PUBLI

Back Home: Ο Douleutaras κάνει την επιστροφή στο σπίτι εύκολη υπόθεση με μοναδικές προσφορές

Η ιδανική περίοδος να ανανεώσετε το σπίτι σας είναι τώρα και ο Douleutaras φροντίζει για ό,τι εργασία χρειάζεστε.

Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να μην αποτελεί την αγαπημένη περίοδο κανενός, μιας και ο περισσότερος κόσμος συνδέει το καλοκαίρι με την ανεμελιά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που απόλαυσε με τους αγαπημένους του.

Τώρα που αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο, οι στιγμές που θα απολαμβάνουμε στον προσωπικό μας χώρο, το σπίτι μας, ολοένα και αυξάνονται. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να βρίσκεται σε έναν όμορφο, περιποιημένο και λειτουργικό χώρο; Για τον λόγο αυτό, ο Σεπτέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας να προσφέρουμε στο σπίτι μας τη φροντίδα που του αξίζει!

Ο Douleutaras αποτελεί τη No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι και μέσω αυτής μπορείτε να βρείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά αξιολογημένους επαγγελματίες, δημιουργώντας το σπίτι που ονειρεύεστε. Έτσι, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες των καταναλωτών, από τις 11 Σεπτεμβρίου και για δύο εβδομάδες παρέχει προνομιακές τιμές σε μερικές από τις εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν με την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ποιες είναι όμως οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στο σπίτι, και μάλιστα βρίσκονται σε προσφορά στο Douleutaras;

1. Συντήρηση Κλιματιστικού

Βασικοί λόγοι για τους οποίους είναι απαραίτητη η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού, ιδιαίτερα μετά τη χρήση του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι τόσο η σωστή λειτουργία του όσο και η διαφύλαξη της υγείας μας, καθώς με την πολύωρη χρήση του συσσωρεύονται μικρόβια και βακτήρια τα οποία και ελευθερώνονται στον αέρα. Για τα οικιακά κλιματιστικά, συνίσταται μια επιμελής συντήρηση από επαγγελματία δύο φορές τον χρόνο και μέσω του Douleutaras εξασφαλίζεται άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση.

2. Βάψιμο Σπιτιού

Το φθινόπωρο αποτελεί την κατάλληλη περίοδο για το βάψιμο του σπιτιού. Είτε είστε έτοιμοι να τολμήσετε κάποια μεγάλη αλλαγή είτε θα κινηθείτε σε κλασικές αποχρώσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Douleutaras συνεργάζεται με αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και την εμπειρία ώστε να μεταμορφώσουν τον χώρο σας!

3. Συναρμολόγηση Επίπλων

Τόσο για εσάς που είστε φοιτητές και μόλις μπήκατε στο νέο σας σπίτι, όσο και για εσάς που επιλέγετε να αντικαταστήσετε κάποια από τα έπιπλα του σπιτιού σας για να δώσετε μία άλλη νότα στον χώρο σας, ο Douleutaras έχει τη λύση! Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις προσφορές που θα βρείτε στην πλατφόρμα για τη συναρμολόγηση της ντουλάπας, του κρεβατιού αλλά και του γραφείου σας.

4. Σύνδεση Οικιακών Λευκών Συσκευών

Αν επιθυμείτε να συνδέσετε εύκολα και γρήγορα οικιακές συσκευές όπως την κουζίνα, το πλυντήριο πιάτων, το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, ενώ παράλληλα θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο Douleutaras ώστε να βρείτε τον επαγγελματία που χρειάζεστε.

Όποια εργασία και αν επιλέξετε, μπαίνοντας στο Douleutaras μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές προσφορές για να φτιάξετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν άμεσα, ποιοτικά και πρωτίστως οικονομικά. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί μόλις 2 λεπτά, ενώ η πλατφόρμα μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα σας προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες κοντά στην περιοχή σας για την εργασία που επιθυμείτε να κάνετε.

Καθώς ο Douleutaras παραμένει δίπλα στον χρήστη από την αρχή έως την ολοκλήρωση της εργασίας, παρέχει την υπηρεσία Online Chat μέσω της οποίας ο επισκέπτης της πλατφόρμας έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί άμεσα με τον επαγγελματία, ανά πάσα στιγμή, είτε μέσα από το Mobile App είτε μέσω browser. Τέλος, μέσω της Εγγύησης Εξυπηρέτησης, η πλατφόρμα εγγυάται επιστροφή χρημάτων, στη σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που παρέχει ο Douleutaras σε προνομιακή τιμή για όλο το διάστημα που διαρκεί η προσφορά.