ΕΞΟΔΟΣ

Car Free Day: Μια βόλτα με ποδήλατα στους δρόμους της Γλυφάδας

Pexels

Τι θα έλεγες αν για μια μέρα άφηνες το αυτοκίνητό σου και απολάμβανες μια βόλτα με το ποδήλατό σου στους δρόμους της Γλυφάδας;

Η αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής και ο Δήμος Γλυφάδας, το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, μας καλούν για μια βόλτα με ποδήλατα στους δρόμους και ποδηλατόδρομους της Γλυφάδας με ανοιχτή συμμετοχή στο κοινό. Η 24MEDIA φυσικά θα είναι παρούσα σε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο Car Free Day event.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο αστικό περιβάλλον, με τη σταδιακή μείωση χρήσης αυτοκινήτου για
τις καθημερινές μετακινήσεις.

Οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με Live μουσική από τους Swingin cats, λιχουδιές και ροφήματα από το coffee snack bar της Nespresso, ενώ θα παρευρεθούν και celebrities με τα ποδήλατά τους, για να δώσουν μία διαφορετική νότα στο κέντρο της Γλυφάδας.

Το event θα παρουσιάζει ο Παντελής Βλαχόπουλος, ενώ θα συντονίζει και τις παράλληλες δράσεις, καλωσορίζοντας το κοινό και τους περαστικούς στην μεγάλη παρέα του Car Free Day!

Πλούσια δώρα θα κληρωθούν κατά τη διάρκεια του Car Free Day, με το SPORT24 να δίνει το δικό του δώρο στο αναγνωστικό του κοινό που θα παρευρεθεί στο event.

Πότε: 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11.30 πμ
Πού: Poets Path, Γρηγορίου Λαμπράκη Γλυφάδα