PODCASTS

Εκκλησία παρακεταμόλη, woke γάλατα, το νερό της Άντζελας και ο άλλος Άλλος

Pari Dukovic/FX/Alamy/Visualhellas.gr, Robert Viglasky/Apple Tv+, Μιχάλης Αρχοντίδης/Papadakis Press, Δομνίκη Μητροπούλου/Cosmote TV, Aris Oikonomou/SOOC | Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24 Media Creative Team

Επιτέλους τελείωσαν και οι 147 μέρες του Ιανουαρίου. Τα τρακτέρ μαρσάρουν, η εκκλησία θεραπεύει την ομοφυλοφιλία και ένα γάλα απειλεί την οικογένεια. Ποιος πείραξε τη Λαίδη;

Ο πιο ατελείωτος μήνας του χρόνου έφυγε.

Μαζί και τα κρύα -έρχονται Αλκυονίδες. Τις φέρνει ένας καλλιτέχνης της Panik Records.

Στην κυριακάτικη λειτουργία, θα διαβαστεί το κείμενο της Ιεράς Συνόδου, μέσα στο οποίο λέγεται ότι η εκκλησία μπορεί να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία. Ράνια βγαίνεις.

Εν τω μεταξύ η φωτογραφία ενός μπαμπά με την κόρη του στη συσκευασία ενός γάλακτος θεωρήθηκε ευθεία απειλή στην πυρηνική οικογένεια

Ο Άλλος Άνθρωπος είχε τελικά μια άλλη πλευρά και τι σημαίνει αυτό για την εμπιστοσύνη κάθε ανθρώπου που θέλει να στηρίξει όσους το έχουν ανάγκη.

Τα τρακτέρ βρυχώνται σε όλη την Ευρώπη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε μέτρα για να ησυχάσουν.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξέρει ποια την κάρφωσε στην ΑΑΔΕ.

Η Άντζελα Δημητρίου ζει το δικό της επεισόδιο Οικογενειακών Ιστοριών. Κιουρτσάκη VS Κιουρτσάκη.

Δες οπωσδήποτε το Expats στο Prime με υπόκωφη αγωνία, multilayered χαρακτήρες και μια Nicole Kidman στα ωραία της

 

Το Woman in the Wall (Cosmote TV) είναι ένα δραματικό θρίλερ στην βαριά καθολική Ιρλανδία με τη θεάρα Ruth Wilson στον καλύτερο ρόλο που την έχω δει

 

Οι 17 κλωστές του Σωτήρη Τσαφούλια, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, πραγματεύονται την πιο μαζική δολοφονία που έχει δει η Ελλάδα. Και είναι μια πραγματικά καλή σειρά (Cosmote TV).

 

Το Masters of the Air (Apple TV) είναι κοινωνικό – πολεμικό, έχει τις υπογραφές των Steven Spielberg, Tom Hanks και Garry Goetzman (βλ. Band of Brothers), τα πιο hot αγόρια του Hollywood (Austin Butler και Barry Keoghan) και είναι καταδικασμένο να πετύχει.

 

Περιμένω σαν τρελή να έρθει στην Ελλάδα το Feud: Capote VS The Swans, με το πιο χλιδάτο, εξωφρενικό beef στην ιστορία της show biz και φανταστικό cast.

Μέχρι τότε, διάβασε το πως ο Truman Capote έχασε την πρόσβαση και την εύνοια της υψηλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης ξεμπροστιάζοντας τους κύκνους του (τα It Girls της ΝΥ) στο Esquire στα 70ς, στο εξαιρετικό βιβλίο Swan Song της Kelleigh Greenberg Jephcott.

Ή στο Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era του Lawrence Leamer

Σε τελείως διαφορετικό κλίμα, διάβασε το μικρό αλλά εκρηκτικό (και με εικόνες) Αιματοβαμμένο Έθνος του Paul Auster (Μεταίχμιο) για την πιο trigger happy χώρα του δυτικού κόσμου, τις ΗΠΑ.

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.