ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Φαίη Σκορδά απαντά για τον Βασίλη Νομικό

24MEDIA Creative Team/SKAI/ANT1

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Φαίη Σκορδά απαντά για την αποχώρηση Βασίλη Νομικού από το «Πρωινό μας».

Και μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να μην απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα αλλά μετά το «γήρνα πίσο ή έστο τειλεφόνα» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ενδεχομένως να κάνει μια εξαίρεση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα mute στα social media, η Ανθή Σαλαγκούδη για την ΕΡΤ και ο Κώστας Τσουρός για την Ανθή Σαλάγκούδη. Κύκλος η ζωή. Κύκλος.

Αυτά κι άλλα πολλά στο TV Recap που ακολουθεί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έπαθε Μαρίνα Κουντουράτου. Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε

Γίνονται και κάποια παράπονα στον αέρα των εκπομπών. Πού είναι ο Νίκος Μουτσινάς; Γιατί δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ο Νίκος Μουτσινάς;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ψάχνει κι αφού δεν τον βρίσκει, κάνει δημόσια έκκληση. Ο παρουσιαστής είχε καλεσμένη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και άδραξε την ευκαιρία. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.

«Με έχει στεναχωρήσει πολύ ο Νίκος Μουτσινάς. Του ζήτησα εδώ και 2,5 χρόνια να πιούμε ένα καφέ και είναι ο λόγος που έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα. Το πήρα πολύ προσωπικά.

Του ζήτησα τελευταία φορά, του λέω σε παρακαλώ θέλω να σου πω κάτι και θέλω να τα πούμε στον καφέ. 2,5-3 χρόνια δεν με έχει πάρει ακόμα ένα τηλέφωνο να βρεθούμε να πιούμε έναν καφέ. Οπότε τόσο πολύ με στεναχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Εύχομαι να είναι καλά. Τώρα που δεν πηγαίνει καλά στα νούμερα να μην στεναχωριέται, είναι μεγάλο ταλέντο και όλα κάνουν κύκλους».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήρε τον λόγο: «Δεν απαντάει ο Νίκος Μουτσινάς στα μηνύματα και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Και για ‘μένα μία ρήξη είχε υπάρξει. Δυσκολεύεται».

Ο Νίκος Μουτσινάς είδε το απόσπασμα. «Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι γενικά με το τηλέφωνο δεν τα πάω καλά κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν τα πάω καλά, δεν απαντάω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ, να φτάναμε σε αυτό το σημείο.

Και πετάχτηκε και η άλλη, θα την πιάσω σήμερα που έχουμε παράσταση στο Παλλάς. Αν είναι δυνατόν, να με στηρίξει η φίλη μου μια φορά. Τι ντροπή είναι αυτή; Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Φαίη Σκορδά για Βασίλη Νομικό: «Ήταν από κοινού η απόφαση»

Ο Βασίλης Νομικός ήταν μία από τις προσθήκες που είχαν γίνει στο «Πρωινό μας». Η συνεργασία κράτησε λίγο και έληξε όμως αμφότερες πλευρές διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού.

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης. Ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη και απόφαση οριστική να μην συνεχίσει. Ήμασταν μαζί δύο μήνες, μια εξαιρετική συνεργασία. Από κοινού λοιπόν αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί.

Θέλω να πω πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος. Εγώ τώρα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα και να πω και δημοσίως πως η πόρτα του “Πρωινού μας” είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση. Πολλά φιλιά Βασίλη μου! Τώρα το λέω και εγώ και μιλώ και εκ μέρους του, γιατί κάποιες φορές πρέπει να γίνεται. Ήρθε την Παρασκευή, δεν τον είδατε τηλεοπτικά.

Ήταν μαζί μας πίσω από τις κάμερες μετά το τέλος της εκπομπής και τα είπαμε καλύτερα και αποχαιρετηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα βεβαίως».

Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο»

Καλεσμένη στο «Καλύτερα Αργά» της Αθηναΐδας Νέγκα βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που εργαζόταν στην ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι πιο πολύ με είχε “φάει” το όνομα. Για ‘μένα ήταν πιο δύσκολο γιατί το έφερα εγώ η ίδια βαρέως και νομίζω ότι από μένα ξεκινούσε. Ναι, σίγουρα μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ και είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω.

Θα ξεκινήσω από την αρχή που έκανα δοκιμαστικά και μου άλλαζαν τη σκαλέτα την τελευταία στιγμή. Καλούσαν επάνω όλους στο κοντρόλ, από τον άνθρωπο που καθάριζε την ΕΡΤ μέχρι και τον πιο υψηλά ιστάμενο το 2012, μου άλλαζαν θέσεις και έβαζαν μέσα καλεσμένους να μου μιλάνε άσχημα για να δουν τις αντιδράσεις μου.

Ήταν λίγο σαν το φανταρικό. Ήταν καψόνια. Δεν ήταν ένα καψόνι, ήταν πολλά. Επίσης, μου άλλαξαν εκπομπές και ήταν πάρα πολύ δύσκολο χωρίς να έχω κάπου να απευθυνθώ γιατί δεν υπήρχε τότε διοίκηση.

Οπότε εκεί ήταν όλοι οι συνδικαλιστές στοχοποιώντας με για κάποιο λόγο για ένα πολιτικό παιχνίδι που βρέθηκα στη μέση και ποτέ δεν κατάλαβα.

Εγώ την ΕΡΤ την αγαπούσα πάρα πολύ, τώρα όμως δεν την αγαπάω. Χρησιμοποίησα παρελθοντικό χρόνο γιατί πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω κάτι πιο πολιτιστικό που θα είναι κάτω από την ομπρέλα του πολιτισμού στην ΕΡΤ. Έτσι το σκεφτόμουν αλλά τελικά τα πράγματα δεν αποδείχθηκαν τόσο πολιτισμένα όσο τα είχα στο μυαλό μου και δεν την αγαπάω τώρα. Η εμπειρία μου ήταν λίγο τραυματική».

Ο Κώστας Τσουρός θυμάται πολύ καλά την περίοδο της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ

Τα όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη για την περίοδο που ήταν στην ΕΡΤ μόλις τα διάβασες. Ας διαβάσουμε τι έχει να πει και ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος εκείνη την εποχή βρισκόταν επίσης στην ΕΡΤ.

«Τη θυμάμαι αυτή την περίοδο. Ήμουν στην ΕΡΤ όταν ήρθε η Ανθή Σαλαγκούδη να κάνει εκπομπή. Όντως ήταν έτσι τα πράγματα, όπως τα λέει η Ανθή. Υπήρχε ένα πολύ δυσμενές κλίμα τότε στην ΕΡΤ για την Ανθή.

Θεωρώ επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός τότε και θεωρήθηκε ότι ήρθε ξαφνικά να παρουσιάσει μια εκπομπή ως βύσμα, λες και ήταν το πρώτο βύσμα.

Σημασία δεν έχει πώς μπαίνεις, όλοι κάπως μπαίνουμε σε μια δουλειά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στους διαδρόμους της ΕΡΤ περνούσε η Ανθή και όλοι γύριζαν το κεφάλι από την άλλη και δεν της μίλαγε κανείς. Εγώ ήμουν από τους λίγους που μιλούσαν στην Ανθή».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά κι ένα mute

Νίκος Μουτσινάς: Με την Βίκυ ακολουθιέστε;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εγώ ναι. Γιατί;

Νίκος Μουτσινάς: Δεν ξέρω τι γίνεται με τα follow και τα unfollow.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, δεν είναι στο Instagram. Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Νίκος Μουτσινάς: Έχεις mutάρει κόσμο;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ουουου.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό γιατί το κάνουμε και δεν τους κάνουμε ένα γεια σου;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όταν γνωρίζεις κάποιον και μπορεί να έχετε συνεργαστεί, να έχετε κάνει παρέα και μετά λες ότι μπορεί να μην σου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος. Δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unfollow, κάνε τον mute. Πρέπει να το ξέρει και ο κόσμος;

Νίκος Μουτσινάς: Άρα είναι mute η Βίκυ Καγιά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Απλά τα πράγματα. Πατάς το κουμπί και τελειώνεις.

Η Εύη Φραγκάκη στο ACTION 24

Το ACTION 24 ενισχύει τη δημοσιογραφική του ομάδα με την παρουσία της Εύης Φραγκάκη, η οποία αναλαμβάνει από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00.

«Η Εύη Φραγκάκη είναι μια δημοσιογράφος με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Με την παρουσία της θα ενισχύσει ουσιαστικά τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού.

Το ACTION 24 την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα», αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού.