PUBLI

#PinkAlert Σεπτεμβρίου: Νέα σεζόν, νέοι στόχοι

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μας καλεί να βάλουμε νέους στόχους, να σχεδιάσουμε το πλάνο μας για τη νέα σεζόν και να ανταποκριθούμε δυναμικά στις ανάγκες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεχνάμε όσα έχουν πραγματικά σημασία.

Η Avon, συνεχίζει τον αγώνα της ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, μέσω του PinkAlert.gr, δίνοντάς σου τον πιο αισιόδοξο τρόπο να υπενθυμίσεις στις γυναίκες της ζωή σου τη σημασία της πρόληψης.

Το νέο εικαστικό #PinkAlert, για το Σεπτέμβριο, έρχεται με διάθεση «back to school», για να σε προτρέψει να θέσεις ως στόχο για τη νέα σεζόν την ενημέρωση, την πρόληψη και τη συνεχή  επαγρύπνηση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. Μην αφήνεις ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Μπες στο Pinkalert.gr, διάλεξε το εικαστικό #PinkAlert που σου ταιριάζει και μοιράσου το στα Social Media ή στείλε το στις αγαπημένες σου, μέσω Facebook, Messenger, Instagram, Viber και Whatsapp.

Μαζί με σένα, οι Pinkers, μια ομάδα από δημοφιλείς και χαρισματικούς άντρες, πρωτοστατούν στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των γυναικών, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης, με έναν ξεχωριστό τρόπο. Αυτό το μήνα, ο ταλαντούχος ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος (@stavros_svigkos), βλέπει τα πράγματα με μια πιο… «ροζ ματιά» και σε παρακινεί να στηρίξεις αυτόν τον καλό σκοπό. 

Τους προηγούμενους μήνες, οι ηθοποιοί Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) και Ορφέας Αυγουστίδης (@orfeasav), ο φωτογράφος Νικόλας Μάστορας (@nmastoras), o ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Σπύρος Μαργαρίτης (@spiros.margar) και ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Λάμπρος Κωνσταντάρας (@lamproskonstantaras), έβαλαν τη δική τους πινελιά στον αγώνα ενημέρωσης.            

Το PINK ALERT είναι ένα μήνυμα αγάπης για τη ζωή.

Μπες στο Pinkalert.gr και διάδωσέ το #ΠΡΩΤΑΕΣΥ.