TV RECAP

TV Recap: Το καυστικό σχόλιο Μουτσινά για Ευαγγελάτο και Στεφανίδου και το κανάλι που θέλει την Κουτσελίνη

24MEDIA Creative Team/ΣΚΑΙ/Star

Έφτασε η Παρασκευή και έφτασε η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Ο Νίκος Μουτσινάς καυτηριάζει τον τρόπο παρουσίασης της υπόθεσης της Πάτρας από τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου και η Ζήνα Κουτσελίνη είναι έτοιμη να εξαργυρώσει την επιτυχία της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ο Νίκος Μουτσινάς άλλαξε ώρα προβολής στο Καλό Μεσημεράκι αλλά δεν άλλαξε τρόπο αντιμετώπισης. Το χιούμορ, χιούμορ αλλά και η δυσαρέσκεια, δυσαρέσκεια.

Εκπομπές κόβονται, εκπομπές συνεχίζονται, εκπομπές έρχονται μεταγραφές συζητούνται και νέα πρόσωπα έρχονται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναλαμβάνει ακόμα μια εκπομπή στον ΑΝΤ1. Τι είπες; Δεν υπάρχει κανένας άλλος; Τι να σου λέω τώρα. Τώρα τι να σου πω.

Αυτά κι άλλα πολλά στο TV Recap που ακολουθεί.

Νίκος Μουτσινάς: Το καυστικό σχόλιο για Ευαγγελάτο και Στεφανίδου

Για να μην λες ότι δεν στα έλεγα. Στο podcast της Μίνας Μπιράκου κάναμε την τηλεοπτική ανασκόπηση στις 10 Δεκεμβρίου του 2021. Εκεί σας τα είπα, δεν ξέρω αν με πήρατε στα σοβαρά. Ο Νίκος Μουτσινάς, αν και έχει βρει τη φόρμουλα που του ταιριάζει, θα χρειαστεί να κάνει αλλαγές και ενδεχομένως να σκεφτεί να ρίξει αυλαία στο Καλό Μεσημεράκι όπως το ξέρουμε.

Οι μήνες πέρασαν και ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος που εν μέσω της σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς αναγκάζεται να αλλάξει ώρα προβολής ώστε να μην πέφτει πάνω στο Ρουκ Ζουκ που καλπάζει. Τη δυσαρέσκειά του για τα νούμερα τηλεθέασης την έχει εκφράσει on air ουκ ολίγες φορές. Και τότε ήρθε η επικαιρότητα να τα καλύψει όλα.

Η υπόθεση της Πάτρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον των εκπομπών, ανεξαρτήτου ύφους και ώρας προβολής. Οι εκπομπές του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκαν στο επίκεντρο εξαιτίας των γραφικών που χρησιμοποιούν. Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει την Τζωρτζίνα που «αναστήθηκε» στο πλατό του Live News.

Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά αστειεύεται όμως στην πορεία, βλέποντας την τηλεθέαση, δείχνει την ενόχλησή του κάνοντας ένα άκρως καυστικό σχόλιο. «Ζητάει γραφικά η Σταματίνα. Εδώ παρακαλάμε, αλλά τίποτα δεν έχει έρθει. Θα κάνει ενημερωτική εκπομπή η Σταματίνα; Λέμε “ενημερωτική” και μετά λέμε τη λέξη Τατιάνα και Ευαγγελάτο; Τέτοια ενημερωτική; Με θέατρο δηλαδή μαζί; Άρα εμείς να φύγουμε να πάμε βράδυ», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ΑΝΤ1 θέλει Ζήνα Κουτσελίνη

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα με τη Ζήνα Κουτσελίνη για το διάστημα 1-31/3 ήταν πρώτη στη ζώνη της και σημείωσε μερίδια: 19% στο σύνολο κοινού, 19,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, 23,1% στο γυναικείο κοινό, 21,7% στο γυναικείο κοινό 18-54.

Με λίγα λόγια, η Ζήνα Κουτσελίνη σαρώνει. Το συμβόλαιο της Ζήνας Κουτσελίνη λήγει στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κρούση από πλευράς ΑΝΤ1 ώστε να αναλάβει η Ζήνα Κουτσελίνη τη ζώνη 16.00-18.00.

Απάντηση από την ίδια δεν έχουμε, παρά μόνο ένα: «Λογικά πρέπει να συνεχίσει του χρόνου. Συνήθως μιλάω με τον σταθμό αυτό το διάστημα». Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε δεχτεί ξανά πρόταση από τον ΑΝΤ1, το 2018, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου. Αναμένουμε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην παρουσίαση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει στους δέκτες μας ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια γνώσης. Το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος επιστρέφει και την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει: «Η ώρα για την πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση πλησιάζει. Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1. 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και 100.000 ευρώ για τον παίκτη που θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Αγωνία, συγκινήσεις και απρόοπτα. Τα γυρίσματα του ”Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”, του κλασικού game show που έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες, ξεκίνησαν και παιχνίδι κάνει ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου».

Η Δέσποινα Μοιραράκη αφήνει την μπουχάρα και πιάνει το Cash or Trash

Μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα. Μετά το βρετανικό BBC, το γαλλικό FRANCE 2 και το γερμανικό ZDF, το Star παρουσιάζει την πρώτη εκπομπή, που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα στην ελληνική τηλεόραση. Το Cash or Trash, έρχεται στο Star με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Η διαδικασία του Cash or Trash ξεκινάει στο δωμάτιο εκτίμησης. Ο παίκτης μπαίνει στον χώρο με το αντικείμενο του και μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες για αυτό από τον εκτιμητή. Στο τέλος της διαδικασίας, ο εκτιμητής καλείται να απαντήσει στην επίμαχη ερώτηση του παίκτη: «πόσο χρήματα αξίζει το αντικείμενο μου;» και να δώσει το τελικό ποσό της εκτίμησης. Πρόκειται για ένα Cash or Trash αντικείμενο;

Η διαδικασία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο δωμάτιο των αγοραστών. Εκεί ένα έξυπνο παζάρεμα, μπορεί να αποφέρει στον παίκτη ακόμη και τα υπερδιπλάσια του ποσού, που έχει δώσει ο εκτιμητής. Ακόμη κι αν ο εκτιμητής αποφασίσει ότι είναι trash, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Ο παίκτης μπαίνει στο δωμάτιο με το αντικείμενο και αντικρίζει για πρώτη φορά τους επίδοξους αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων, φανατικούς συλλέκτες. Κανείς τους δεν γνωρίζει και ταυτόχρονα απαγορεύεται να μάθει το ποσό εκτίμησης.

Πρέπει να επιστρατεύσουν τις γνώσεις και το στρατηγικό τους ταλέντο για να ικανοποιήσουν το συλλεκτικό ενδιαφέρον τους. Η δημοπρασία ξεκινάει αφού ρωτήσουν τον υποψήφιο παίκτη όλα όσα θέλουν να μάθουν για το αντικείμενο του – εκτός από την τιμή εκτίμησης.

Στο τέλος της δημοπρασίας, όταν ακουστεί η υψηλότερη προσφορά, ο παίκτης πρέπει να αποφασίσει αν θα πουλήσει το αντικείμενο, για να εισπράξει τα μετρητά ή αν θα παραμείνει στην κατοχή του, επειδή οι προσφορές δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες του.

Παρελθόν από το Open η Νικολέττα Ράλλη

Τίτλοι τέλους πέφτουν στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο Open. Το Αυτό είναι Σαββατοκύριακο βγαίνει οριστικά από το πρόγραμμα του σταθμού. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης είναι ένας από τους λόγους.

Η Νικολέττα Ράλλη απαντώντας σε follower που είχε σχολιάσει την πορεία της εκπομπής, είχε πει: «Κι εγώ στεναχωριέμαι. Αλλά από την άλλη προτιμώ το υψηλό επίπεδο στα θέματά μας κι ας μην είναι ακόμα έτοιμος ο τηλεθεατής. Παρά να κάνουμε αλλαγές. Θεωρώ ότι με τον καιρό και τη σωστή δουλειά θα ανέβουμε».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνει έμμεσα ότι συνεχίζει στον Alpha

Οκτώ χρόνια στον αέρα συμπλήρωσε το Happy Day και το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ακούγεται έντονα μαζί με το «την πολιορκούν τα κανάλια για μεταγραφή».

Κατά τη διάρκεια κουβέντας για τις απογευματινές εκπομπές και τα γραφικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, απευθυνόμενη στο κανάλι ανέφερε συγκεκριμένα:

«Εγώ θέλω τέτοια γραφικά του χρόνου. Στην Κηφισιά έχουν καλύτερα, δεν ξέρω, βρείτε τα. Θέλω γραφικά του χρόνου, να μην μου δείχνετε το Ντουμπάι στην έναρξη, να μπαίνω εγώ στους ουρανοξύστες».

Γρηγόρης Γκουντάρας – Νάταλι Κάκκαβα: «Δεν έχουμε κάνει συζήτηση με τον ΣΚΑΪ»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή STATUS του καναλιού Astra. Μένουν ή φεύγουν;

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχουμε κάνει συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Είναι η εποχή που πρέπει να μιλήσεις, που σε καλούν να μιλήσεις, που σου προτείνουν και είτε αποδέχεσαι είτε δεν αποδέχεσαι. Πάντα υπάρχουν συζητήσεις, καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο γιατί είναι πολύ τιμητικό και στο τέλος τα βάζεις όλα κάτω και λες παίρνω αυτή την απόφαση», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Με τον ΣΚΑΪ το συμβόλαιό μας είναι 1+1, οπότε, φυσικά, προτεραιότητα έχει η συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι είναι το κανάλι, το οποίο μας εμπιστεύθηκε και μάλιστα σε δύο πολύ σπουδαία πρότζεκτ. Η προτεραιότητά μας είναι και νομικά και ηθικά να μιλήσουμε με τον ΣΚΑΪ», συμπλήρωσε η Νάταλι Κάκκαβα.