GADGET

Ζήσε την καθημερινότητά σου χωρίς περιορισμούς, χάρη σε αυτό το smartphone

Γίνεται ένα smartphone να οργανώνει απόλυτα την καθημερινότητά σου από τη στιγμή που ξυπνάς μέχρι την ώρα που όλα- επιτέλους- τελειώνουν κι εσύ πας για ύπνο; Δοκίμασα να «βγάλω» ένα απαιτητικό 24ωρο με το νέο HUAWEI Mate 50 Pro και πλέον δεν ζω χωρίς αυτό.

Τρέχω. Τρέχω πολύ,- κυρίως μεταφορικά, γιατί αν τρέχεις τόσο πολύ με την έννοια που το λέω εγώ, θα πρέπει να είναι όλα οργανωμένα και στην ώρα τους ώστε να μείνει χρόνος για εκείνο το 25λεπτο καθημερινό χαλαρό jogging που θα σε φέρει πιο κοντά στη μακροζωία.

Οπότε μόνο άξιους συμμάχους χρειάζομαι μέσα στην καθημερινότητά μου, η θέληση δεν αρκεί, απαιτούνται εργαλεία. Όχι πολλά, λίγα αλλά τα καλύτερα, που να διαπρέπουν στην πράξη, να διαθέτουν όλες τις δυνατότητες που λύνουν τα χέρια, αντί να με δυσκολεύουν και να με περιορίζουν. Σε μία καθημερινότητα με deadlines, η λύση δεν είναι να τα αθετείς, αλλά να τα σέβεσαι ώστε να ανταμειφθείς με ελεύθερο χρόνο. Η τεχνονολογία είναι το όχημα για όλα αυτά.

Κι όταν η τεχνολογία διασταυρώνεται με την καθημερινότητα, το βελάκι δείχνει πάντα smartphone. Γιατί η γη θα γυρίσει πολλές φορές ακόμα μέχρι να βρεθεί ένα gadget πιο ολοκληρωμένο από ένα- καλό- smartphone, όπως το -άψογο- HUAWEI Mate50 Pro το οποίο ήταν- και είναι- εδώ κάθε φορά που το χρειάζομαι (συνέχεια), εφαρμόζοντας #διπλής τέλεια στις ανάγκες μου.  Από το πρωί, μέχρι- χωρίς καμία υπερβολή- το άλλο πρωί, απεριόριστα.

Huawei Mate 50Pro

Γιατί το πανέμορφο HUAWEI Mate 50 Pro καταφέρνει να συνδυάζει τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες, όπως η επαναστατική τεχνολογία καμερών- δεν είναι τυχαίο που φέρει τον τίτλο «Ο νέος βασιλιάς της φωτογραφίας»- αφού πρόκειται για το πρώτο smartphone με ρυθμιζόμενο διάφραγμα 10 επίπεδων με μοναδικές λειτουργίες. Κάπου εδώ αξίζει να δοθεί το πιο μεγάλο χειροκρότημα στην πρωτοποριακή λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας  του HUAWEI Mate 50 Pro που επιτρέπει την ενίσχυση της λειτουργίας SuperEnergy όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει στο 1%, υποστηρίζοντας 3 ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης. Αλλά προφανώς τίποτα δεν τελειώνει εδώ.

Μιλώντας για έλλειψη περιορισμών μέσα στην καθημερινότητα, το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει ένα ασυναγώνιστο χαρακτηριστικό που λύνει τα χέρια. Αν έχεις HUAWEI, ξέρεις. Αν δεν έχεις ακόμα, θα σου μιλήσω για το GSpace, στο οποίο αυτό το smartphone χρωστάει μεγάλο μέρος της ευφυΐας του. Ένα υπερ- κατάστημα εφαρμογών που ακούει στο όνομα AppGallery, μέσω του οποίου έχω πρόσβαση σε εκατομμύρια εφαρμογές, όχι μόνο τις δημοφιλείς που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών εφαρμογών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως και κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei, διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση σε  όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μια προηγμένη εμπειρία χρήσης.

Πολύ απλά, πληρώνω όλους τους λογαριασμούς μου, κλείνω τα εισιτήριά μου, παραγγέλνω φαγητό, κάνω τα ψώνια μου, βρίσκω ταξί και γενικώς κλείνω κάθε υποχρέωσή μου, χάρη στο GSpace και το AppGallery  HUAWEI Mate 50 Pro που διαθέτει Apps για κάθε ανάγκη που θα προκύψει. Κι αφού λοιπόν όλα γίνονται στην ώρα τους, σειρά έχει εκείνο το καθημερινό 25λεπτο προσωπικής ευεξίας για το οποίο- κακά τα ψέματα γίνονται όλα αν με ρωτάς- φυσικά χάρη σε εκείνο το fitness app από την AppGallery που βρήκα και μου ταιριάζει. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές που χρειάζεστε ή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

Αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.