PUBLI

Nauti girl: Η νέα σειρά της essence σαλπάρει τέλη Ιουνίου

Σε λίγες ημέρες, θα είναι διαθέσιμη η νέα σειρά της Essence "Nauti girl" που μας προσκαλεί να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα με μοντέρνο, ναυτικό στιλ.

Οι μπλε, γκρι και κόκκινες αποχρώσεις, που συνθέτουν τον τέλειο ναυτικό χρωματικό συνδυασμό, συνδυάζονται υπέροχα με βερικοκί, μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Η essence σε περιμένει στο… πλοίο για να ανακαλύψεις πολλούς θησαυρούς ομορφιάς.

Τέσσερα βερνίκια νυχιών, δύο κραγιόν μακράς διάρκειας και ένα ρουζ σε ανοιχτό κόκκινο- βερικοκί με μία ανάγλυφη άγκυρα στη επιφάνειά του. Πραγματικό φαβορί είναι το αδιάβροχο μολύβι ματιών σε μπλε χρώμα, με ενσωματωμένη ξύστρα στο καπάκι. Θα ενθουσιαστείς όμως και με το φρουτώδες άρωμα ”like a nauti gir”, το οποίο δίνει μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας.

essence nauti girl – eyeshadow palette

 

Η παλέτα σκιών περιλαμβάνει πέντε trendy χρώματα και συνδυάζει τέλεια τις αποχρώσεις του μπλε, του άσπρου και του καφέ. Έχει πολύ απαλή υφή και είναι ιδανική για εντυπωσιακά, καλοκαιρινά στιλ μακιγιάζ. Διατίθεται στον κωδικό 01 cool breeze. Περίπου στα €4,89*

essence nauti girl – waterproof eye pencil

 

Ώρα να χαρείς τη θάλασσα… αυτό το μπλε, αδιάβροχο μολύβι ματιών είναι το απόλυτο φαβορί της σειράς και είναι απίστευτα πρακτικό. Έχει μία ενσωματωμένη ξύστρα στο καπάκι του και έτσι ξύνεται αυτόματα κάθε φορά που το κλείνεις! Διατίθεται στον κωδικό 01 ahoy, boy!. Περίπου στα €3,79*.

essence nauti girl – eyebrow tint

 

Καλοσχηματισμένα φρύδια! Το πρακτικό αυτό μαρκαδοράκι, με την πολύ λεπτή μύτη, σας βοηθάει να ορίσεις εύκολα το σχήμα των φρυδιών σου και να τα τονίσεις τη στιγμή. Το σκούρο σταχτί χρώμα του ταιριάζει με τις περισσότερες αποχρώσεις μαλλιών. Διατίθεται στον κωδικό 01 ocean liner. Περίπου στα €2,89*.

essence nauti girl – longlasting lipstick

 

Καλοκαιρινά χείλη… το απαλό βερικοκί και το έντονο κόκκινο δίνουν στα χείλη σου ένα εκθαμβωτικό φινίρισμα και μία ελαφριά λάμψη. Η μακράς διάρκειας σύστασή τους απλώνεται ευχάριστα στα χείλη σου και η λευκή συσκευασία τους ταιριάζει απόλυτα με το ναυτικό σου στιλ. Διατίθεται στους κωδικούς 01 miss navy και 02 crew first. Περίπου στα €2,89*.

essence nauti girl – blush

 

Αυτό το φωτεινό κόκκινο-βερικοκί ρουζ δίνει στα μάγουλά σου ένα πανέμορφο χρώμα, σαν να πέρασες όλη την ημέρα σου στη θάλασσα. Χάρη στη μεταξένια υφή του, το ρουζ αυτό αναμιγνύεται πολύ εύκολα και η ανάγλυφη άγκυρα στην επιφάνειά του τραβάει όλα τα βλέμματα. Διατίθεται στον κωδικό 01 Anchors aweigh! Περίπου στα €3,79*.

essence nauti girl – nail polish

 

Τα τέσσερα μακράς διάρκειας βερνίκια νυχιών σε σκούρο μπλε, ανοιχτό μπλε, κόκκινο και βερικοκί χρώμα συμπληρώνουν τέλεια το ναυτικό σου look. Διαθέσιμα στους κωδικούς: 01 ahoy, boy!, 02 oh captain, my captain, 03 miss navy και 04 crew first!. Περίπου στα €2,49*.

essence nauti girl – nail sticker

 

Ναυτικά αυτοκόλλητα! Τα αυτοκόλλητα αυτά, με τις κλασσικές ρίγες ή με χαριτωμένα μοτίβα, όπως άγκυρες, πηδάλιο πλοίου και ψαράκια, κολλάνε πανεύκολα στα νύχια. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να αναδείξεις ακόμη και το πιο απλό μανικιούρ. Διατίθενται στον κωδικό 01 hey sailor! Περίπου στα €1,69*.

essence nauti girl – like a nauti girl fragrance

 

Σαν ένα απαλό αεράκι στη θάλασσα… Με αυτό το φρουτώδες, λουλουδάτο και υδάτινο άρωμα νιώθεις ότι βρίσκεσαι συνεχώς στη θάλασσα! Οι νότες κορυφής, που περιλαμβάνουν περγαμόντο, μαύρη σταφίδα, πεπόνι, μανταρίνι και συστατικά λεμονιού χαρίζουν την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας. Η καρύδα, τα άνθη λωτού και τα θαλάσσια στοιχεία, που περιέχονται στις μεσαίες νότες, προσδίδουν μία υδάτινη, λουλουδένια πινελιά, ενώ το βατόμουρο, ο μόσχος και η βανίλια προσθέτουν βάθος στις νότες βάσης. Αυτό το παιχνιδιάρικο και φρέσκο άρωμα θα σας θυμίζει συνεχώς τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Διατίθεται σε συσκευασία των 10 ml. Περίπου στα €3,99*.

*Προτεινόμενη λιανική τιμή.

**Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τέλη Ιουνίου 2015 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.