ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Η συγκινητική εξομολόγηση του Στέφανου Δημουλά και τα κιλά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

24MEDIA Creative Team/Star/Papadakis Press

Έφτασε η Παρασκευή και έφτασε η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μία από τις πιο προσωπικές εξομολογήσεις της και ο Στέφανος Δημουλάς σε μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση που αξίζει να ακουστεί.

Και εκτός από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Στέφανο Δημουλά, έχουμε κόντρα Snik – Λιάγκα που μπορεί να λυθεί σε ρινγκ (αχ Θεέ μου), έχουμε κριτική επιτροπή X-Factror, έχουμε και τι δεν έχουμε.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το body shaming που έχει δεχθεί

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο άλλος, βρέθηκε καλεσμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άνοιξε την καρδιά της στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της και για την παχυσαρκία που επηρέασε πολύ την παιδική της ηλικία.

«Οι γονείς μου δεν μου έκαναν όλα τα χατίρια, έχω ακούσει και “όχι” αλλά σε μορφή συζήτησης. Κατάλαβα ότι είχα θυμό στην εφηβεία από την όψη μου μέχρι τα πάντα. Ήμουν ένα κορίτσι σκοτεινό, σχετικά με το πώς είμαι σήμερα.

Σαφώς και η παχυσαρκία σου φανερώνει ότι υπάρχει κάποια συναισθηματική έλλειψη, απλά και η φύση μου ήταν και τώρα είναι, απλά το έχω ισορροπήσει. Ήμουν εσωτερικό παιδί. Από πάρα πολύ μικρή μου άρεσε να ψάχνω την ουσία των πραγμάτων», ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όσο για το body shaming που έχει δεχθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Ναι είχα δεχθεί body shaming. Δυστυχώς, στο σχολείο, το να είναι ένα παιδί με παραπάνω κιλά δεν περνά απαρατήρητο. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, μετά γινόμουν πιο…

Η αλήθεια ήταν αυτό που με έκανε έτσι. Μετά προσπαθούσα να φέρω τον άλλον στη θέση μου. Καμιά φορά μπορεί να είχαν συμβεί ακραία σκηνικά και να τα είπα στους γονείς μου, αλλά γενικά δεν έλεγα».

Η εξομολόγηση του Στέφανου Δημουλά

Ο Στέφανος Δημουλάς καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου μίλησε για τις αποφάσεις του και για τον τρόπο που η κοινωνία μας δεν αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Ο Στέφανος Δημουλάς είναι ένας άνθρωπος που είχε ανάγκη η ελληνική τηλεόραση. Τον ευχαριστούμε που μιλά ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές.

«Μεγάλωσα με πάρα πολλά όχι γύρω μου από μένα προς εμένα. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που μου έλεγε ότι κάτι κάνεις λάθος. Κάνεις λάθος που δεν επιλέγεις τα παιχνίδια και τα επαγγέλματα που επιλέγουν οι άλλοι. Όλο αυτό μου δημιούργησε μια αίσθηση ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά στον οργανισμό μου, στη φύση μου, στην κλίση μου.

Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι όχι, δεν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος. Αυτά τα άκουγα από συμμαθητές μου, από τους γονείς των συμμαθητών μου, αλλά και στη συνέχεια που ενηλικιώθηκα. Ο κόσμος δεν γίνεται πιο διαφορετικός, αλλά πιο ανοιχτός.

Φεύγω από την Ελλάδα για το Λονδίνο χωρίς απωθημένα, δεν θέλω να έχω απωθημένα στη ζωή μου. Το Λονδίνο μού έμαθε πώς να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως επαγγελματία. Η αυτοαποδοχή μου δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο κόσμος με τα βλέμματα και τα λόγια με έκανε να αισθάνομαι περίεργα.

Να περπατάς στον δρόμο και να ακούς φράσεις που καταλήγουν σε βρισιές. Φυσικά και επηρεάζουν ένα μικρό παιδί, πάρα πολύ. Το μπούλινγκ το βιώνουμε όλοι».

Όσο για τη φωτογράφιση που έκανε με τον μπαμπά του στο γκέι περιοδικό Attitude, ανέφερε πως κοσμεί τους τοίχους του σπιτιού τους και πως γκρέμισε τοίχους ανασφάλειας που είχε ο ίδιος μέσα του.

Ο Βαγγέλης Περρής για τον Θέμο Αναστασιάδη

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή Ανοιχτά. Η συζήτηση έφτασε στον Θέμο Αναστασιάδη και τότε ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για τη μια και μοναδική φορά που συγκρούστηκαν.

«Με τον Θέμο Αναστασιάδη συγκρουστήκαμε μία φορά για μία καλεσμένη. Την είχαμε κλείσει, κάτι στράβωσε. Ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, στράβωσε δεν ξέρω τι, είχε σχέση ίσως με τον Πέτρο, τότε που ήταν ζευγάρι.

Εγώ έλεγα ότι “όχι, αφού της έχουμε πει ότι θα έρθει, δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε”, μου έλεγε να την ακυρώσουμε. Επέμενα, επέμενε κι εκείνος, του είπα “Αφού θες έτσι, εγώ φεύγω”, χωρίς να έχω τίποτα με τον Θέμο.

Κυρίως ήθελα να είμαστε εντάξει στην πρόσκληση που είχαμε κάνει. Τελικά ήρθε η Τζένη, έγινε η εκπομπή με την Τζένη, όλα μια χαρά. Ήρθε ο Θέμος μού μουρμουρούσε και τέλειωσε το θέμα με αγκαλιές. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να την ακυρώσουμε, κάτι είχε συμβεί, ήταν του Θέμου. Αυτή ήταν η μοναδική μανούρα που είχαμε.

Ο Θέμος φυσικά και μου λείπει. Τον βλέπω στον ύπνο μου. Υπάρχουν τρία πρόσωπα που με επισκέπτονται στον ύπνο μου. Ένα από αυτά είναι ο Θέμος. Μάλλον με βόλεψε συναισθηματικά που δεν ήμασταν μαζί την τελευταία σεζόν.

Ήξερα ότι θα φύγει, ερχόντουσαν τα νέα που κάθε φορά ήταν πιο ανησυχητικά, αλλά δεν τα παίρνεις και πολύ υπόψιν. Γι’ αυτό λέω ότι με βόλεψε, αν τον είχα μπροστά μου θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Έλεγα ότι εντάξει θα περάσει και αυτό, είχαν περάσει και διάφορα άλλα που είχαν τελειώσει οπότε έλεγα ότι και αυτό είναι τέτοιο. Ηθελημένη ψευδαίσθηση, αλλά δεν ήταν. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι “Κοίτα, αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του τώρα, θα έγραφα, θα έλεγε, θα γελούσαμε”. Είναι ένα κενό που δεν συμπληρώνεται», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Snik προ(σ)καλεί τον Γιώργο Λιάγκα στο ρινγκ. Έτσι λύνονται οι διαφορές

Δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κάτι δεν πάει καλά, το μόνο βέβαιο. Snik και Light θα τα πούμε στο ρινγκ. Εκεί θα λυθούν οι διαφορές τους. 2022 έχουμε. μ.Χ. Και πάλι ναι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για να μπει η παρακμή στο πετσί μας, ο Snik προ(σ)κάλεσε και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα», φαίνεται να λέει ο Snik σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο Instagram του.

Η Φαίη Σκορδά έγινε -δικαίως- έξαλλη μετά την προβολή του θέματος και τοποθετήθηκε ως εξής: «Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι’ αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”.

Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας. Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις και δισκογραφικές και όλοι και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτοί λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες τη μια μέρα αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα ακολούθησε: «Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο.

Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φέρεσαι ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι’ ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία.

Τα τραγούδια αυτά αναπαράγουν τη βία και τον σεξισμό και τον ρατσισμό για έναν τρόπο ζωής συγκεκριμένο, απεχθέστατο και αντιαισθητικό. Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο σαν ιερόδουλες, τις πληρώνω για να τους αγοράζω γούνες κλπ και τις έχω μόνο για να με υπηρετούν. Αναπαράγει στερεότυπα του Μεσαίωνα».

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια πριν προλάβω να βγω στην τηλεόραση»

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM και τη σύγκριση που υπήρξε με τη Βίκυ Καγιά.

«Το περίμενα, απλά εγώ πήγα αφότου έφυγε η Βίκυ. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Η παραγωγή μου είπε μην αγχώνεσαι, είσαι μια κριτής σε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν πας για κάποιον ρόλο, είσαι η Ισμήνη. Υπήρχαν πολλά σχόλια που δεν είχαν βάση.

Εγώ δεν θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει τόσα πράγματα στον χώρο με κάποιον που μόλις ξεκινά. Νομίζω ότι ξεκίνησαν τα έντονα κι αρνητικά σχόλια, πριν καλά καλά προλάβω να βγω στην τηλεόραση και να πω κάτι. Αλλά εντάξει το έχω περάσει πάρα πολλές φορές», ανέφερε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι πάρα πολύ τυχερός που μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα Αδαμοπούλου»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4. Σπάνια μιλά για τα προσωπικά του για αυτό και η αναφορά στη μητέρα του γιου του, Βανέσα Αδαμοπούλου, ήταν γλυκιά.

«Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα. Είναι μια σπουδαία μάνα», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

X-Factor: Οι 4 της κριτικής επιτροπής

Το X-Factor επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega και έχουν ήδη ξεκινήσει τα trailers για τις δηλώσεις συμμετοχών. Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε και τα ονόματα των τραγουδιστών που θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Μην με ρωτάς για την παρουσίαση ακόμα. Το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου ακούγεται πολύ έντονα, με την ίδια βέβαια να δηλώνει πως ακόμα δεν έχει κάνει καμία συζήτηση.

Και πάμε στην κριτική επιτροπή. Μιχάλης Κοϋινέλης, Μαρίζα Ρίζου, Χρήστος Μάστορας και Στέλιος Ρόκκος. Την παρουσίαση των backstage θα αναλάβει η Κατερίνα Λιόλιου.