ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Your Face Sounds Familiar: Αυτά είναι τα δύο επικρατέστερα ονόματα για την κριτική επιτροπή

Instagram.com/mariampekatwrou

Το You Face Sounds Familiar, το φιλανθρωπικό show μεταμορφώσεων του ANT1, θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στην οθόνη μας σε μορφή “All Star Cast”. Πέρα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους συμμετέχοντες στον νέο κύκλο του show, συζήτηση γίνεται και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή. Το μόνο βέβαιο είναι πώς τα ηνία της παρουσίασης για μία ακόμα χρονιά θα κρατά η Μαρία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, τα επικρατέστερα πρόσωπα για δύο από τις τέσσερις θέσεις των κριτών του “Your Face Sounds Familiar” είναι ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Μιχάλης Ρέππας.

Η είδηση ακολουθεί τις δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στην ίδια εκπομπή, ο οποίος σημείωσε ότι αυτή την τηλεοπτική σεζόν, δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar“. «Όχι, δεν θα είμαι στην κριτική επιτροπή του YFSF. Δεν έχω συζητήσει κάτι τέτοιο. Είμαι από τους ανθρώπους που συζητάω πολλά πράγματα, αρκεί να είναι καλές παραγωγές και να έχουν καλό καστ, καλό επιτελείο. Αλλά γενικώς, δεν έχω συζητήσει κάτι με το YFSF. Έχω κρατήσει τις ωραιότερες στιγμές από πέρυσι και από πρόπερσι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος έχει «προϋπηρεσία» ως κριτής στο εν λόγω show μεταμορφώσεων φαίνεται να είναι η επικρατέστερη επιλογή για τον ΑΝΤ1. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κόντρα μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και του Τάκη Ζαχαράτου η οποία ωστόσο φαίνεται πώς έχει ξεπεραστεί τα τελευταία χρόνια.

Όσο για τον Μιχάλη Ρέππα πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να τον δούμε στην τηλεόραση μέσα από τη θέση του κριτή σε ένα show για πρώτη φορά. Ο ίδιος όπως και ο Σταμάτης Φασουλής που βρισκόταν παλιότερα στη θέση του κριτή στο “Your Face Sounds Familiar” έχει τρομακτικά μεγάλη εμπειρία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και σίγουρα έχει ενδιαφέρον η οπτική του πάνω στις υποκριτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων.

Τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν στην All Star εκδοχή του “Your Face Sounds Familiar”

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, τα τέσσερα πρόσωπα που έχουν ήδη «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους για την All Star εκδοχή του “Your Face Sounds Familiar” είναι οι Θανάσης Αλευράς (νικητής του 1ου κύκλου), Ίαν Στρατής (νικητής του 5ου κύκλου), Κώστας Δόξας και Λευτέρης Ελευθερίου (συμμετείχαν στον 2ο κύκλο).

«Η Μαρία Μπεκατώρου είναι αρκετά χαρούμενη γιατί όπως ξέρουμε, αγαπάει πολύ το “Your Face Sounds Familiar”. Να σας πω, επίσης, ότι τα ονόματα – έκπληξη που συζητούν για την επιτροπή θα προκαλέσουν αίσθηση. Μπορεί να δούμε πρόσωπα από τους προηγούμενους κύκλους, αλλά μπορεί να δούμε και καινούργια πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί στο YFSF», είχε πει ο Αλέξης Μίχας χαρακτηριστικά, για την κριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε σημειώσει τότε ότι γνωρίζει ότι κριτής θα είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας.