PUBLI

Holographic, το νέο trend

Η Avon, η εταιρεία που πουλάει τέσσερα κραγιόν ανά δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο, αναλαμβάνει δράση στο «παιχνίδι της λάμψης» με το κραγιόν Mark. Prism, μια νέα συλλογή που απευθύνεται σε κάθε λαμπερό κορίτσι. Έρχεται και συστήνεται με απίστευτα λαμπερά, έντονα χρώματα σε 20 μοντέρνες αποχρώσεις, 11 φουτουριστικές & 9 Celestial Nude. Σε κάθε κίνησή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σας θα λάμπουν με ένα εκθαμβωτικό χρώμα που θα σας κάνει να κερδίζετε τις εντυπώσεις πριν πείτε μία λέξη!

Από τα τολμηρά τιρκουάζ και λιλά, τα θερμά μοβ και τα δυναμικά κόκκινα έως τις ζεστές και ψυχρές nude αποχρώσεις, κάθε κραγιόν της συλλογής αφήνει 4.000 πρισματικές πέρλες σε κάθε εφαρμογή, για εκθαμβωτική λάμψη που σας κάνει να ξεχωρίζετε, όπως κινείστε. Αυτό οφείλεται στο αποκλειστικό Pearl Elixir της Avon: μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει επικάλυψη που αντανακλά.

Το αποτέλεσμα; Λαμπερά χείλη που γυαλίζουν με εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί για ώρες!

Εκθαμβωτική λάμψη που αντανακλά

Η Avon ανέπτυξε μια αποκλειστική φόρμουλα που δίνει στα χείλη χρώμα που ακτινοβολεί με κάθε σας κίνηση. Το Pearl Elixir είναι ένα μοναδικό μείγμα, αποτελούμενο από 4,5 εκατομμύρια πρισματικές πέρλες που περιλαμβάνονται σε κάθε κραγιόν και αιχμαλωτίζουν το φως, καθώς κινείστε. Αυτή η απαλή φόρμουλα γεμίζει τα χείλη με έντονο, πλούσιο χρώμα και παρέχει από μέτρια έως πλήρη κάλυψη που διαρκεί για ώρες!

Έντονο χρώμα με ένα πέρασμα

Τα γυαλιστερά κραγιόν έχουν συνήθως τη φήμη ότι το χρώμα τους ξεθωριάζει, αλλά το κραγιόν Prism επαναπροσδιορίζει την έννοια της λάμψης με δυνατότητα από μέτρια έως και πλήρη κάλυψη. Και οι 20 αποχρώσεις, από τις κλασικές έως και τις πολύ έντονες και τολμηρές, προσφέρουν εντυπωσιακό χρώμα για να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας έχουν ότι χρειάζεται για να τραβήξουν τα βλέμματα. Συνεχίστε να κινήστε για να συνεχίσετε να λάμπετε!

Ανακαλύψτε τις 20 υπέροχες, μοντέρνες αποχρώσεις: