LIFE
SPONSORED

Βρήκαμε τη σκούπα που θα καθαρίσει και την πιο καλά κρυμμένη σκόνη

Ένα καλά καθαρισμένο σπίτι ανέκαθεν ήταν ζητούμενο, πόσο μάλλον σήμερα που υπάρχει ο κορονοϊός στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως είναι δύσκολο να έχεις δουλέψει όλη την ημέρα και να πρέπει να ασχοληθείς και με τον καθαρισμό του σπιτιού, ωστόσο είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις, σωστά; Όμως, μπορείς, αν κάνεις τον καθαρισμό του σπιτιού με τον σωστό τρόπο όχι μόνο να γλυτώσεις χρόνο, αλλά να γίνει πιο ξεκούραστα και κυρίως πιο ποιοτικά.

Λογικά θα έχεις αναρωτηθεί και εσύ πολλές φορές, αν υπάρχει αυτός ο «μαγικός» τρόπος για να γίνουν όλα αυτά, ωστόσο η απάντηση είναι απλή και λέγεται Dyson. Πρόκειται για την εταιρεία που ξέρει να συνδυάζει την πρακτικότητα με την ποιότητα, αφού διαθέτει τις πιο ισχυρές και τεχνολογικά έξυπνες ηλεκτρικές σκούπες που ανιχνεύουν, αφαιρούν αλλά και μετρούν το μέγεθος και την ποσότητα σκόνης, προσφέροντας επιστημονικά αποδεδειγμένο βαθύ καθαρισμό στο σπίτι. Αυτή τη φορά η εταιρία θεμελιώνει την υγιεινή και την καθαριότητα σε κάθε σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο, παρουσιάζοντας τη νέα Dyson V15 Detect Absolute, μία brand-new γενιά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών. Έχοντάς τη λοιπόν στα χέρια σου ο καθαρισμός του σπιτιού θα γίνει παιχνιδάκι!

Πώς λειτουργεί η Dyson V15 Detect Absolute;

Η Dyson V15 Detect Absolute είναι σχεδιασμένη, ώστε να ανιχνεύει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10microns, ενώ ο προηγμένης τεχνολογίας Αcoustic Piezo αισθητήρας, αποδεικνύει επιστημονικά και σε πραγματικό χρόνο, το περιεχόμενο που απορροφά η συσκευή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τη βοήθεια αυτών των τεχνολογιών θα ξέρεις πόσο καλά καθαρισμένο είναι το σπίτι σου.

Σκέψου- πως θα είσαι σε θέση να εντοπίζεις τη σκόνη ακόμη και εκεί που δεν τη βλέπεις, αφού η Dyson V15 Detect Absolute με την τεχνολογία laser ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης που είναι αόρατα στο μάτι. Με τη βοήθεια του πράσινου laser που είναι τοποθετημένο στη μαλακή κεφαλή της, με απόλυτη ακρίβεια και στη σωστή γωνία είναι σίγουρο πως κανένα σωματίδιο σκόνης δε θα παραμείνει στις επιφάνειες. Το πράσινο diode laser μπορεί να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια, σε γωνία 1.5 μοιρών και σε απόσταση 7.3mm πάνω από το έδαφος.

Ακόμη, η λειτουργία Acoustic Dust Sensing, επιβεβαιώνει στον χρήστη ότι έχει πετύχει βαθύ καθαρισμό με την ενσωματωμένη LCD οθόνη, που εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τα επιστημονικά αποτελέσματα του καθαρισμού. Aυτό συμβαίνει καθώς μετράει τα σωματίδια σκόνης με τον piezo αισθητήρα που αυτόματα αυξάνει την απορροφητική ισχύ της σκούπας ανάλογα με τους διάφορους τύπους δαπέδων και την ποσότητα σκόνης. 

Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία;

Ο acoustic piezo αισθητήρας είναι ενσωματωμένος στη σκούπα. Οι ανθρακοΐνες της κεφαλής απορροφούν τα σωματίδια σκόνης και η έτσι η σκούπα καταφέρνει να μετρά το μέγεθος και το πλήθος τους έως και 15.000 φορές ανά δευτερόλεπτο. Παράλληλα, τα σωματίδια σκόνης ενεργοποιούν τον acoustic piezo αισθητήρα που βρίσκεται στο κάδο κι εκεί οι μικρές δονήσεις μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα. Το μέγεθος των σωματιδίων σκόνης εμφανίζεται στη LCD οθόνη κι έτσι θα είσαι σε θέση να ξέρεις σε πραγματικό χρόνο για την ποσότητα σκόνης που έχει απορροφηθεί καθώς επίσης και για τα διαφορετικά τους μεγέθη, πετυχαίνοντας επιστημονικά αποδεδειγμένο βαθύ καθαρισμό. 

Επιπλέον, η σκούπα έχει σχεδιαστεί ώστε να αυξάνει την απορροφητική της ισχύ κάθε φορά που συναντά αυξημένη ποσότητα σωματιδίων σκόνης. Αυτό συμβαίνει όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία auto mode και ο piezo αισθητήρας ανιχνεύει μεγάλη συγκέντρωση σκόνης επιτρέποντας στη σκούπα να απορροφά με μεγαλύτερη ισχύ. Όταν τα επίπεδα σκόνης επανέλθουν σε κανονικό επίπεδο τότε και η απορροφητική ισχύ μειώνεται.

Εξαφανίζοντας τρίχες και βρωμιά

Τώρα θα μπει τέλος και στο «επίπονο» μάζεμα της τρίχας, καθώς η νέα τεχνολογία anti-tangle Hair Screw εξαφανίζει τις τρίχες από το πάτωμα. Οι μηχανικοί της Dyson έψαχναν λύσεις, ώστε οι τρίχες να μην παγιδεύονται στην κεφαλή της σκούπας, μία λειτουργία που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε ηλεκτρική σκούπα. Έτσι, η Dyson σχεδίασε τη νέα anti-tangle κεφαλή σε σχήμα κώνου, που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας τις τρίχες στον κάδο χωρίς να παραμένουν πάνω στη κεφαλή. Σχεδιασμένη να απορροφά και τις τρίχες των κατοικίδιων, οι μηχανικοί της Dyson εντόπισαν τη σωστή γωνία τοποθέτησης των bristles, ώστε να είναι σίγουροι πως οι τρίχες δεν παγιδεύονται ανεξάρτητα από το τύπο τους.

Επίσης, η νέα anti-tangle High Torque κεφαλή της Dyson V15 Detect Absolute αποτρέπει τη σκόνη και τη βρωμιά να παγιδευτεί στην κεφαλή. Έχοντας τη μορφή «χτένας» που διαθέτει 56 ίνες άνθρακα αποτρέπουν τον εγκλωβισμό της βρωμιάς, της σκόνης αλλά και των τριχών. Ιδιαίτερη σημασία έχει και το σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων, που αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να διαχωρίσει τη σκόνη από τη βρωμιά, που βρίσκεται στις επιφάνειες και τα δάπεδα, με αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να μη ξανά επιστρέψουν πίσω στο σπίτι.

Τελειώνοντας, όπως θα διαπίστωσες και εσύ από τα παραπάνω η Dyson V15 Detect Absolute, που σχεδιάστηκε από μία ομάδα  370 μηχανικών, είναι η πιο ισχυρή και έξυπνη συσκευή για τον καθαρισμό του σπιτιού, καθώς μπορεί να σε διαβεβαιώσει για ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο καθαρό και υγιεινό σπίτι.

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.