PUBLI
SPONSORED

Xmas your look: Οι top θεραπείες για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές και τη νέα χρονιά έχει σχεδόν ξεκινήσει και εμείς ανυπομονούμε να υποδεχτούμε μία νέα χρονιά που θα μας φέρει καινούρια και δημιουργικά πράγματα.

Το ερώτημα είναι: Είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τη νέα χρονιά; Οπλίσου μονάχα με καλή διάθεση γιατί όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Cosmetic Derma Medicine. Όπως μας εξηγεί η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Κηφισιάς, η ανανεωμένη εικόνα είναι υπόθεση σοβαρή και για αυτό το λόγο προτείνει τις καλύτερες θεραπείες λάμψης και αναζωογόνησης για το πρόσωπο κάθε γυναίκας.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, λείανση των ρυτίδων, πρόληψη εμφάνισης νέων, βελτίωση της υφής του δέρματος και της όψης των μαύρων κύκλων, σύσφιγξη και γενικά μια πιο φωτεινή και υγιή όψη της επιδερμίδας σας.

Έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στις top θεραπείες λάμψης καθώς πολύτιμες ουσίες (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες) εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε με τις πιο δραστικές κρέμες της αγοράς που μπορούν να λειτουργούν μόνο επιδερμικά.

Η μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη και μη ενέσιμη. Στην τελευταία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα συστατικά φτάνουν στο βάθος που θέλουμε ώστε να δράσουν. Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη.

Peeling Λάμψης

Κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος προσφέρουν αναζωογονημένη επιδερμίδα και επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα του προσώπου σας.

Ήπια, επιφανειακά χημικά peeling με διαλύματα οξέων δρουν επιφανειακά στο ανώτερο στρώμα του δέρματος, έχουν ήπια λευκαντική δράση και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα να ανανεώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να προκαλούν απολέπιση (το γνωστό φόβο του ξεφλουδίσματος).

Total Plasma Lift

Επιτυγχάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, σύσφιγξη του δέρματος, λείανση των ρυτίδων και των ουλών ακμής, εξαφανίζει εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σας αποκαλύπτοντας την πιο φωτεινή και νεανική εκδοχή του.

Η θεραπεία ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της επιδερμίδας και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι ευθύνονται για την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, κατά την οποία γίνεται μικρή αιμοληψία και συλλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ενέσιμα ή με ειδική microneedling συσκευή, το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενή, το οποίο περιέχει αυξητικούς παράγοντες που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με τελικό αποτέλεσμα ένα σφριγηλό, αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο.

Η εφαρμογή της πιο σύγχρονης μη επεμβατικής θεραπείας ομορφιάς Total Plasma Lift είναι εύκολη, ανώδυνη, και απολύτως ασφαλής με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Κηφισιάς. Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr