ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Georgina Rodriguez: Αποκάλυψε ότι είχε 3 αποβολές πριν τον θάνατο του γιου της

Instagram.com/georginagio

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Cristiano Ronaldo και η σύντροφός του, Georgina Rodriguez, υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους Bella Esmeralda ενώ ταυτόχρονα ήταν αναγκασμένοι να αποχαιρετήσουν τον δίδυμο αδερφό της, Angel που δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή. Στη δεύτερη σεζόν του reality show για τη ζωή της, I am Georgina, η 29χρονη Ισπανίδα αποκάλυψε οτι αυτή δεν ήταν η πρώτη τραγωδία που έζησε, καθώς είχε ήδη υποστεί 3 αποβολές.

«Κάθε φορά που θα πήγαινα στον γυναικολόγο είχα εφιάλτες, γιατί ανησυχούσα για τη θέση που θα είχαν, πώς θα ήταν ο τοκετός αν θα χρειαζόταν να γεννήσω με καισαρική τομή», είπε στον 2ο κύκλο του reality show της, η Georgina Rodriguez.

«Ήμουν φοβισμένη σε κάθε υπέρηχο. Ένιωθα μεγάλη ένταση επειδή είχα ήδη τρεις αποβολές στο παρελθόν και γύριζα μετά στο σπίτι διαλυμένη», αποκάλυψε η σύντροφος του Cristiano Ronaldo στη συνέχεια.

Η ίδια περιέγραψε τις επισκέψεις της στο γυναικολόγο ως «φρικτές, επειδή συνέχεια έκανα εμετούς». Λίγο αφού η Georgina Rodriguez γέννησε τον Απρίλιο του 2022, εκείνη και ο σύντροφός της, ανακοίνωσαν τον θάνατο του γιου τους, Angel, μέσω των social media.

Συναισθηματικά φορτισμένη, η Georgina Rodriguez ευχαρίστησε τον Cristiano Ronaldo για «την ανιδιοτελή αγάπη και την υποστήριξή του. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Οι Θεοί φέρνουν τους σωστούς ανθρώπους στο διάβα σου».

Η Georgina Rodriguez αποκάλυψε επιπλέον ότι η ίδια και ο Cristiano Ronaldo δεν είπαν από την αρχή την αλήθεια στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για τον χαμό του Angel. Ο Cristiano Ronaldo είχε ήδη 3 παιδιά που είχε αποκτήσει μέσω δύο παρένθετων μητέρων, τον Cristiano Ronaldo Jr, την Eva και τον Matteο. Με τη Georgina Rodriguez έχει αποκτήσει τις Alana Martina και Bella. Τότε είχαν περιγράψει την εμπειρία τους ως «τον μεγαλύτερο πόνο που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει».

«Αναρωτιέσαι πώς θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Δεν ήμουν έτοιμη να αποδεχτώ ή να αναγνωρίσω τι μου είχε συμβεί και δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω στα παιδιά μου γι΄αυτό. Καθώς είχα ακόμα κοιλιά, τους είπα ότι ο Angel θα περίμενε λίγο μέχρι να γεννηθεί. Ώσπου ο Cris τούς είπε ότι ο Angel ήταν στον Παράδεισο. Αυτή ήταν μία δόση πραγματικότητάς», εξομολογήθηκε για το σπαραξικάρδιο ψέμα που είπε στα παιδιά της, μέχρι να νιώσει έτοιμη να αποδεχτεί την πραγματικότητα.

Η Georgina εξήγησε ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του γιου της. «Ποτέ δεν θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος πια», σημείωσε και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που κοιτάζω τη Bella αναρωτιέμαι “Θα έμοιαζε έτσι και ο Angel;”».

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη να το σκεφτώ, σαν να μην το έχω αποδεχτεί ακόμα. Πάντα λέω στα παιδιά μου: “Ο μικρός σας αδερφός είναι στον ουρανό, δεν θέλει να περπατήσει, θέλει να πετάξει. Κάθε φορά που θα κοιτάτε στον ουρανό, να τον σκέφτεστε”», παραδέχτηκε η Georgina Rodriguez.