ΣΕΙΡΕΣ

Úrsula Corberó: Στη νέα φωτογραφία της από τα γυρίσματα του La Casa de Papel είναι «φονικό όπλο»

Juan Naharro Gimenez/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες της Úrsula Corberó από τα γυρίσματα της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του “La Casa de Papel”. Στο παρελθόν, η ηθοποιός μας έχει χαρίσει διάφορα backstage στιγμιότυπα. Ένα από τα πιο πρόσφατα, ήταν αυτό με τον συμπρωταγωνιστή της, Miguel Herran, aka Ρίο. Το ζευγάρι της σειράς ποζάρει με τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές τους και άναψε τα αίματα. Αυτή τη φορά, όμως, η ηθοποιός το απογείωσε.

Η Úrsula Corberó ποζάρει εκ νέου με την κλασική στολή της, ζωσμένη με εκρηκτικά, κρατώντας με το ένα χέρι της το οπλοπολυβόλο και ανάβει φωτιές. Παραδέξου το. Όσες περισσότερες φωτογραφίες ανεβάζει από τα γυρίσματα της σειράς, τόσο περισσότερο ανυπομονείς να την δεις στην οθόνη. Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε σίγουρα.

Η Úrsula Corberó

Η Úrsula Corberó, λοιπόν, φωτογραφίζεται αγκαλιά με τα όπλα της “Τέλειας ληστείας” και εκπέμπει απόλυτη δυναμικότητα. Αδιαμφισβήτητα, η Τόκιο του “La Casa de Papel” είναι από τους πιο δημοφιλής χαρακτήρες της σειράς και όχι άδικα. Η εξωτερική ομορφιά της πρωταγωνίστριας και ο δυναμικός της ρόλος στη σειρά, δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Και αυτή η φωτογραφία είναι η απτή απόδειξη.

«Θα φρικάρεις με την πέμπτη σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Úrsula Corberó και η ανυπομονησία μας ξαφνικά γιγαντώθηκε. Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 3 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Διακρίνεις και εσύ έναν χαμούλη και μία μικρή φρενίτιδα;

Η πέμπτη και τελευταία σεζόν του “La Casa de Papel”

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι ο 5ος κύκλος που θα δούμε θα είναι και ο τελευταίος. Η ανακοίνωση στον λογαριασμό του Netflix ήταν απλή και περιεκτική. “The Heist comes to an end. PART 5″ και μία μάσκα πεταμένη στο χώμα (ή σαν να αναδύεται από τη γη). Ο δημιουργός όμως της σειράς La Casa de Papel, Alex Pina, είπε λίγα περισσότερα. «Περάσαμε έναν χρόνο σκεπτόμενοι πώς να σπάσουμε αυτήν τη συμμορία. Πώς θα κάνουμε τον Καθηγητή να ηττηθεί. Πώς θα μπούμε σε καταστάσεις που να είναι μη αναστρέψιμες για τους περισσότερους χαρακτήρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ό ίδιος, και όπως καταλαβαίνεις το φινάλε θα είναι επικό. Όπως, δηλαδή, οφείλει να είναι.