PUBLI

SAY YES TO THE SUPERHERO SEASON!

 

Η γυναικεία συλλογή Tom Tailor είναι εμφανώς επηρεασμένη από τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το glen check, που όμως προσεγγίζεται με μια φρέσκια ματιά. Πολλές φορές συνδυάζεται με έντονα patterns, όπως είναι τα πολύχρωμα floral, που στις outdoor εμφανίσεις συνυπάρχουν με chunky πλεκτές μπλούζες και πρακτικές λεπτομέρειες. Φυσικά δεν λείπουν και τα μάλλινα παλτό, που αγκαλιάζουν το σώμα προσφέροντας όχι μόνο ζεστασιά αλλά και έξτρα στυλ.

Η γυναικεία συλλογή Tom Tailor Denim παρουσιάζει τη δική της εκδοχή του cool geek, μια εντυπωσιακή μίξη nerdy, αθλητικού και θηλυκού στυλ. Πηγή έμπνευσης είναι οι παλιές βιβλιοθήκες και το ρετρό σχολικό look με κομψά κλασικά μοτίβα όπως το tweed, το καρό, το ριγέ και τα γεωμετρικά σχέδια.

Η αντρική συλλογή Tom Tailor παρουσιάζει άνετες streetwear εμφανίσεις με στοιχεία του διαχρονικού college look. Ο ανήσυχος εξερευνητής αποτελεί αγαπημένο θέμα. Τα σχέδια, τα υφάσματα και τα χρώματα έχουν προσαρμοστεί στις τελευταίες τάσεις χωρίς όμως να χάνουν το αρρενωπό ύφος τους.

Τέλος, η συλλογή Tom Tailor Denim χαρακτηρίζεται από την ανάμειξη του σοφιστικέ καρό με τα denim και του athleisure με ροκ στοιχεία.