ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

H Olivia Wilde απαντά (υποδειγματικά) σε όσους λένε πως «εγκατέλειψε» τα παιδιά της

@2022 Vianney Le Caer/Invision/AP Images

Η Olivia Wilde δεν είναι άνθρωπος που θα «μασήσει» τα λόγια του, ειδικά όταν απαντά στους haters της. Αυτή τη φορά απάντησε σε όσους την έχουν κατηγορήσει ότι «εγκατέλειψε» τα παιδιά της μετά τον χωρισμό της από τον Jason Sudeikis. Το mom shaming στα χειρότερά του και η Olivia Wilde στην καλύτερη φόρμα για να απαντήσει σε αυτό.

«Μοιράζομαι την επιμέλεια των παιδιών μου με τον πρώην μου. Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι έχω εγκαταλείψει τα παιδιά μου, σαν τα παιδιά μου να είναι κάπου κλεισμένα σε ένα αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο χωρίς εμένα», σημείωσε η 38χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικανικό Elle. Η Olivia Wilde έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 8 ετών Otis και την 6 ετών Daisy με τον πρώην σύντροφό της, Jason Sudeikis. Τις μέρες που τα παιδιά της δεν είναι μαζί της είναι με τον πατέρα τους. Μπορεί να σου φαίνεται λογικό αλλά για όσους την κρίνουν αρνητικά μία τέτοια εξήγηση δεν έχει περάσει καν από το μυαλό τους.

«Ο ισχυρισμός τους είναι ότι έχω εγκαταλείψει τον ρόλο μου ως μητέρα», συμπλήρωσε η Olivia Wilde. Η σκηνοθέτης της ταινίας Don’t Worry Darling επεσήμανε ότι δεν απαθανατίζεται με τα παιδιά της δημοσίως και το κάνει σκόπιμα. «Ξέρετε σε τι άκρα μπορώ να φτάσω για να προστατέψω τα παιδιά μου από το δικό σας βλέμμα;», σημείωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στους haters που δεν τη βλέπουν μαζί με τα παιδιά της, άρα υποθέτουν ότι δεν τα βλέπει ούτε εκείνη.

Η Olivia Wilde έχει μιλήσει ξανά για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» με τα οποία οι επικριτές της αντιμετωπίζουν τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της. «Τα 2 τελευταία χρόνια, η οικογένειά μου έχει περάσει μία διαδικασία ανοικοδόμησης και εξέλιξης που θα έπρεπε να είναι μία εντελώς προσωπική εμπειρία», είχε πει τον Αύγουστο στο περιοδικό Variety, προθέτοντας «Και δεν είναι».

Όπως έλεγε η ίδια αυτό που της φαινόταν πιο λυπηρό απ’ όλα ήταν ότι οι άνθρωποι που της ασκούσαν την πιο σκληρή, αχρείαστη και απρόκλητη κριτική ήταν γυναίκες. «Το πιο επώδυνο σημείο σε όλο αυτό ήταν ότι γυναίκες με κατηγορούσαν που πήρα μία απόφαση για τη δική μου υγεία και ευτυχία», πρόσθετε η ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Όταν οι άνθρωποι με βλέπουν χωρίς τα παιδιά μου η αντίδρασή τους είναι πάντα “Πώς τολμάει;”. Ποτέ δεν είδα να το λέει αυτό κάποιος για έναν άντρα. Κι αν δουν αυτόν με τα παιδιά του, τότε είναι γ@@@@@@@@ ήρωας», συμπλήρωνε μιλώντας στο Variety η Olivia Wilde.

H Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis χώρισαν μετά από 7 χρόνια αρραβώνα τον Νοέμβριο του 2020. Συνέχιζαν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους συμμετέχοντας ισομερώς στην ανατροφή τους, ενώ η Olivia Wilde στην πορεία προχώρησε σε σχέση με τον πρωταγωνιστή της τελευταίας ταινίας της, Harry Styles.

Η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ταινίας της στο CinemaCon, κλητήρας της επέδωσε νομικά έγγραφα που αφορούσαν την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

«Οι μόνοι άνθρωποι που υπέφεραν από αυτό ήταν τα παιδιά μου γιατί θα το δουν αυτό και δεν θα έπρεπε ποτέ να ξέρουν τι έγινε. Για μένα ήταν απεχθές, αλλά τα θύματα ήταν 8 και 5 ετών κι αυτό είναι πραγματικά λυπηρό. Εγώ επέλεξα να γίνω ηθοποιός. Με τη θέλησή μου πέρασα στη δημόσια σφαίρα. Αλλά δεν είναι κάτι που τα παιδιά μου επέλεξαν. Κι όταν τα τραβάμε με το ζόρι μέσα σε αυτό είναι βαθύτατα οδυνηρό», είχε πει η Olivia Wilde για το συμβάν ενώ ο Jason Sudeikis είχε εξηγήσει ότι δεν ήξερε ότι θα της επιδοθούν τα έγγραφα εκείνη την ώρα.