PUBLI

Η Ριτσώνα έχει παράδοση στη μπύρα και το γιόρτασε δεόντως

 

Οι «καλεσμένοι» είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου και να μάθουν βήμα- βήμα τη διαδρομή της μπύρας, μέχρι το σερβίρισμα στο ποτήρι τους.   

 

Μέσα από τα σεμινάρια γευσιγνωσίας και perfect serve, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπύρες και να μάθουν τα μυστικά της αναγνώρισης των διαφορετικών γεύσεων της μπύρας, καθώς και το ιδανικό σερβίρισμά της.

Η όρεξη των επισκεπτών άνοιξε με το σεμινάριο γευστικής δοκιμής μπύρας με κατάλληλα συνοδευτικά εδέσματα (food pairing) και ολοκληρώθηκε μέσα από τις μοναδικές γεύσεις της μαγειρικής με μπύρα που ετοίμασε η αγαπημένη σεφ Ελένη Ψυχούλη για το κοινό.

Για τους λάτρεις της μπύρας και όχι μόνο, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αξίζει να πραγματοποιούνται για το κοινό