ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

X-Factor: Ο νικητής Γιάννης Γρόσης, η «γιατί βρε παιδιά» τηλεθέαση και η αποθέωση στο Twitter

Μετά από 13 αποχωρήσεις, οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας έφτασαν στον μεγάλο τελικό του X-Factor. Νικητής αναδείχθηκε, μετά την ψηφοφορία του κοινού, ο Γιάννης Γρόσης. Ο παίκτης του Χρήστου Μάστορα έφυγε από το πλατό με το έπαθλο των 50.000 ευρώ και με ένα συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους του τελικό του X-Factor, αποχώρησαν οι AC2, οι οποίοι πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού πέρασαν οι Γιάννης Γρόσης και Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος ο Δημήτρης Παπατσάκωνας ερμήνευσε το ”Take me to church” και ο Γιάννης Γρόσης το «Ένα γράμμα». Στο δεύτερο μέρος το ”House of the rising sun” και το «Η νύχτα δύο κομμάτια» αντίστοιχα.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος

Ιδιαίτερα συγκινημένος παρέλαβε το έπαθλο και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον υποστήριξε αλλά και τον μέντορά του, Χρήστο Μάστορα, για την καθοδήγηση.
Ο Γιάννης Γρόσης είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή και δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος Θεοφάνους του πρότεινε συνεργασία, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Η τηλεθέαση

Στην τηλεθέαση τώρα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει οι τελικοί των μουσικών realities να σημειώνουν χαμηλά ποσοστά. Στο γενικό σύνολο το X-Factor έκλεισε με 11,4% και στο δυναμικό κοινό με 9,8%.

Ήταν ένα τηλεοπτικό show που τα είχε όλα. Ήταν πλήρες και ως προς το μουσικό κομμάτι και ως προς την κριτική επιτροπή αλλά και ως προς την παρουσίαση. Η Δέσποινα Βανδή είναι αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί ανταποκριθεί σε συνθήκες live προγράμματος με ιδιαίτερη ευκολία.

Αποθέωση στο Twitter για τον Γιάννη Γρόση