PUBLI

Fashion meets Pastry!

 

Ανάμεσα στο στυλ και τη ζαχαροπλαστική ο Papaspirou και το Anamesa Concept store δημιουργούν 5 limited edition στιλάτα προϊόντα ζαχαροπλαστικής που ενώνουν  τις παραδοσιακές αξίες με τη σύγχρονη αισθητική. Η Αθηνά, το αυθεντικό street  style και οι παιδικές, οικογενειακές αναμνήσεις  εμπνεούν χειροποίητες πολύχρωμες σοκολάτες, αρωματικά βουτυρένια μπισκότα σε funky prints και χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με glitter.

 

Μοναδικό στυλ και fine pastry λιχουδιές ενώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις τους δημιουργώντας τον Δεκέμβριο των ονείρων σου.

Έτος 2014. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ένα συναίσθημα, το πάθος για εξέλιξη, και μια ιδέα, η ολιστική διαχείριση του στυλ ως πανίσχυρο μέσο επικοινωνίας, αυθόρμητα αποφασίζουν να συστεγαστούν με ενθουσιασμό στην οδό Νίκης 24, στην καρδιά της Αθήνας, δημιουργώντας το ANAMESA concept store. Σύγχρονα fashion brands με urban ψυχή, design objects με σχεδιαστικό storytelling, διαδραστικά workshops γυναικείας ενδυματολογικής δυναμικής, social media events, αποκλειστικά beauty actions, hosting νέων τεχνολογιών και ένα ινσταγκαμικά λειτουργικό coffee shop  δημιουργούν ένα multi story shop με την υπογραφή της Αννούσας Μελά και καθημερινά ολόφρεσκο περιεχόμενο για shopping & coffee.

 

Έτος 2018. Ο Δεκέμβριος ακροβατεί ανάμεσα στα τέταρτα γενέθλια και τη λάμψη των Χριστουγέννων δημιουργώντας το shopping project #31DaysWithATwist.

31 υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μέρες με αποκλειστικές συνεργασίες, kids friendly εκπλήξεις, ολοκαίνουργια fashion brands, αγορές με διαδραστικό style training, λαχταριστά espresso blends και συναρπαστικό άρωμα χειροποίητης σοκολάτας και Ιταλικού αυθεντικού πανετόνε.

Το ANAMESA concept store και η εταιρία Papaspirou Food & Pastry Company με επικεφαλή τον chef Φίλιππο Παπασπύρου κάνουν μαζί brainstorming, δοκιμάζουν, ερευνούν και δημιουργούν το πρώτο Urban Pastry Pop Up Shop με πέντε αποκλειστικές instagram friendly δημιουργίες ζαχαροπλαστικής που συνδυάζουν την παράδοση με την σύγχρονη αισθητική και τα ακατέργαστα κομψά χειροποίητα γλυκά με την millennial χρωματική παλέτα και το αυθεντικό street style.

Ο μήνας των γενεθλίων κορυφώνεται με το πάρτι γενεθλίων του ANAMESA στις 15 Δεκεμβρίου, 12.00-21.00 με guest Dj sets, beauty εκπλήξεις και συναρπαστικό gift shopping για μεγάλους και παιδιά.

Η ANAMESAxPapaspirou συλλογή αποτελεί ιδανικό Χριστουγεννιάτικό δώρο και θα είναι διαθέσιμη από 1/12 έως 31/12 στο ANAMESA concept store, Νίκης 24, Σύνταγμα, 210 3254930.

ANAMESA, Νίκης 24, Σύνταγμα, Αθήνα, 210 3254930.

www.anamesaspot.com

@anamesa_spot (instagram)

www.papaspirou.gr

@papaspirou (instagram)