ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Μαρία Ηλιάκη συνδυάζει διασκέδαση και οικογενειακές υποχρεώσεις, aka παγιέτα και ταπεράκι

Instagram.com/marakiiliaki

Ήταν 31 Μαΐου του 2021 όταν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης καλωσόρισαν στην οικογένειά τους, το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τη μέθοδο της καισαρικής τομής, στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της στη Ζυρίχη.

Από τότε, λοιπόν, η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει συλλήβδην, καθώς σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς τους καταλαμβάνει η μικρή τους κόρη. Και η δημοσίευση που έκανε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι μόνο αποδεικνύει την παραπάνω πρόταση, αλλά και το γεγονός πως η ίδια είναι μία σύγχρονη μαμά.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ο ορισμός της σύγχρονης μαμάς

Όπως μπορείς να αντιληφθείς από το παρακάτω βίντεο, λοιπόν, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και συγκεκριμένα, η μικρή κόρη της παρουσιάστριας, δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στη διασκέδαση τις φετινές γιορτινές μέρες, όπως πολλοί θα πίστευαν. Αντ’ αυτού, η Μαρία Ηλιάκη συνδύασε επιτυχώς διασκέδαση με οικογενειακές υποχρεώσεις και το στιγμιότυπο που αποτυπώθηκε στον φακό ήταν μοναδικό. Δυο σ’ ένα νοικοκυρεμένα, που λέει κι ο σοφός λαός.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα με παγιέτες και κρατώντας στα χέρια της μία κούπα χορτόσουπα με κοτόπουλο, η Μαρία Ηλιάκη απόλαυσε τις φετινές, γιορτινές μέρες στο πλευρό της μικρής της κόρης, χωρίς κανέναν περιορισμό και καμία δυσκολία. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο. «Μπραντς στο πεντάστερο (τρομάρα μου). Με παγιέτα και ταπεράκι χορτόσουπα με κοτόπουλο. Καλά Χριστούγεννα», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η σύγχρονη μαμά, aka Μαρία Ηλιάκη.

Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης unfiltered

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη είχε μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η δημοσίευση αποτελούνταν από ένα βίντεο και δυο φωτογραφίες. Υλικό από την εποχή που χρειάστηκε να νοσηλευτεί συνολικά 3 φορές σε νοσοκομείο της Αθήνας, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ζυρίχη. Εκεί όπου γέννησε, και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο που εργαζόταν ο Στέλιος Μανουσάκης.

 

«Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με υπερέμεση της κύησης. Τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά…και είχαν δίκιο…τα ξέχασα όλα …μου τα θύμισε απλά το κινητό», ανέφερε χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας, αποκαλύπτοντας ότι νοσηλεύτηκε με υπερέμεση της κύησης, προσθέτοντας και τα hashtags #lastyear, #pregnancylife.