ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ο γιος της Megan Fox θέλει να ντύνεται με φορέματα. Στο πλευρό του από πάντα και για πάντα

Gotham/WireImage/Getty Images/Ideal Images

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Megan Fox μιλά για την οικογένεια και τα παιδιά της και πιο συγκεκριμένα για τον γιο της, Noah, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να φορά φορέματα.

Σε νέα συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό Glamour, η Megan Fox κάνει μια κατάθεση ψυχής και μιλά για την προσπάθειά της να αποδεχτούν τα παιδιά της την ταυτότητά τους και να νιώσουν άνετα.

«Γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, αλλά όχι πολλά πράγματα γι’ αυτό. Το ήξερα, από τότε που ήταν πολύ μικρά, ότι ήθελα να τα προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορούσα, κυρίως περιορίζοντας την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο.

Megan Fox: «Ανησυχώ πολύ γι’ αυτόν, εύχομαι μόνο η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι»

Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και διατηρούμε την αθωότητά τους με πολλούς τρόπους, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να τα προστατεύω για πάντα. Μάλιστα το ένα παιδί μου ήδη υποφέρει», ανέφερε η Megan Fox.

Η κουβέντα πήγε στον Noah. Ήδη από την ηλικία των 2 είχε εκφράσει την επιθυμία του να ντύνεται με φορέματα.

«Ανησυχώ πολύ γι’ αυτόν, εύχομαι μόνο η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Παρόλο που είναι θαρραλέος και το ξέρω ότι έχει επιλέξει αυτή τη διαδρομή για κάποιο λόγο, παραμένει δύσκολο για μια μαμά».

Από πολύ νωρίς, η Megan Fox άρχισε να αγοράζει βιβλία για να ενημερωθεί σωστά και να μπορέσει να βοηθήσει τον γιο της.

«Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά»

«Κάποια έχουν γραφτεί από διεμφυλικά παιδιά. Μερικά εξηγούν ότι μπορείς να είσαι αγόρι και να φοράς φορέματα. Μπορείς να εκφραστείς μέσα από τα ρούχα σου με όποιον τρόπο θέλεις. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει απαραίτητα με τη σεξουαλικότητά σου.

Έτσι, από τότε που τα παιδιά μου ήταν μικρά, ενσωμάτωσα αυτά τα πράγματα στην καθημερινότητά τους για να μην νιώθει κανένα παράξενο ή διαφορετικό. Δεν μπορώ να ελέγξω το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ελέγξω ό,τι έχουν μάθει να κάνουν οι συμμαθητές τους. Και γι’ αυτό δεν έχω βάλει και τα παιδιά μου στο Instagram ή στα social media.

Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Ο Noah είναι απίστευτος πιανίστας. Μπορεί να μάθει ένα κονσέρτο του Μότσαρτ μέσα σε μία ώρα. Αυτό θέλω να το δει ο κόσμος, από την άλλη όμως δεν θέλω να έχει πρόσβαση στην ευγενική ψυχή του και να λέει όλα όσα ξέρουμε ότι θα πει».

Οι δηλώσεις που είχε κάνει το 2019

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η Megan Fox είχε εμφανιστεί στην εκπομπή The Talk και είχε αναφερθεί στον Noah και την ξεκάθαρη στάση που κρατά.

«Μερικές φορές, ο ίδιος επιλέγει φορέματα. Και τον στέλνω σε πραγματικά φιλελεύθερο, hippy σχολείο, αλλά ακόμη και εκεί, συμμαθητές του, λένε πως τα αγόρια δεν φορούν φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φορούν ροζ.

Έτσι τώρα προσπαθώ να τον διδάξω να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην δίνει σημασία σε όσα λέει κάποιος άλλος».

Ο μπαμπάς του Noah, Brian Austin Green, έχει ερωτηθεί σχετικά κι έχει απαντήσει ακόμα πιο συγκεκριμένα. «Έχω ακούσει κόσμο να σχολιάζει πως δεν συμφωνεί με το να επιλέγει φορέματα. Και τους απαντάω πως δεν με ενδιαφέρει. Είναι μικρός, και αν θέλει να τα φορά, τότε μπορεί να το κάνει. Είναι η δική του ζωή και δεν κάνει κακό σε κανέναν. Μπορεί να φοράει ό,τι θέλει αυτός».

Μπορεί τα παιδιά στην τάξη του Noah να γέλασαν όταν τον είδαν με φόρεμα όμως εκείνος δεν νοιάζεται για τις αντιδράσεις. Έτσι του αρέσει κι έτσι κάνει. «Να είναι ανεξάρτητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, παρά τα όσα λένε οι άλλοι γύρω του», αυτό προσπαθώ να του διδάξω θα πει η Megan Fox κι εμείς μόνο να συμφωνήσουμε μαζί της μπορούμε.

Αγαπήστε και αποδεχτείτε τα παιδιά σας. Σας παρακαλούμε πολύ.