deliveras.gr κερδίζει πόντουςπου μπορεί να τους εξαργυρώσει με κουπόνια φαγητού, ώστε να απολαύσει εντελώςδωρεάν κάποιο γεύμα του. Ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξαργύρωσης των πόντων μεδωρεά προς το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Αντίστοιχα οφέλη έχουν και τα εστιατόρια, που δεν χάνουν το χρόνο τους με τατηλέφωνα, αντιθέτως δέχονται την παραγγελία σε ηλεκτρονική μορφή και τηδρομολογούν αμέσως, ενώ γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία μιας προσφοράςεξοικονομώντας τα χρήματα που απαιτούνται για την εκτύπωση φυλλαδίων. Τοσυγκεκριμένο κομμάτι της σύνδεσης των καταστημάτων με το deliveras.gr, αποτέλεσε και το πιο μεγάλο στοίχημα της εταιρείας. Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι του delivera ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι που θα μπορούσε να χειριστεί ο οποιοσδήποτε, ακόμα και αυτός που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ PC.

Γεννήθηκε λοιπόν το “b2b”, δηλαδή μια παράλληλη πλατφόρμα που “τρέχει” πίσω από το deliveras.gr και υπάρχει σε όλα τα καταστήματα, μέσα από την οποία γίνεταιη λήψη και διαχείριση των παραγγελιών κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ρωτήσαμε τους ανθρώπους του deliveras.gr, γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασίανα παραγγείλει online και άρχισαν να μάς “πυροβολούν” με απαντήσεις, όπως:

Παραγγελίες στο λεπτό

Λαμβάνουμε γρήγορα και με τον πιο εύκολο τρόπο την παραγγελία σας και τηνπαραδίδουμε άμεσα στα καταστήματα τής επιλογής σας με όλες τις λεπτομέρειες.Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλούστατη και γίνεται στο λεπτό, δεν χάνετε τονχρόνο και τα χρήματά σας στο τηλέφωνο ή περιμένοντας στη γραμμή.

Αποκλειστικές Προσφορές

Το deliveras.gr έχει πετύχει ειδικές προσφορές για εσάς. Τώρα όλοι έχουν τηδυνατότητα να επωφεληθούν από τις εκπληκτικές προσφορές που υπάρχουν στιςonline παραγγελίες. Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε ακόμα πιο οικονομικά τιςαγαπημένες σας γεύσεις!

Χωρίς επιπλέον χρέωση & πιστωτική κάρτα

Πληρώνετε κανονικά με την παραλαβή, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας &χωρίς επιπλέον χρέωση. Η παράδοση γίνεται μέσα σε 10 – 45 λεπτά, ανάλογα με τονμέσο χρόνο παράδοσης του καταστήματος που παραγγείλατε.

Αγαπημένες παραγγελίες

Οι αγαπημένες σας παραγγελίες είναι έτοιμες για αποστολή με ένα κλικ, δενχρειάζεται να επαναλαμβάνετε συνεχώς την ίδια παραγγελία στο τηλέφωνο.

Πολλαπλή παραγγελία

Μεγάλη παρέα και δε συμφωνείτε στις γεύσεις; Με το deliveras.gr μπορείτε ναπαραγγείλετε από διαφορετικά καταστήματα, με μία και μόνο παραγγελία!

Δημοφιλέστερα πιάτα & εστιατόρια

Επιλέγετε τα καλύτερα εστιατόρια και τα δημοφιλέστερα πιάτα που προκύπτουναπό τις δικές σας κριτικές και παραγγελίες, δεν χρειάζεται να παραγγείλετε απόόλους και να δοκιμάσετε τα πάντα για να βρείτε τα καλύτερα.

Επιπλέον…

Υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια από την τηλεφωνική παραγγελία, τα λάθη σε extraυλικά αποτελούν παρελθόν. Είστε ευέλικτοι να δίνετε παραγγελίες κατά τη διάρκεια μιας εργασίας, το φαγητό σας θα σας περιμένει όταν τελειώσει το meeting.

Απλά θυμάστε deliveras.gr και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεται να θυμάστε τηλεφωνικούς αριθμούς ή να στοιβάζετε καταλόγους στο συρτάρι σας. Βλέπετε πάντα τους νέους καταλόγους όλων των εστιατορίων, δεν χάνεστε σε παλιούς καταλόγους και προσφορές.

Η λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή. Πληκτρολογείτε μία διεύθυνση καιαυτόματα εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα delivery που μπορούν να κάνουν παράδοση στην περιοχή σας, με βάση την κουζίνα που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια επιλέγετε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραγγείλετε, προσθέτετε τα πιάτα στο καλάθι σας και ολοκληρώνετε την παραγγελία. Το deliveras.gr πραγματοποιεί αμέσως την παραγγελία σας, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Πληρώνετε με την παραλαβή, όπως δηλαδή κάνατε πάντα. Όποιες παραγγελίες επιθυμείτε μπορείτε να τις κάνετε αγαπημένες σας, ώστε να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή με ένα κλικ. Αν κάποιο εστιατόριο σάς άρεσε, μπορείτε να τοβαθμολογήσετε για να το προτιμήσουν και άλλοι στο μέλλον.Με το deliveras.gr ηπαραγγελία γίνεται παιχνίδι.

& εάν δεν θέλετε να ανοίγετε laptop ή pc…

Το Deliveras.gr δημιουργήθηκε και σε Application για όλα τα smartphones, το οποίοπαρέχεται εντελώς δωρεάν! Έτσι εάν πεινάτε πολύ, παραγγέλνετε από τον δρόμομέσω τού application και απολαμβάνετε την παραγγελία σας μόλις φτάσετε!

Το κερασάκι στην τούρτα!

Κάθε μήνα τρέχει ένας διαγωνισμός για τους λάτρεις του delivery. Με κάθε ευρώ παραγγελίας από το site ή το application του deliveras.gr κερδίζετε 10 πόντους, ο πρώτος σε πόντους κάθε μήνα κερδίζει ένα iPhone5s, έτσι απλά χωρίς κλήρωση,χωρίς ψιλά γράμματα.

Ο Deliveras ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο τού Online Delivery!