ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην Ελένη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι για το όχι στον Γιώργο Λιάγκα

24MEDIA Creative Team/ Papadakis Press

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πού πήγε, πού πάει, γιατί δεν είναι εδώ;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πια τη δική του στήλη εντός της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, όμως ο χρόνος παραμονής του στο πάνελ, όλο και κουτσουρεύεται. Δοκιμή; Νέα δεδομένα; Αλλαγές; Ποιος να ξέρει;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πάντως, αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά. 5λεπτο, 5λεπτο. Τόσο μας δίνουν, τόσο παίρνουμε και δίνουμε αυτό το κάτι.

Τι άλλο έχει το μενού; Φλορίντα Πετρουτσέλι, Γιάννη Στάνκογλου, Φαίη Σκορδά. Ό,τι θέλεις, εδώ θα το βρεις και θα το διαβάσεις.

Όλα στο TV Recap που ακολουθεί.

Πού είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Πού είσαι; Πού είσαι; Έφαγα τον κόσμο όλο να σε βρω. Δεν το λέω εγώ. Ο Ευτύχης το λέει και κάπως σαν το σιγοτραγούδησε και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πού είναι βρε παιδιά; Ναι, στην Ελένη είναι.

Είναι και δεν είναι; Για να λέμε την αλήθεια ο χρόνος που εμφανίζεται στον αέρα της εκπομπής έχει μειωθεί.
Από την άλλη βέβαια, από τις αρχές της εβδομάδας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει δική του σχολιαστική στήλη ενός της εκπομπής. Συμπαρουσιαστής, είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και ποιος να ξέρει (και γιατί) τους όρους του συμβολαίου του;

«Βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του.

Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου. Σαν καψόνι. Στην Ελένη γίνονται καψόνια;», αναρωτήθηκε και τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης, συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη για χρόνια.

«Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή. Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου».

Στην ίδια γραμμή του 5λεπτου και η Νάνσυ Παραδεισανού. «Σίγουρα τα 5 λεπτά δεν είναι αυτά που του αξίζουν. Θεωρώ ότι ίσως είναι στο πλαίσιο κάποιας δοκιμής, κάποιου πειράματος. Θεωρώ ότι και η Ελένη έχει κάτι στο μυαλό της και κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ πώς ακριβώς δουλεύει η Ελένη».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει εκφράσει πάρα πολλές φορές την επιθυμία να κάνει κάτι δικό στην τηλεόραση. Ενδεχομένως η στήλη του 5λεπτου να είναι το πρώτο crash test.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι για το «όχι» στον Γιώργο Λιάγκα

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε ξανά στο «Mega Καλημέρα». Μίλησε στους φίλους και παλιούς συνεργάτες της για την πρόταση που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να βρίσκεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την οποία και τελικά αρνήθηκε.

«Έκανα ένα ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα. Μπορώ να πω ότι άλλαξα γνώμη για τον Γιώργο, γιατί τον είχα αλλιώς στο μυαλό μου. Όταν μίλησα μαζί του αναθεώρησα κάποια πράγματα, αλλά νιώθω ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα για μένα.

Από τη στιγμή που έφυγα από το Mega Καλημέρα, από τη στιγμή που έχεις τον πήχη ψηλά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος απόλυτα. Δεν ξέρω εάν το φοβήθηκα ή δεν ήμουν ακόμα έτοιμη.

Κάναμε μία κουβέντα για να είμαστε μαζί στην εκπομπή, αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η σωστή στιγμή για μένα ή το περιβάλλον σωστό.

Όχι για τον Γιώργο, γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα. Είναι μία εκπομπή στο μεγαλύτερο κομμάτι της ενημερωτική, εμένα η ενημέρωση δεν είναι και το καλύτερό μου, οπότε να πάω εκεί να πω τι; Τελικά πήρα αυτή την απόφαση και δεν τη μετανιώνω».

Ο νέος συνεργάτης της Φαίης Σκορδά

Είναι γνωστό ότι η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της κάνουν αναπροσαρμογές στην εκπομπή. Νέο το προϊόν και χρήζει αλλαγών μέχρι να βρει τα πατήματά του.

Στο πλαίσιο αυτό ένας νέος συνεργάτης προστέθηκε στην εκπομπή. Ο Νίκος Γεωργιάδης ανήκει πλέον στο δυναμικό της εκπομπής.

«Και θέλω λίγο να υποδεχθούμε με έναν ωραίο τρόπο, γιατί σας είπα σε αυτή την εκπομπή, θα έχουμε προσθήκες μέχρι το τέλος της σεζόν, ελπίζω. Μαζί μας είναι ο Νίκος Γεωργιάδης. Νίκο μου, αγαπημένε μου, καλωσόρισες στην παρέα μας.

Χαίρομαι πολύ που φέτος ξεκινάμε σε μια σταθερή βάση. Να πω ένα ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη, που συνεργάζεσαι ως διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! και με χαρά είπε να είμαστε μαζί», είπε η Φαίη Σκορδά.

Το MasterChef επιστρέφει. Οι αλλαγές που θα δούμε φέτος

Στα γυρίσματα του MasterChef βρέθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης με την κάμερα του ‘Breakfast@star. Οι τρεις κριτές τον υποδέχθηκαν και του έδωσαν λίγο «τυράκι» για όσα θα δούμε φέτος.

«Φέτος θα είναι πολύ πιο στακάτο το πρόγραμμα. Λευκή ποδιά, είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν θα έχουμε τις δεύτερες ευκαιρίες που ίσως έχετε συνηθίσει.

Οπότε, αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο δυνατό, στακάτο, ποδιά, σπίτι, μαγειρική. Θα υπάρχει διαφορά στην επιλογή παικτών», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανέφερε: «Έχουμε στις οντισιόν δύο χρώματα ποδιές, λευκή και μαύρη. Από τις οντισιόν η ποδιά είναι εισιτήριο για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιο τρόπο, μαγειρικό, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία.

Όταν μαζέψουμε τους πάντες μέσα στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε παλιότερα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο, περισσότερο πολύπλοκο και διαφορετικό. Δεν θα υπάρχει αυτός ο χώρος για δεύτερες ευκαιρίες για όλους».

Να μην πει δύο λέξεις και ο Πάνος Ιωαννίδης; «Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ έντονο, πολύ δυνατό. Κάθε χρόνο περνάμε ωραία, έτσι και φέτος. Θα δυσκολέψουμε πολύ τους παίκτες. Όσο προετοιμασμένοι κι αν έχουν έρθει, θα δουν τα πράγματα αλλιώς όλοι».

Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη 10ετή τηλεοπτική αποχή του

Τον Γιάννη Στάνκογλου υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει φέτος διπλή τηλεοπτική παρουσία. «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha και «Μια νύχτα του Αυγούστου» στην ΕΡΤ.

Μίλησε για την τηλεόραση και εξήγησε τους λόγους που για μια δεκαετία βρισκόταν εκτός. «Είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση μετά το Νησί.

Ήταν τόσο ωραία αυτή η εμπειρία, οι άνθρωποι που δουλέψαμε μαζί το πιστέψαμε πάρα πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την εποχή. Μετά από αυτό, δεν θες να ρίξεις τον πήχη.

Περιμένεις, και περιμένεις, με τις “Μέλισσες” επέστρεψα επί της ουσίας γιατί είδα ότι πάει να γίνει κάτι καλό. Είχα προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ, αλλά διάβαζα τα σενάρια και ήταν πράγματα που δεν με ενδιέφεραν εκείνην την εποχή».

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, όμως γίνεται.

Κοραλία Καράντη: «Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία»

Η Κοραλία Καράντη μίλησε στον Αλέξη Μίχα και το «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό που νιώθει ότι βιώνουν οι γυναίκες ηθοποιοί στην τηλεόραση.

«Δεν μου έγινε φέτος καμία πρόταση για συμμετοχή σε σειρά. Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία. Μας φαντάζονται με τρόπους συμβατικούς και παλιομοδίτικους στις σειρές: κακές πεθερές, κακές μανάδες, κάτι σε κακό πάντως.

Δεν είμαστε ποθητές. Δίνουν σε πολύ νεότερους ανθρώπους μεγαλύτερους ηλικιακά ρόλους. Ένα ηλικιακό γκρουπ μένει απ’ έξω. Οι άνδρες ηθοποιοί είναι σε καλύτερη μοίρα», ανέφερε.