PUBLI

Η νέα “ROSES ARE RED” boutique στο Κολωνάκι

Εμπνευσμένη από τη ζωή της στη Γαλλία, η σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια της εταιρίας, Ιωάννα Τσιγαρίδα Μαθιού, θέλησε να δημιουργήσει μία ξεχωριστή boutique υψηλής αισθητικής, στεγάζοντας όχι μόνο τις συλλογές ρούχων ROSES ARE RED που σχεδιάζει η ίδια, αλλά και άλλους Έλληνες και ξένους designers που έχουν κάτι διαφορετικό να προτείνουν στο αθηναϊκό κοινό.

Στόχος της είναι το νέο αυτό κατάστημα να δημιουργεί συναισθήματα σε όποιον περνάει το κατώφλι του. Να επαναπροσδιορίσει την όλη καταναλωτική εμπειρία, δημιουργώντας μια απόλυτα προσωποποιημένη ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση.

 

Στη νέα συλλογή ρούχων του ομώνυμου brand κυριαρχούν τα αγνά υλικά, όπως το μετάξι, το βαμβάκι και το λινό που κατασκευάζονται στη Ναύπακτο, αλλά και η δαντέλα που κατασκευάζεται στην Αθήνα.

 

Τα prints στο μετάξι γίνονται στο Como της Ιταλίας, ενώ όλα τα ρούχα ράβονται στη Αθήνα από Ελληνες τεχνίτες.

 

Εκτός από την pret-a-porter σειρά, στη νέα boutique δίνεται και η δυνατότητα μοναδικών sur-mesure δημιουργιών. Αποκλειστικά διαθέσιμη είναι, επίσης, η νέα συλλογή κοσμημάτων ROSES ARE RED με τη σύμπραξη των χειροποίητων δημιουργιών Μardi jewelry.

To interior design του καταστήματος επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό δίδυμο Δήμητρα Μασσάρου και Αθηνά Κατσάμπα της εταιρίας Add Space.

 

Η νέα boutique ROSES ARE RED είναι ένα εγχείρημα σύγχρονης αισθητικής, που συνδυάζει τη new retro τάση με το ρομαντισμό μιας πιο νοσταλγικής εποχής. Το μάρμαρο, ο μπρούτζος και το γυαλί είναι τα υλικά που κυριαρχούν στο χώρο και που μαεστρικά αναδεικνύουν τις συλλογές ρούχων και αξεσουάρ που φιλοξενούνται στο κατάστημα.

Με εντυπωσιακές custom χειροποίητες μπρούτζινες κατασκευές, μαρμάρινες επιφάνειες, καθρεύτες και μελετημένο φωτισμό, οι δύο αρχιτέκτονες απέδωσαν τον κομψό χαρακτήρα του brand, επιτρέποντας στα διαφορετικά υλικά να δημιουργήσουν μια φυσική και αβίαστη αρμονία. Την πολυτελή εικόνα του καταστήματος συμπληρώνουν τα μαρμάρινα vintage έπιπλα που έχουν επιλεγεί από προσωπικές οικογενειακές συλλογές.

 

Η μουσική, την οποία έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Σπύρος Ιακωβίδης είναι μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια – σήμα κατατεθέν της όλης ROSES ARE RED εμπειρίας.

 

Διεύθυνση: Λουκιανού 21β, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 2121050121

www.rosesarered.gr

Instagram: @rosesarered.gr