PUBLI

Η SANITAS καινοτομεί με τη νέα σειρά προϊόντων, SANITAS Τeflon™

Τα νέα προϊόντα Teflon™ είναι αντικολλητικά και κατάλληλα για όλους τους τρόπους ψησίματος ενώ καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα με σαπούνι και νερό.

Επιπλέον, μας βοηθούν να ανακαλύψουμε νέους τρόπους μαγειρέματος με τις αντικολλητικές επιφάνειες νέας γενιάς & τα προϊόντα χρήσης σε φούρνους, τοστιέρες, φρυγανιέρες και τηγάνια αλλά και το μεριδοποιημένο μαγείρεμα!

Η νέα σειρά προϊόντων SANITAS Teflon™ αποτελείται από τέσσερα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν στόχο να αλλάξουν τα δεδομένα στο μαγείρεμα και το ψήσιμο, αλλά και να προστατεύσουν τις ηλεκτρικές σας συσκευές.

αντικολλητικές επιφάνειες ψησίματος και οι σακούλες ψησίματος για τοστιέρες και φρυγανιέρες λανσάρουν έναν νέο τρόπο μαγειρέματος, πιο υγιεινό και πιο δημιουργικό για τον χρήστη, ενώ οι επιφάνειες προστασίας φούρνου και οι αντικολλητικές επιφάνειες προστασίας για εστίες υγραερίου προσφέρουν μέγιστη προστασία αφού συγκεντρώνoυν όλα τα υπολείμματα.

Χάρη στο Teflon™, τα νέα προϊόντα της SANITAS είναι ανθεκτικά σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (έως 260°C), διαθέτουν αντικολλητική ιδιότητα και από τις δύο τους πλευρές, είναι κατάλληλα για όλους τους τρόπους ψησίματος ενώ καθαρίζονται εύκολα με σαπούνι και νερό. Η σειρά SANITAS Teflon™  είναι πιστοποιημένη με το Dupont Stamp.