PUBLI

To Athens Fashion Film Festival ανοίγει αυλαία με την ταινία LAGERFELD CONFIDENTIEL

Στην Τελετή Έναρξης του AFFF, θα προβληθεί η ταινία LAGERFELD CONFIDENTIEL. Mία ταινία που αφηγείται τη ζωή του μεγάλου δημιουργού καθώς και του καυστικού, μοναδικού τρόπου έκφρασής του. Ο άνθρωπος που συνέδεσε αναπόσπατα τον Κινηματογράφο με τη Μόδα, παρουσιάζεται μέσα την κάμερα του Rodolphe Marconi σε ένα πορτραίτο αποκαλυπτικό.

Εμβληματικός σχεδιαστής, εκκεντρικό fashion icon, υπέροχος Φωτογράφος και καταπληκτικός Σκηνοθέτης, ο Λάγκερφελντ πάντα θα αποτελεί έναν αξεπέραστο μύθο κι ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς για τον κόσμο της μόδας και των fashion films. Στην ταινία, τον βλέπουμε να μιλά για τη μόδα, την εικόνα, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις, ενώ μιλούν για εκείνον, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης την Δευτέρα 25/2 και η είσοδος στην Τελετή Έναρξης είναι μόνο με προσκλήσεις.

 

Το 1ο Athens Fashion Film Festival διοργανώνεται από την εταιρεία Athens Cultural Creatives και την Nicole Αλεξανδροπούλου και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Τουρισμού, Δήμου Αθηναίων, Ιταλικής Πρεσβείας, Δήμου Φλωρεντίας και ΕλληνοΙταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας. Ένα μοναδικό διεθνές γεγονός, στο οποίο η Μόδα συναντά τον Κινηματογράφο σε μία τριήμερη γιορτή από τις 25 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

(αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας»).   

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ATHENS FASHION FILM FESTIVAL

Ημερομηνίες: 25,26,27 Φεβρουαρίου 2019

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας»

Είσοδος: Ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.athensfff.com/

FB: www.facebook.com/athensfff/

Instagram:www.instagram.com/afffathensfashionfilmfestival/

Linkedin: www.linkedin.com/company/athensfff