ΣΕΙΡΕΣ

Wednesday: Η νέα οικογένεια Άνταμς έχει trailer και Catherine Zeta- Jones «φτυστή» η Morticia

YouTube

Το Νetflix παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο trailer για την επερχόμενη σειρά Wednesday με την υπογραφή του Tim Burton. Η σειρά spin-off της θρυλικής Οικογένειας Άνταμς ολοκληρώνεται σε 8 επεισόδια και προσγειώνεται στην πλατφόρμα μέσα στο φθινόπωρο.

Το πρώτο τρέιλερ για το Wednesday μάς δίνει μια πρώτη γεύση από την Catherine Zeta-Jones ως Morticia, τον Luis Guzmán ως Gomez και μια σύντομη ματιά στον Isaac Ordonez ως Pugsley. Το διάσημο Χέρι τoυ διάσημου gothic franchise, είναι επίσης παρόν. Το τρέιλερ δείχνει επίσης τα μέλη του καστ Gwendoline Christie ως διευθύντρια Larissa Weems και Emma Myers ως φοιτήτρια Enid Sinclair, στο Nevermore Academy. Η Christina Ricci, η οποία υποδύθηκε την Wednesday Addams στην ταινία του Barry Sonnenfeld το 1991, The Addams Family και το σίκουελ της το 1993, θα εμφανιστεί στη σειρά, αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό χαρακτήρα, τη Marilyn Thornhill.

Τι θα δούμε στο Wednesday

Η πολυαναμενόμενη σειρά Wednesday του Netflix, είναι ένα spin-off της Addams Family με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega (You) και σκηνοθεσία του Tim Burton. Πράγμα που σημαίνει πως είναι βέβαιο ότι μιλάμε για σίγουρη επιτυχία.

Η κωμική σειρά μυστηρίου, καταγράφει τα χρόνια της Wednesday Addams ως μαθήτρια στο Nevermore Academy. Οι προσπάθειες της Wednesday να κατακτήσει την αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα, εμποδίζουν ένα τερατώδες ξεφάντωμα δολοφονίας που έχει τρομοκρατήσει την τοπική πόλη και λύνει το υπερφυσικό μυστήριο που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια. Όλα αυτά ενώ περιηγείται στις νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore.

Ενώ ο Tim Burton είναι ο βασιλιάς των σκοτεινών ιστοριών, η σειρά Wednesday, αποτελεί το τηλεοπτικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Επιπλέον, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο χαρακτήρας της Wednesday αποκτά το δικό της spin- off. Γεγονός αρκετά σημαντικό, δεδομένου ότι η Addams Family, έχει προβληθεί στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, ξανά και ξανά.

Μία διαφορετική Wednesday

Το Addams Family ξεκίνησε το 1938, από τον καρτουνίστα Charles Addams. Από τότε πέρασε από τη μεγάλη οθόνη με ταινίες, με πιο πρόσφατη την animated εκδοχή της. Έγινε σειρά, musical και τώρα έφτασε η ώρα του Netflix. Το ότι η νέα πολυαναμενόμενη σειρά, επικεντρώνεται σε έναν γυναικείο χαρακτήρα της ιστορίας, δείχνει την στροφή του κόσμου της showbiz να φωτίσει περισσότερο τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της pop κουλτούρας, αποκαλύπτοντας περισσότερα από τα villain στοιχεία, που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, για μερικούς από τους πιο διαβόητους κακούς.