ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Kim Kardashian: «Υπάρχουν βράδια που κλαίω μέχρι να αποκοιμηθώ»

© 2023 Evan Agostini/AP IMAGES

Κι όμως κυρία μου και η Kim Kardashian κλαίει. Καλεσμένη στο podcast ‘’On Purpose with Jay Shetty’’ μίλησε για τη μητρότητα και την καθημερινότητα με τα τέσσερα παιδιά της, North, Chicago, Saint και Psalm.

Η Kim Kardashian μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως μητέρα, αλλά και για τις στιγμές που νιώθει τις δυσκολίες να τη «ρουφάνε».

Όταν ο Jay Shetty ρώτησε την Kim Kardashian πώς είναι η ανατροφή των παιδιών και πώς πίστευε ότι θα ήταν, προτού γίνει μητέρα, εκείνη απάντησε: «Όλοι λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια μικρά, και αυτό είναι απόλυτα αληθινό. Έτσι, όταν είσαι μέσα σε αυτό, εννοώ, ειδικά όταν είναι μωρά και τα ταΐζεις είναι μια τρέλα. Είναι όμως το καλύτερο χάος.

Είναι σαν να πρέπει πάντα να φτιάξω τα μαλλιά της μιας κόρης μου και πρέπει να είναι τέλεια και να είναι με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μετά με χρειάζεται για να της βάλω τα παπούτσια της και όλα τα παιδιά σε χρειάζονται. Είναι μια απόλυτη τρέλα, το μαγείρεμα, το τρέξιμο».

Μόνο εσύ νομίζεις τα βρίσκεις μπαστούνια; Δεν βλέπεις η Kim Kardashian; «Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα. Υπάρχουν νύχτες που κλαίω μέχρι να κοιμηθώ. Σκέφτομαι: “Γ@@@ο, αυτός ο γ@@@νος ανεμοστρόβιλος στο σπίτι μου”. Τι συνέβη μόλις τώρα;”

Τα παιδιά έχουν διαφορετικές διαθέσεις και προσωπικότητες και μερικές φορές τσακώνονται και δεν υπάρχει κανείς εκεί. Είμαι μόνο εγώ και παίζω τον καλό αστυνομικό και τον κακό αστυνομικό.

Το να είσαι γονιός είναι πραγματικά δύσκολο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω», ανέφερε η Kim Kardashian. Όμως παρά τα όσα έχει καθημερινά να αντιμετωπίσει στο μεγάλωμα των παιδιών της, η Kim Kardashian θεωρεί τη γονεϊκότητα «την πιο ικανοποιητική δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Δεν έχει σημασία πόσο καιρό περιμένεις. Δεν έχει σημασία τι περιμένεις. Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτή την εμπειρία. Θα σας κάνει τόσο περήφανους για τον εαυτό σας που τα καταφέρατε άλλη μια μέρα».

Αυτά από την Kim.