ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Η Adele με «όπλο» στη σκηνή: «Σας προκαλώ να μου πετάξετε κάτι και θα σας σκοτώσω»

Instagram.com/Adele/

Οι συναυλίες έχουν τα καλά τους, έχουν όμως και τα κακά τους. Ένα από τα καλά είναι ότι βλέπεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη να ερμηνεύει live. Ένα από τα -πολύ- κακά, είναι η ρίψη αντικειμένων από τους fans στη σκηνή, που έχουν ως άμεσο στόχο να «βρουν» τον καλλιτέχνη. Η κατάσταση δε, γίνεται ακόμα χειρότερη όταν ο καλλιτέχνης τραυματιστεί, όπως για παράδειγμα συνέβη με την τραγουδίστρια Bebe Rexha, όταν θαυμαστής κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Νέα Υόρκη, της πέταξε κινητό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι. Ο Lil Nas X, πάλι, δέχτηκε επί σκηνής ένα sex toy. Και πώς απαντάς στον σουρεαλισμό; Με ακόμα περισσότερο σουρεαλισμό. Η Adele δείχνει τον δρόμο.

Όταν, λοιπόν, δεν πρόκειται για κάποιο σουτιέν ή εσώρουχο, όπως συμβαίνει στις συναυλίες των Polkar του Γιώργου Παπαγεωργίου για παράδειγμα, αλλά για πιο βαριά αντικείμενα που μπορεί να βλάψουν σωματικά τον καλλιτέχνη που εν τέλει θέλει απλά να κάνει τη δουλειά του, τα πράγματα κάπως σοβαρεύουν. Και η Adele δεν αστειεύεται -εν μέρει.

Η Adele έβαλε τα όριά της με «αστείες» απειλές

Επειδή όπως φαίνεται έχει παραγίνει το κακό, η τραγουδίστρια έβαλε τα όρια της με χιουμοριστικό τρόπο σε συναυλία της στο Las Vegas, όταν διέκοψε τη ροή του προγράμματος για να κάνει την απαραίτητη ενημέρωση στους παρευρισκόμενους. «Έχετε προσέξει πώς υπάρχουν άνθρωποι που ξεχνούν τη γ@@@@@@@ δεοντολογία στις συναυλίες τον τελευταίο καιρό; Άνθρωποι που πετούν διάφορα στη σκηνή, τους έχετε δει;», ρώτησε στην αρχή η Adele που εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας ένα ψεύτικο όπλο στο χέρι της.

«Σας προκαλώ. Σας προκαλώ να μου πετάξετε κάτι και θα σας σκοτώσω», συμπλήρωσε η Adele μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στη συνέχεια κοίταξε το «όπλο» της και άνοιξε πυρ. «Σταμάτα να πετάς πράγματα στον καλλιτέχνη, όταν μπορείς να πυροβολείς πράγματα στους ανθρώπους. Τους έχω δει αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι τα ‘χουν χαμένα», είπε η τραγουδίστρια που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Φυσικά το «όπλο» της Adele ήταν ένα t-shirt gun, με το οποίο οι καλλιτέχνες από τη σκηνή πετούν t-shirts με το πάτημα της σκανδάλης στους ενθουσιασμένους fans τους. Ακόμα και η «απειλή» της Adele προκειμένου να θέσει τα όρια της, περιλάμβανε δώρα για το κοινό της. Γιατί αυτή είναι η Adele, που απαντά στην αψυχολόγητη κακία οποιουδήποτε πετάξει κάτι επικίνδυνο στη σκηνή, με χιούμορ και αγάπη.