PUBLI

Συλλογή γυαλιών Rag & Bone από τη Safilo

Από το πρώτο της ξεκίνημα το 2002,η rag & bone έχει γίνει συνώνυμο μιας ένδυσης που είναι απολύτως φορέσιμη και παντρεύει την τολμηρή όσο και διακριτική Νεοϋορκέζικη αισθητική.

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ:  UNISEX

RNB1024/S

Στρογγυλή, unisex φόρμα με διπλή συρμάτινη μεταλλική κατασκευή στο μπροστινό μέρος, που αναδεικνύεται από τις λεπτομέρειες σε σχήμα σπαθιού. Αυτό το εκλεπτυσμένο μοντέλο ολοκληρώνεται από λεπτά άκρα και βραχίονες σε σχήμα σπαθιού, με επεξεργασία διπλού χρώματος και επικάλυψη ασετάτ. Διατίθεται σε ημι-ματ μαύρο/σκούρο μαυρισμένο ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς, ημι-ματ μαύρο/χρυσό με καφέ φακούς, ημι-ματ μαύρο/ανοικτό χρυσό με μπλε φακούς και ημι-ματ μαύρο/σκούρο μαυρισμένο ασημί με μπορντό φακούς.

RNB 1022/S

Γυαλιά σε φόρμα «μάτι της γάτας» με επίπεδο σχεδιασμό στο μπροστινό μέρος, επιμήκη μεταλλική άρθρωση σε σχήμα σπαθιού και μεταλλική γέφυρα. Διατίθεται σε μαύρο με γκρι φακούς,μαύρο με καφέ ντεγκραντέ φακούς μαύρο/κίτρινη ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς και γαλακτερό μοβ/ροζ με καφέ φακούς.

RNB 3020

Γυαλιά από ασετάτ σε φόρμα «μάτι της γάτας», με επεξεργασία διπλού χρώματος κατά μήκος του άνω πλαισίου, που κοσμείται από μια χαρακτηριστική, επιμήκη μεταλλική άρθρωση σε σχήμα σπαθιού σε κάθε βραχίονα. Διατίθενται σε μαύρη ταρταρούγα,λευκή/κίτρινη/καφέ ταρταρούγα, ταρταρούγα/γαλακτερό σομόν και μαύρο/γαλακτερό μπλε.

  

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ: ΑΝΔΡΙΚΑ

RNB5018/S

Μεταλλικά γυαλιά σε φόρμα πιλότου, με εκτενή μεταλλική γέφυρα, μεταλλικούς βραχίονες σε σχήμα σπαθιού και ακροβραχιόνια σε συνδυασμένο χρώμα, από ασετάτ. Διατίθενται σε μαύρο ματ/χρυσό με γκρι καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ/χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο ματ/ανοικτό χρυσό με μπλε ντεγκραντέ φακούς και μαύρο ματ/σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι ντεγκραντέ φακούς.