PUBLI

Το Huawei nova ξεπέρασε τις προσδοκίες

Το Huawei nova δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας φιλόδοξης γενιάς που ζητάει περισσότερα από τη ζωή, συνδυάζοντας άψογα το στυλ και τη λειτουργικότητα όπως καμία άλλη μέχρι σήμερα.

Το Huawei nova προσφέρει εξαιρετικά εύχρηστες δυνατότητες που συνδυάζονται με εντυπωσιακή εμφάνιση και ισχυρή απόδοση. Εμπνέεται από τις τολμηρές καμπύλες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και προσφέρει στρογγυλεμένες επιφάνειες υψηλής αισθητικής που εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι του χρήστη. Συμπληρώνοντας το εξαιρετικό design, η συσκευή nova είναι διαθέσιμα σε τρία εκλεπτυσμένα, αλλά και ταυτόχρονα ζωντανά χρώματα: Prestige Gold, Mystic Silver και Titanium Grey.

 

Το Huawei nova προσφέρει μια εξωπραγματική φωτογραφική εμπειρία απίστευτης ταχύτητας, βάθους και ευκρίνειας με την πίσω κάμερα των 12MP η οποία λειτουργεί άψογα και σε χαμηλό ακόμη φωτισμό. Με την πολύ δυνατή 8MP μπροστινή camera του μπορεί να χαρίσει τις καλύτερες selfies σε οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού. Επιπλέον, η τεράστια full HD οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να έχουν την τελειότερη άποψη του περιβάλλοντος.

Το Huawei nova ικανοποιεί και τον πιο ενεργοβόρο χρήστη. Με τη μεγαλύτερη στην κατηγορία διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει ακόμη και τις 2 ημέρες, το nova ισορροπεί τον ευρύτερο χρόνο μεταξύ φορτίσεων με την ισχυρή απόδοση, ώστε να ζεις την ξεχωριστή εμπειρία χρήσης του μέρα και νύχτα.

 

Με τον προηγμένο 3D αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Huawei, το nova υποστηρίζει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια ξεκλείδωμα για βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία ώστε να μην ανησυχείς εάν ξεχάσεις τον κωδικό πρόσβασης. Ο αισθητήρας μπορεί να προσωποποιηθεί περαιτέρω ώστε να ελέγχει λειτουργίες όπως η φωτογράφηση, φέρνοντας την τέλεια selfie κυριολεκτικά στα δάκτυλά σου.

Βασικά χαρακτηριστικά Huawei nova

Compact, με λεπτές γραμμές που προσφέρουν εξαιρετική λαβή

8MP κάμερα εμπρός + 12MP κάμερα πίσω με 1.25um pixel size

4K video recording

Νέα γενιά Snapdragon: MSM8953

2 ημέρες χρήσης μπαταρίας: 3020mAh σε συμπαγές σώμα