ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει το σώμα της μία βδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της και στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα

instagram.com/athinao1konomakou/

Ήταν Τετάρτη 9 Ιουνίου όταν η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και κάπως έτσι, η οικογένεια απέκτησε τέταρτο μέλος τρία χρόνια μετά τον ερχομό του μικρού Μάξιμου, ο οποίος θα έχει πλέον και μία αδερφούλα στο δωμάτιό του.

Την πρώτη φωτογραφία από την αίθουσα τοκετού την είδαμε. Τη φωτογραφία από την πρώτη τους οικογενειακή βόλτα την είδαμε, επίσης. Πλέον, ήρθε η στιγμή να δούμε και την πρώτη φωτογραφία της νέας μαμάς, μία βδομάδα μετά τον τοκετό. Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτονται οι αλλαγές στο σώμα της, ακριβώς μία βδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει το σώμα της, μία βδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της

Θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα που αφορά το μοναδικό δώρο της μητρότητας, η ηθοποιός έβγαλε τον εαυτό της ένα βίντεο, στο οποίο μία βδομάδα μετά τη γέννηση του δεύτερο παιδιού της, η κοιλίτσα της συνεχίζει να είναι φουσκωμένη. Κάτι απολύτως φυσιολογικό για μία γυναίκα που μόλις γέννησε. Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει διάφορες πόζες, από διάφορες οπτικές γωνίες φορώντας μαύρο crop top και ψηλόμεσο biker κολλάν, χαμογελώντας και αγκαλιάζοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Το σπίτι της κόρης της για 9 ολόκληρους μήνες.

Φυσικά, το βίντεο της ηθοποιού συνοδεύτηκε από τα ανάλογα λόγια αγάπης, ευγνωμοσύνης και ευτυχίας. «Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» της πριγκίπισσας μου. Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα. Δόξα τω Θεώ ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία. Εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά» έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Αισθανόμενη την ανάγκη να απαντήσει σε ερωτήσεις των θαυμαστών της και να λύσει απορίες που είχαν πολλές μέλλουσες μαμάδες, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ακόμα ένα video στα insta stories. «Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε καλά. Εγώ είμαι καλά. Πολύ άυπνη, αλλά πολύ καλά. Βλέπω τα μηνύματά σας και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις στα γρήγορα» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο.

«Γέννησα φυσιολογικά. Είχα πάρει 17-18 κιλά. Έχω χάσει ήδη τα 7-8 κιλά. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της. Επειδή μου γράφετε όλες τι φοράω για να μαζέψει, δεν το γνωρίζω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να βάζω για να την κρατάει, που είναι ειδικό για λεχώνες; Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες. Εύχομαι με κανένα πόνο, γιατί εγώ σχεδόν το έζησα με κανένα πόνο. Σας το εύχομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου, αποκαλύπτοντας ορισμένες λεπτομέρειες του τοκετού της.