ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Your Face Sounds Familiar: Ο “Ed Sheeran” Νικόλας Ραπτάκης, η υπέροχη Σόφη Ζαννίνου και η τηλεθέαση

Το δεύτερο επεισόδιο του “Your Face Sounds Familiar” προβλήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1. Το show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με τον Αλέξη Γεωργούλη απόντα (καθυστέρησε λίγο την εμφάνισή του) και με τους 10 διαγωνιζόμενούς του έτοιμους για τις μιμήσεις τους. Παρόλο που ο Νικόλας Ραπτάκης ως Ed Sheeran κέρδισε τις ψήφους της κριτικής επιτροπής και των συμπαικτών του, η Μαρία Ανδρούτσου ήταν εκείνη που με τη συμβολή του κοινού πήρε το βραβείο της βραδιάς.

Οι μεταμορφώσεις που είδαμε στο χθεσινό YFSF ήταν:

Στέφανος Μουαγκέ: Justin Timberlake
Νικόλας Ραπτάκης: Ed Sheeran
Λάμπης Λιβιεράτος: Στράτος Διονυσίου
Μαρία Ανδρούτσου: Tones and I
Ηλίας Μπόγδανος: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Γιώργος Χρανιώτης: Right Said Fred
Τάνια Μπρεάζου: Άννα Βίσση
Κατερίνα Κουκουράκη: Rihanna
Δανάη Λουκάκη: Άντζελα Δημητρίου
Ευρυδίκη: Alanis Morissette

Η Μαρία Ανδρούτσου και η Σόφη Ζαννίνου, αγνώριστες και οι δυο

Κατά την εμφάνιση της Μαρίας Ανδρούτσου ως Tones and I, στο κομμάτι Dance Monkey, εμφανίστηκε και η δασκάλα υποκριτικής των παικτών, Σόφη Ζαννίνου. Στην μεταμφίεσή της η Μαρία Ανδρούτσου έπρεπε να αναπαράγει το video clip του τραγουδιού, στο οποίο η νεαρή τραγουδίστρια μεταφιέζεται σε ηλικιωμένο. Και χορεύει μαζί με τους ηλικιωμένους φίλους της. Η Μαρία Ανδρούτσου τα πήγε πολύ καλά με τη βοήθεια των -μεταμφιεσμένων και μη- ηλικιωμένων που την πλαισίωσαν στη σκηνή.

Ανάμεσά τους, δικαιολογώντας τον τίτλο του acting coach η υπέροχη Σόφη Ζαννίνου. Η οποία με ένα τζιν, περούκα και μούσια, και κίνηση αξιοζήλευτη κάλυψε αεικίνητη όλη τη σκηνή. Στο τέλος του act η Μαρία Μπεκατώρου τη φώναξε να βγει στη σκηνή και την ευχαρίστησε. Κυρίως τη φώναξε γιατι μάλλον ποτέ κανείς δεν θα καταλάβαινε ότι αυτή η γυναίκα στη σκηνή ήταν η Σόφη Ζαννίνου. Υπόκλιση και χειροκρότημα και πάντα τέτοια.

Ο Νικόλας Ραπτάκης ως Ed Sheeran

Ο Νικόλας Ραπτάκης κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι τη στιγμή που κλήθηκε να ψηφίσει το κοινό που βρισκόταν στο πλατό. Η νίκη του έμοιαζε σχεδόν σίγουρη, αλλά τελικά το κοινό το είχε κερδίσει η Μαρία Ανδρούτσου. Πάντως στο Twitter το βράδυ της Κυριακής συνέβη κάποια αποθέωση για τον τραγουδιστή που έμοιαζε πολύ στον Ed Sheeran.

 

 

 

 

Η τηλεθέαση

Το δεύτερο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar κέρδισε τις εντυπώσεις το βράδυ της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου, κέρδισε και την προτίμηση του κοινού. Συνολικά το show μεταμφιέσεων του ANT1 συγκέντρωσε τηλεθέαση 25,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό κατέγραψε ποσοστό 23,5%.

Στην δεύτερη θέση της μάχης της τηλεθέασης, βρέθηκε «Το κόκκινο ποτάμι» στο Open (18,4% στο γενικό σύνολο και 17% στο δυναμικό). Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Akis’ Food Tour του Alpha με 16,7% και 16,2% στο δυναμικό κοινό.