DESIGN

Βιώσιμες και πολυτελείς κατοικίες από την bbf:

Είναι αλήθεια ότι η αύξηση του πληθυσμού στις αστικές περιοχές, και κυρίως στην Αθήνα, δημιουργεί απροσδόκητα προβλήματα. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής μέσα στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον, έχουν αυξήσει την επιθυμία μας για ποιοτικότερο τρόπο ζωής σε ασφαλείς, κομψούς και εύχρηστους χώρους διαβίωσης.

Σε αυτό ακριβώς στοχεύει και η εταιρία bbf: που σημαίνει «build better future»,η οποία καινοτομεί και κάνει το motto της: Future Urban Living πράξη, εστιάζοντας στη βιώσιμη αστικοποίηση, δημιουργώντας ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον για το μέλλον.

Μια από τις κορυφαίες εταιρίες ανάπτυξης γης στην κυπριακή αγορά ακινήτων, είναι εδώ για να μας συστηθεί μέσα από τα ολοκληρωμένα έργα της αλλά και τα νέα πολυτελή συγκροτήματα κατοικιών (Elatia & Amber) που σε λίγο καιρό θα κοσμούν την Κηφισιά. Η bbf: έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς ακινήτων.

Η φύση, τα φυτά εσωτερικού χώρου και το φυσικό φως μπαίνουν σε πρώτο πλάνο

Η βιώσιμη αστικοποίηση στην οποία στοχεύει η bbf:, επιτυγχάνεται δίνοντας βάση στους εξωτερικούς χώρους πρασίνου, στα φυτά εσωτερικού χώρου, στη χαμηλή ρύπανση, στη βιώσιμη τεχνολογία, στο φυσικό φως και στην ενεργή αρχιτεκτονική.

Η παροχή οικιστικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού, ο τρόπος ζωής με στιλ και άνεση, αποτελούν δέσμευση για την bbf:, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Επικεφαλής του Γραφείου της εταιρίας Ελλάδος, Ρεβέκκα Κλαυδιανού.

Οι πολυτελείς κατοικίες που επρόκειτο να κατασκευαστούν στην Κηφισιά, είναι η απόδειξη όλων των παραπάνω. «Οι μελλοντικές πολυτελείς κατοικίες στην Κηφισιά είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αγοραστών ακινήτων και να τους κάνουν να αισθάνονται πραγματικά ξεχωριστοί στο νέο τους σπίτι που έχει σχεδιαστεί βάσει πολυτελών προδιαγραφών. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να συμβάλουμε στην οικιστική αναβάθμιση της περιοχής με αυτές τις ξεχωριστές κατοικίες», ανέφερε η ίδια για τα νέα έργα.

Elatia & Amber: Τα νέα πολυτελή συγκροτήματα, θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή στην Κηφισιά

Tα συγκροτήματα βρίσκονται σε ένα ήσυχο, εκλεπτυσμένο περιβάλλον φυσικής ομορφιάς, σε μία καταπράσινη περιοχή́ με γραφικά́ πάρκα και μια ατμόσφαιρα εξοχής. Πολλά́ διεθνή́ σχολεία και νηπιαγωγεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ αρχοντικοί πύργοι του 19ου αιώνα σε ξαφνιάζουν, καθώς προβάλλουν σε απρόσμενες γωνιές. Η Κηφισιά αποτελεί μια περιοχή με εμπορική αξία, καθώς ουσιαστικά είναι εμπορικός κόμβος και αγαπημένος προορισμός διασκέδασης για άτομα όλων των ηλικιών, ενώ οι επιλογές για ψυχαγωγικές δραστηριότητες των παιδιών, είναι πολλές.

Η ανάδειξη των πολυτελών οικιστικών συγκροτημάτων μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας

Στο πλαίσιο αυτών των νέων οικιστικών επενδύσεων της bbf: στην Ελλάδα, η εταιρεία διοργάνωσε ένα press event και συγκεκριμένα μια ειδικά διαμορφωμένη εικονική περιήγηση (Virtual Tour). Η τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας, παρουσίασε και ανέδειξε με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, τα νέα πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα μοντέρνου σχεδιασμού.

bbf

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση διεξήχθη στο ακίνητο όπου πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο Elatia, με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών (γυαλιά VR και AR tablets) για τη διεξαγωγή της εικονικής περιήγησης.

bbf

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, βρέθηκαν δημοσιογράφοι, influencers και Real Estate agents.

Γιατί να επιλέξει κανείς το Elatia και το Amber

Το Elatia και το Αmber πρόκειται για δυο περιφραγμένα πολυτελή συγκροτήματα δέκα και δώδεκα αριστοκρατικών κατοικιών αντίστοιχα new age. Συγκεκριμένα, μιλάμε για 22 κατοικίες στο σύνολο, δυο οικιστικών συγκροτημάτων υψηλών προδιαγραφών, τα οποία αποτελούνται από μεζονέτες, οροφοδιαμερίσματα και ρετιρέ́. Οι ιδιωτικοί́ χώροι πλαισιώνονται από πισίνες, αποκλειστικές βεράντες, ιδιωτικούς κήπους, τζακούζι κι χώρους στάθμευσης, ενώ οι  κοινόχρηστοι χώροι συμπεριλαμβάνουν γυμναστήρια, σάουνα και παιδότοπους.

Οι εσωτερικοί χώροι προσφέρουν απόλαυση και άνεση με υποδαπέδια θέρμανση, παράθυρα με διπλά́ τζάμια, υλικά́ υψηλής ποιότητας και φινιρίσματα υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμένα από διάσημους αρχιτέκτονες. Τα συγκροτήματα κατοικιών απευθύνονται ιδανικά σε αυτούς που εκτιμούν τις οικιακές ανέσεις κι πιο συγκεκριμένα σε δραστήριους και συγχρόνους γονείς, σε οικογένειες με μικρά́ παιδιά́ που επιθυμούν υψηλό επίπεδο ζωής , συνδυάζοντας τις υπαίθριες δραστηριότητες, με υπέροχους και κομψούς εσωτερικούς χώρους.

Πρόκειται για περιφραγμένη κοινότητα κατοικιών με ελεγχόμενη πρόσβαση, προκειμένου να διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια των κατοίκων, προσφέροντας την αίσθηση της κοινότητας και της κομψότητας, σε συνδυασμό με ασφάλεια και άνεση, ενώ τα παιδιά, απολαμβάνουν και αυτά με τη σειρά τους μια ευρεία γκάμα ανέσεων και ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε  bbf :  +30 210 775 5388 Mob : 6980554353

Βασιλίσσης Σοφίας 88, Αθήνα, ΤΚ 115 25    greece@bbf.com

Τα πιο εντυπωσιακά έργα της bbf:

Eden Roc – Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο κέντρο της Λεμεσού, που βρίσκεται σε μια προνομιακή και ήσυχη γειτονιά της τουριστικής περιοχής της πόλης, περίπου μισό χιλιόμετρο από τη θάλασσα.

bbf

Το 8 όροφο κτίριο βρίσκεται γύρω από έναν κεντρικό διαμορφωμένο κήπο, ενώ ο σχεδιασμός εμπνέεται τόσο από φυσικά όσο και από τεχνητά στοιχεία.

Sky Tower– Πρόκειται για ένα εμβληματικό πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών. Συγκεκριμένα, αποτελείται από 23 ορόφους με ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, το οποίο αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

bbf

Το συγκρότημα συνδυάζεται τέλεια με το αστικό τοπίο της δημοφιλούς τουριστικής περιοχής της Λεμεσού χάρη στον ισορροπημένο συνδυασμό πολυπλοκότητας, άνεσης και design ορόσημου με την υπογραφή ενός από τα κορυφαία στούντιο αρχιτεκτονικής του Λονδίνου.

Οι ειδυλλιακές αμμώδεις παραλίες, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και άλλα αξιοθέατα της Λεμεσού βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το συγκρότημα. Το συγκρότημα αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα, ρετιρέ και μεζονέτες (sky houses) με ιδιωτικές πισίνες στον τελευταίο όροφο.

Λίγα λόγια για την bbf:

Η bbf: συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 3 κορυφαίους κατασκευαστές ακινήτων στην premium αγορά ακινήτων στην Κύπρο και έχει 103 έργα στο χαρτοφυλάκιό της. Στο δυναμικό της έχει 180 εργαζόμενους σε 5 χώρες. Οι δραστηριότητές της εντοπίζονται σε Κύπρο, Ελλάδα, Πορτογαλία και Καναδά. Παρέχει, επίσης, ένα πλήρες εύρος υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας που κυμαίνονται από την ανάπτυξη έργων έως τη διαχείριση ακινήτων.