PUBLI

Νέες φόρμουλες σε στιλ ACQUA DI PARMA

 

Η Acqua Adi Parma ενσαρκώνει την απόλαυση του να βιώνεις την εμπειρία του πιο γνήσιου Ιταλικού στιλ. Το brandbrandbrand brand συμβολίζει έναν κόσμο αυθεντικής δεξιοτεχνίας φτιαγμένο από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και με απλή αλλά σοφιστικέ χάρη. Η εκλεπτυσμένη και εξαίσια κομψότητά του αποτυπώνεται ακόμα και στην πιο απλή καθημερινή ρουτίνα. Οι νέες φόρμουλες του ιστορικού Ιταλικού brandbrandbrand brand δημιουργήθηκαν για να συνοδεύουν το καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς σας: από το σαπούνι σε υγρή μορφή και σε μορφή πούδρας ως την κρέμα χεριών, τα νέα αυτά προϊόντα, εμπλουτισμένα με τα εμβληματικά αρώματα της Colonia, της Colonia Essenza και της Colonia Pura, σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του αγαπημένου σας EauEau de Cologne CologneCologneCologneCologneCologne κάθε στιγμή της μέρας ή της νύχτας.

 

COLONIA HAND SOAP

Ανακαλύψτε τις δροσερές, ηλιόλουστες νότες της Colonia σε ένα σαπούνι. Για εκείνους που προτιμούν τα πρακτικά υγρά σαπούνια, το ColoniaColoniaColonia ColoniaColonia HandHand Hand Soap Soap με την εύχρηστη αντλία, είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα ενεργά συστατικά – πανθενόλη για βαθιά θρέψη και εκχύλισμα αλόης για αναζωογόνηση και προστασία. Η φόρμουλα περιέχει μόνο φυσικές ουσίες που δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και εγγυώνται μια ήπια καθαριστική δράση διατηρώντας την υδρολιπιδική στιβάδα. Το σαπούνι δημιουργεί πλούσιο, κρεμώδη αφρό κατά την επαφή με το νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ευχάριστα αρωματισμένη. To προϊόν κυκλοφορεί σε μια κομψή συσκευασία των 300ml με το κίτρινο χρώμα της Acqua AcquaAcqua di ParmaParma ParmaParma.

 

COLONIA, COLONIA PURA, COLONIA ESSENZA POWDER SOAP

Το μεταξένιο και απαλό Powder Soap δημιουργεί στην επαφή του με το νερό, πλούσιο, βελούδινο αφρό που καθαρίζει ήπια το δέρμα. Συσκευασμένο σε ένα κομψό μεταλλικό κουτί με απλό design που θυμίζει τα παλιά δοχεία του ταλκ και διακοσμημένο με το λαμπερό κίτρινο της Acqua di Parma, το σαπούνι αυτό διατίθεται σε τρεις παραλλαγές έτσι ώστε να επιλέξετε ένα Powder Soap αρωματισμένο με την αγαπημένη σας ευωδιά. Η λευκή ετικέτα αντιστοιχεί στο Powder Soap αρωματισμένο με τις δροσερές και ηλιόλουστες εσπεριδοειδείς νότες της Colonia. Η μαύρη ετικέτα παραπέμπει στο σοφιστικέ και σπινθηροβόλο PowderPowderPowderPowderPowder Soap Soap με το αυθεντικό ακόρντο δέρματος της Colonia Essenza, ενώ η ασημένια ετικέτα δηλώνει το μοντέρνο και ανάλαφρο PowderPowderPowderPowderPowder Soap Soap που έχει ποτιστεί με την διάφανη αρμονία της Colonia  Pura.

 

COLONIA HAND CREAM

Χρησιμοποιήστε την Colonia Hand Cream σε συνδυασμό με το Colonia Hand Soap ή το Powder Soap της επιλογής σας, ή απλά σαν κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας περιποίησης και απολαύστε την ανάλαφρη υφή της που μαλακώνει το δέρμα και του παρέχει προστασία που διαρκεί. Έχει υφή που απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα χέρια σας υπέροχα μεταξένια στην αφή. Εμπλουτισμένη με πανθενόλη, shea butter και έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου, αυτή η κρέμα προσφέρει μέγιστη προστασία στην επιδερμίδα χάρη στην δημιουργία ενός προστατευτικού φιλμ αλλά και στις μαλακτικές ιδιότητές της. Η Colonia Hand Cream κυκλοφορεί με πρακτική αντλία, σε συσκευασία των 300ml με το κίτρινο χρώμα της Acqua di Parma.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

Colonia Hand Soap, 300ml

Π.Λ.Τ.: 36,50 €

Colonia Powder Soap, 70gr

Colonia Pura Powder Soap, 70gr

Colonia Essenza Powder Soap, 70gr

Π.Λ.Τ.: 28,00 €

Colonia Hand Cream, 300ml

Π.Λ.Τ.: 40,00 €

 

TAG US: @acquadiparma_official @atticabeauty.gr

SPREAD THE NEWS: #acquadiparma #atticabeauty

 

Τα προϊόντα Acqua di Parma διατίθενται σε όλα τα πολυκαταστήματα attica και στο

ηλεκτρονικό κατάστημα www.atticabeauty.gr.