OPINIONS

Απενοχοποίηση τώρα: Τέρμα οι fake οργασμοί

Η παγκόσμια ανδρική κοινότητα έχει βρει εδώ και χρόνια έναν ακόμη τρόπο να κατηγορεί τις γυναίκες ανά την υφήλιο, για προδοσία, ανειλικρίνεια, έλλειψη αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Δράττονται δε της ευκαιρίας και βρίσκουν δικαιολογία ώστε να ασχολούνται λιγότερο με την ικανοποίηση της ερωτικής τους συντρόφου, μετατρέποντας το ερωτικό παιχνίδι σε μια άνιση μάχη μεταξύ Οδυσσέα και Πολύφημου, όπου αν και έχει για όπλο το φλογερό και ακονισμένο δοκάρι, τελικά κατορθώνει να σου βγάλει το μάτι, ενώ στην προκειμένη θα προτιμούσες να σου βγάλει το όνομα.

Αν αυτός ο συνειρμός σου φάνηκε πολύπλοκος, πολυσύνθετος και πολυδιάστατος, τότε αντί να τον ξαναδιαβάσεις, προτίμησε να δοκιμάσεις να έρθεις σε οργασμό. Σε πραγματικό οργασμό φίλη μου. Το κείμενο που ακολουθεί έχει σαν στόχο να γεμίσει ενοχές και να καλέσει σε αλλαγή τακτικής, όλες εκείνες τις γυναίκες που “χαλάνε την πιάτσα” και προσποιούνται οργασμό. orgasm1 Το κλισέ “γιατί” που σε πνίγει, στέκεται σαν κόμπος στο λαιμό και σε “υποχρεώνει” να θες να έρθεις σε οργασμό, είναι το “γιατί οι άντρες τον έχουν σίγουρο βρέξει – χιονίσει;”. Στην εξέλιξη αυτού του επιχειρήματος προκύπτει χωρίς πολύ κόπο το “Γιατί να τελειώνει η ερωτική πράξη όταν τελειώνει ο άντρας;”.

Πέρα από την κούραση που επικαλούνται οι περισσότεροι, για την οποία επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω, αφού είναι ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι λίγα λεπτά μετά μπορούν να αναστυθούν (διόλου τυχαίο το ορθογραφικό), πολλοί θα ισχυριστούν ότι η εκσπερμάτωση δε σημαίνει και οργασμό. Πολύ σωστά (σύμφωνα με άντρες φίλους και μη που είχα την ευκαιρία να μιλήσω), αλλά και πάλι ποιος δεν ευχαριστήθηκε στις εορταστικές συναθροίσεις όταν άνοιγε η σαμπάνια και πεταγόταν ο αφρός;

 

Αγγίζοντας λοιπόν το ευαίσθητο αυτό θέμα του προσποιητού οργασμού θα ήθελα να σε ενημερώσω πως αν ψάχνεις μια δικαιολογία που να στέκει για να τον υποκριθείς, η μόνη που αν τη χρησιμοποιούσες θα σου έβγαζα το καπέλο, είναι το γεγονός ότι με την πραγματική κορύφωση καις 27 θερμιδούλες, ενώ αν τον προσποιηθείς, η προσπάθεια που κάνεις σου αφαιρεί 160 θερμίδες! Ο λαός ξέρει “η προσπάθεια μετράει”.

Οι λοιπές αφορμές που βρίσκεις για να δικαιολογήσεις αναίτια βογκητά, στραβολαιμιάσματα, και παράδοξα ανοίγματα του στόματος σε άκυρες στιγμές, απλά δε έχουν καμία βάση. Και θα εξηγηθώ εκτενώς, ακολούθως:

1. “Δεν έχω όρεξη να τελειώσω”

Τα καλά νέα είναι πως δε χρειάζεται “οργασμική διάθεση” για να ολοκληρώσει μια γυναίκα. Ένας άντρας έχει τη δυνατότητα να σε κάνει να τελειώσεις είτε είσαι χαρούμενη, είτε στεναχωρημένη. Τα κακά νέα είναι πως αν ο άλλος κοπιάζει να κατανοήσει τη γυναικεία ανατομία μέσα στα σκοτάδια, κι εσύ τον αποπροσανατολίζεις με δήθεν επιφωνήματα απόλαυσης, ενώ στην πραγματικότητα μετράς τα μπιρμπιλάκια που κρέμονται από τον πολυέλαιο, προφανώς και δε θα μπορέσει ποτέ να σε ικανοποιήσει.

2. “Είμαι κλειτοριδική, δε θα καταφέρει ποτέ να με κάνει να τελειώσω”

Surprise, surprise, μπορείς κι εσύ να έρθεις σε οργασμό και να σταματήσεις να νιώθεις ο Βασιλάκης Καϊλας του cast της Sirina. Ναι, ίσως πάρει λίγη ώρα παραπάνω, ίσως πάλι και όχι αν γνωρίζεις καλά τα κουμπιά σου. Όπως και να ‘χει, πειραματίσου, δέξου ότι έχεις παραπάνω από μία ερωτογενείς ζώνες και αφέσου στον επόμενο Βεσπούκι που θα θέλει να ανακαλύψει την Αμερική σου.

 

3. “Δεν το κάνω για μένα το κάνω γι αυτόν. Για να μη νομίζει ότι δε με ικανοποιεί.”

Σου έχω μια συμβουλή: αν υπάρχει ένα κομμάτι της σχέσης στο οποίο ο εγωισμός μπορεί να βοηθήσει και τους δυο σας, αυτό είναι το κρεβάτι. Άσε τους αλτρουισμούς και πιάσε την εγωπάθεια σε σχήμα δονητή από το συρτάρι και δωσ’ του να καταλάβει. Μπροστά του. Θα είναι ίσως η μόνη φορά που θα εκτιμήσει τόσο πολύ που δεν τον υπολόγισες και προτίμησες να τελειώσεις με ή χωρίς τη βοήθεια του, αλλά έχοντας παράλληλα έναν αληθινό οργασμό.

4. “Όταν τελειώνω κανονικά, φωνάζω και δε θέλω να ξυπνήσω τους δίπλα.”

Οι δίπλα πιθανότατα κάνουν σεξ και έρχονται σε οργασμό. Πραγματικό οργασμό. Μη σκέφτεσαι ποιος θα ακούσει τι, και ζήστο όπως και όσο δυνατά θες. Για την ακρίβεια όσο δυνατότερα, τόσο το καλύτερο. Την επόμενη μέρα στη δουλειά όλη θα σε ρωτούν τι μάσκα ομορφιάς έκανες. Μπορείς να απαντήσεις ότι είχες μια εμπειρία στην οποία συνυπήρξαν ταυτόχρονα βεγγαλικά, αλκοόλ, σοκολάτα και ένα τρενάκι από λούνα παρκ.

 

5. “Ντρέπομαι γιατί όταν έρχομαι σε οργασμό κάνω πολύ αστείες γκριμάτσες”

Δεν υπάρχει πιο σέξι στιγμή στη ζωή σου για τον άντρα που σε θέλει, από εκείνη κατά την οποία σε κάνει να νιώθεις όπως όταν τα “αρκουδάκια της αγάπης” που έκαναν τσουλήθρα πάνω σε ουράνιο τόξο και εκτόξευαν παντού χρώματα και καρδούλες.

6. “Σκέφτομαι πώς θα μυρίζει μετά η περιοχή”

Σκέψου μόνο τι έχεις να αντιμετωπίσεις εσύ στο αντρικό βασίλειο της ηδονής. Ας μην επεκταθώ περαιτέρω, ανάκτησε την αυτοεκτίμησή σου και αντιμετώπισε τις εκκρίσεις του σώματός σου σαν απόσταγμα του ακριβότερου αρώματος όπως θα έπρεπε να κάνει και ο ερωτικός σου σύντροφος στο κάτω κάτω, ορίστε μας!

 

Ο πονοκέφαλος, η νύστα και λοιπές δικαιολογίες να ξέρεις ότι δε στέκουν καθώς το σεξ είναι αποδεδειγμένα αναλγητικό, και σε ξυπνάει στο λεπτό, όταν γίνεται με την ένταση που πρέπει. Γι’ αυτό ξέχνα αυτά που ήξερες γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του (συλλογισμός που προέκυψε υποθέτοντας αυθαίρετα ότι είσαι από αυτές που δίνουν το “παρών” στο κρεβάτι).

 

Στα διαδικαστικά του θέματος, η κάθε μια γνωρίζει ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα της και μπορεί χωρίς ντροπή να τη μοιραστεί με τον τύπο εκείνο που σφυροκοπάται για να την ικανοποιήσει. Επίσης δεν είναι κακό να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να δοκιμάσεις νέες στάσεις, sex toys ή τοποθεσίες για σεξ που μπορεί εν τέλει να είναι αφροδισιακά ενώ δεν το περίμενες.opinion3Επίσης άκου, μίλα, άγγιξε, μύρισε, δες. Οι αισθήσεις παίζουν βασικό ρόλο στο σεξουαλικό παιχνίδι και μπορούν να σε οδηγήσουν σε μονοπάτια αβάδιστα και παρθένα (ατυχές το λογοπαίγνιο, αλλά κατάλαβες).

Το να μην προσποιείσαι ότι έρχεσαι σε οργασμό είναι πρώτα απ’ όλα θέμα αξιοπρέπειας. Αντιμετωπίζοντας όσο πιο σοβαρά γίνεται το εν λόγω θέμα, θα ταχθώ ενάντια σε όλους εκείνους που θα υποστηρίξουν ότι κάνουμε πολύ ντόρο για το τίποτα.orgasm2 Πες με υπερβολική, αλλά σκέψου το: αν δεν έχεις το θάρρος να διεκδικήσεις το πλέον αυτονόητο των δικαιωμάτων και απολαύσεών σου, ποια η πραγματική εικόνα που δίνεις εκεί έξω; Φυσικά και υπάρχουν πολύ δυναμικές γυναίκες που προτιμούν να τις εξουσιάζουν στο κρεβάτι, πάντα όμως θα ζητήσουν με τον τρόπο τους να τις ικανοποιήσουν. Ξεπέρασε κάθε κόμπλεξ κατωτερότητας, αιδούς, ανασφάλειας και ανειλικρίνειας και πες αυτό που πραγματικά χρειάζεται για να “τελειώνεις εδώ και τώρα”.