PUBLI
SPONSORED

Άρωμα Μεσογείου με Masterclass υψηλής γαστρονομίας από τον Άνταμ Κοντοβά

Νέος, ταλαντούχος και με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ο Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς εντυπωσίασε με τη μοναδική τεχνική του σε ένα Masterclass υψηλής γαστρονομίας που ενθουσίασε το κοινό.

Ο βραβευμένος chef βρέθηκα στις εγκαταστάσεις του κορυφαίου ΙΕΚ Γαστρονομίας όπου παρουσίασε μία σειρά από πρωτότυπες συνταγές με θέμα τα ελληνικά ψάρια και τα θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή κουζίνα.

Μέσα από τα λόγια του, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκα τα υλικά, ο Άνταμ Κοντοβάς εξέφρασε την αγάπη του για τη Μαγειρική και τόνισε ότι για να βγει ένα αυθεντικό αποτέλεσμα απαιτείται επιμονή, σκληρή δουλειά κι κυρίως καλή εκπαίδευση.

Ο Άνταμ Κοντοβάς ενθουσίασε τους νέους που ακολουθούν σπουδές στο 1ο ΙΕΚ Μαγειρικής της χώρας, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον να δημιουργεί για περισσότερες από 8 ώρες.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από το μοναδικό SOLD OUT Masterclass του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: