ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Rihanna: Το video που δείχνει την αλήθεια για τη γυμναστική όταν έχεις μωρό

@2023 Charles Sykes/Invision/AP, File/AP Images

Σου λένε να μην ξεχνάς τον εαυτό σου, να του αφιερώνεις χρόνο και να κάνεις αυτά που αγαπάς στον παραμικρό χρόνο που θα βρεις ελεύθερο οταν είσαι νέα μαμά. Σου λένε ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω σε κάθε φάση της ζωής σου. Σου λένε δεκάδες πράγματα και ύστερα έρχεται η πραγματικότητα και τα διαψεύδει όλα. Ακόμα κι αν είσαι η Rihanna, το να βρεις χρόνο μόνο για σένα όταν είσαι νέα μαμά, μοιάζει πολλές φορές με ουτοπία.

Η Rihanna απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι «είναι μία από εμάς» με ένα video που μοιράστηκε στο Instagram. Σε αυτό δείχνει την πραγματικότητα που ίσως αντιμετωπίσεις αν προσπαθήσεις να γυμναστείς, ενώ έχεις ένα 10 μηνών μωρό.

Η Rihanna είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της που περιμένει με τον σύντροφό της, A$AP Rocky. Η ανακοίνωση έγινε με θεαματικό τρόπο μέσα από το show της στο ημίχρονο του Super Bowl, όπου η τραγουδίστρια παρουσίασε στο κοινό όχι μόνο το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα, αλλά και την κοιλιά της εγκυμοσύνης της. Λίγους μήνες πριν, είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί, το 10 μηνών αγοράκι της.

Μέσα από το video που ανάρτησε στο Instagram έδειξε στους fans της, ένα μικρό δείγμα της ζωής της ως μαμά ενός βρέφους που ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο ένα ακόμα παιδί και ταυτόχρονα ψάχνει να βρει και χρόνο για να κάνει τη γυμναστική της.

«Κοίτα, ποιος δεν θέλει η μαμά να γυμναστεί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, υπονοώντας ότι ο μικρός της γιος διέκοψε την προπόνησή της. Ένα «Σε παρακαλώ» ακούγεται από τα χείλη της κατά τη διάρκεια του video στο οποίο ο γιος της είναι στην αγκαλιά της. Οι fans της ενθουσιάστηκαν.

«Τα videos σαν αυτό μάς θυμίζουν ότι και οι διάσημοι είναι σαν εμάς τους “φυσιολογικούληδες”», έγραψε κάποιος. «Είναι το “σε παρακαλώ” που αν είσαι μαμά το έχεις νιώσει», σημείωσε κάποιος ακόμα.

H Rihanna, όπως άλλωστε συνηθίζει, δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, όπως το πότε αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ωστόσο, μίλησε για τη ζωή της ως μαμά στη Vogue.

«Θεε μου είναι συγκλονιστικό. Είναι τα πάντα. Δεν θυμάσαι καν τη ζωή πριν απ’ αυτό, αλήθεια. Είναι το πιο τρελό πράγμα. Βλέπω φωτογραφίες της ζωής μου πριν (σ.σ. γίνει μητέρα), αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, αυτά που απολαμβάνεις, τα πάντα, απλά δεν ταυτίζονται κι αυτό γιατί δεν αφήνεις καν τον εαυτό σου να φτάσει ούτε και νοητά καν εκεί, επειδή απλά δεν έχει σημασία», έλεγε η Rihanna στη συνέντευξη που συνόδευσε μία επική, οικογενειακή φωτογράφιση.

«Το να ντύνομαι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν εύκολο. Αλλα μετά τον τοκετό τι σκατά κάνεις; Την εβδομάδα που ήρθα σπίτι μετά το νοσοκομείο, φορούσα μόνο φόρμες και φούτερ. Αλλά τις εβδομάδες μετά από αυτό δεν ξέρεις τι να βάλεις. Όλα είναι ή πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά. Πρέπει να περιμένεις, αλλιώς θα αγοράσεις ρούχα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις. Εκτός αν βέβαια, ξαναμείνεις έγκυος», συμπλήρωνε η Rihanna που δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος όσο φωτογραφιζόταν για τη Vogue.