PUBLI

Η MISKO μας «γεμίζει» ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ!

 

Γιατί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ;

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν φοιτητές, μικρές και μεγάλες οικογένειες αλλά και ερωτευμένοι νέοι που απολαμβάνουν ζυμαρικά MISKO, στις δικές τους στιγμές χαράς. Στιγμές όπως την πρώτη φορά που της μαγειρεύει στο σπίτι, που βλέπει την αγαπημένη του σειρά και θέλει κάτι για να τσιμπήσει, που η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι, που τα παιδιά χαμογελούν διάπλατα απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους μακαρόνια. Στιγμές που μας θυμίζουν την δική μας καθημερινότητα με τις οποίες ο καθένας μας μπορεί να ταυτιστεί, αφού τα ζυμαρικά MISKO ήταν, είναι και θα είναι εδώ να γεμίζουν το πιάτο μας χαρά.

Την επιμέλεια και τη δημιουργίας της νέας διαφημιστικής καμπάνιας υπογράφει η Soho Square Athens, την σκηνοθεσία της ο Βασίλης Μπουραντάς και την παραγωγή η Foss Production. Το εξαιρετικό up tempo τραγούδι που μας γεμίζει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ γράφτηκε αποκλειστικά για τη νέα ταινία της MISKO, ονομάζεται Daydreaming και είναι σε σύνθεση και παραγωγή της Rabbeats, ενώ τους στίχους και τα φωνητικά τα έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Αρώνης.

Απολαύστε τη νέα ταινία της MISKO και γεμίστε….

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ*