ΚΑΦΕΣ
SPONSORED

Είσαι εργαζόμενη μητέρα με υπερφορτωμένο πρόγραμμα; Ο σύμμαχός σου έρχεται με το πάτημα ενός κουμπιού

24Media

Μητέρα. Μία λέξη τόσο μα τόσο σύνθετη, με πολλές διαφορετικές πτυχές. Μέχρι να γίνω μαμά δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο δύσκολος, απαιτητικός (αλλά και μοναδικός) είναι αυτός ο ρόλος. Άκουγα από γνωστές μου πως υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνουν να κάνουν ούτε ντους και τις θεωρούσα υπερβολικές. Και να που έφτασε η ώρα μου και συνειδητοποίησα πως δεν υπερέβαλαν καθόλου. Οι 24 ώρες ξαφνικά δεν φτάνουν. Ο χρόνος πια έχει άλλη αξία και ακόμα και τα μικρά, καθημερινά πράγματα αποτελούν πολυτέλειες.

Ο συνδυασμός, δε, εργασίας και μητρότητας είναι από μόνος του ένα τεράστιο challenge. Challenge γιατί εγώ προσωπικά θέλω να είμαι και στα δύο σωστή. Να μπορώ να δίνω το 100% στη δουλειά μου και ταυτόχρονα να έχω και ζωή πέρα από το γραφείο. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να έχω χρόνο τις καθημερινές να περνώ όμορφες στιγμές με την οικογένειά μου (ή με τις φίλες μου, ή μόνη μου βρε αδερφέ) και να μην χρειάζεται να περιμένω το σαββατοκύριακο ή την άδειά μου. Δύσκολο, αλλά με καλό προγραμματισμό είναι εφικτό. Όχι όλες τις μέρες, σίγουρα.

Στην τρέλα, λοιπόν, της απαιτητικής καθημερινότητας, είναι σωτήριο να έχεις συμμάχους που σε βοηθούν να τα βγάζεις πέρα, γεμίζοντας τις μπαταρίες σου και δίνοντάς σου το απαραίτητο boost.

Nespresso Vertuo λέγεται ο δικός μου σύμμαχος και μου φτιάχνει στο λεπτό ό,τι καφέ επιθυμώ. Αυτό που κάνει τη Nespresso Vertuo μηχανή μου ακόμη πιο φανταστική στα μάτια μου είναι ότι μπορώ να έχω στο ποτήρι μου ζεστό ή κρύο καφέ, όχι μόνο σε μικρό φλιτζάνι, αλλά και σε Mug κούπα. Δεν το λες και λίγο. Άλλωστε, όσο πιο απαιτητική είναι η μέρα μου, τόσο μεγαλύτερο boost χρειάζομαι για να τα βγάλω πέρα, πάντα παρέα με μία κούπα ποιοτικό καφέ.

Να είναι καλά η Nespresso Vertuo που με το έξυπνο σύστημά της προσαρμόζει τις παραμέτρους παρασκευής σε κάθε κάψουλα καφέ, ώστε να φτιάχνω στο σπίτι μου γευστικό καφέ, όπως αυτόν που παίρνω από το αγαπημένο μου coffee shop.

Με το πάτημα ενός μόλις κουμπιού, το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία γραμμωτού κώδικα για την αναγνώριση της ποικιλίας καφέ που έχω επιλέξει και προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους εκχύλισης  (όπως ο χρόνος έγχυσης, η θερμοκρασία του νερού, ο ρυθμός της ροής, η ταχύτητα περιστροφής). Με απλά λόγια, φτιάχνει μόνη της τις ιδανικές συνθήκες για υψηλής ποιότητας καφέ, με γεμάτο σώμα και πλούσια, απαλή κρέμα. Και όλα αυτά στο σπίτι, χωρίς τη βοήθεια κανενός barista. Άψογος καφές από τα χεράκια σου.

Δικός μου αγαπημένος καφές που με σώζει τις ημέρες που νιώθω πολύ κουρασμένη είναι ο Gran Lungo Fortado. H φυσικά επεξεργασμένη ινδική ποικιλία Robusta δίνει ένταση και γεμάτο σώμα στον καφέ μου, ενώ η πλυμένη κολομβιανή ποικιλία Arabica με τις νότες κακάο και βελανιδιάς, χαρίζει ξεχωριστή γεύση. Γουλιά και boostάρισμα.

Γεμάτα ποτήρια Fortado όλη μέρα και κάπως έτσι δεν αδειάζουν ποτέ οι μπαταρίες μου. Και όταν δεν αδειάζουν οι μπαταρίες, τότε καταφέρνω να τα συνδυάζω όλα και να είναι όλοι χαρούμενοι (κι εγώ μαζί). Εργαζόμενη μητέρα vs απαιτητικό πρόγραμμα σημειώσατε 1.