ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Η Φαίη Σκορδά έδωσε απάντηση για τους Αταίριαστους και ο Σωτήρης Κοντιζάς έστειλε αφιέρωση στον Δημήτρη Κουτσούμπα

24Media Creative Team/SKAI/Papadakis Press

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Η Φαίη Σκορδά κάνει τα δικά της δημόσια ξεκαθαρίσματα.

Ποια ξεκαθαρίσματα; Η Φαίη Σκορδά απαντά για το ενδεχόμενο μετακίνησης των Αταίριαστων στην προηγούμενη ώρα προβολής τους, κάτι που θα είχε άμεσο αντίκτυπο στην ώρα προβολής της δικής της εκπομπής.

«Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο», λέει η Φαίη Σκορδά και πάει παρακάτω. Όπως παρακάτω θέλει να πάει και ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια το συμβόλαιο της οποίας με τον ΑΝΤ1 λήγει σύντομα. Και το θέλουν το κορίτσι από παντού. Έχει ζήτηση και σοβαρή συζήτηση με τον ΑΝΤ1 ακόμα δεν έχει γίνει.

Αυτά κι άλλα πολλά, στο TV Recap που ακολουθεί.

Η Φαίη Σκορδά, οι Αταίριαστοι κι ένα ρολόι

Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος άλλαξαν ώρα προβολής μετά τα νέα δεδομένα στον ΣΚΑΙ στην αρχή αυτής της τηλεοπτικής σεζόν. Ήρθε η Φαίη Σκορδά για να αναλάβει την πρωινή ζώνη κι έτσι οι Αταίριαστοι μετακινήθηκαν και πήγαν μεσημέρι.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν; Και ίδια δεν τα λες. Να τα λέμε όλα όπως είναι. Αν είναι δυσαρεστημένοι; Ενδεχομένως. Από την πρωτιά στον αγώνα, έχει διαφορά.

Πολλά ακούστηκαν για την επαναφορά τους στην αρχική ώρα προβολής τους. Και ότι θα φύγουν από τον ΣΚΑΙ ακούστηκε και απάντησαν να «μην ακούτε αυτά που λέγονται».

Αυτό θα άκουσε και η Φαίη Σκορδά που τοποθετήθηκε επί του θέματος. Γιατί αν μετακινηθούν (ξανά) οι Αταίριαστοι, η Φαίη Σκορδά πού θα πάει που έχει συμφωνήσει να κάνει πρωινό;

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετέφερε μία πληροφορία που προφανώς την είχε και δεν έβαλε την προσωπική του άποψη που με γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Αν την έβαζε.

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα παιδιά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν δίνω βαρύτητα γιατί δεν υπάρχει κάτι.

Και για το Mega δεν συζητούσαμε για την αλλαγή ώρας και τελικά το ρεπορτάζ κατέληξε ότι η Δανάη Μπάρκα παραμένει στη θέση της, η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει κανονικά.

Πληροφορίες υπάρχουν, το τι συμβαίνει τελευταία στιγμή. Να είμαστε καλά, να είμαστε γεροί και να έχουμε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες μας», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έστειλε αφιέρωση στον Δημήτρη Κουτσούμπα μέσα από το MasterChef

«Παρακολουθώντας από το πρωί τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, μου ήρθε στον νου ένα ποίημα σουρεαλιστικό, που λέγαμε στα παιδικά μας χρόνια πολύ παλιά.

«Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που ‘χει η αγάπη. Ωραία που ‘ναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία». Αυτά είπε στις 30 Μαρτίου 2021 στην ομιλία του στη Βουλή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τα θυμήθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς τα λόγια κι έκανε αφιέρωση από το MasterChef. «Εγώ δεν έχω μιλήσει μέχρι στιγμής και θα ξεκινήσω λέγοντας το εξής: αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια.

Μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που ‘χει η αγάπη. Ωραία που είναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία. Πρόεδρε».

Βλέμμα στην κάμερα κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Τι επιλέγεις;

ΨΗΦΙΣΕ

Η Ζέτα Μακρυπούλια για το τηλεοπτικό μέλλον της

Λήγουν τα συμβόλαια, παιδιά. Ελάτε με τα στιλό να μπουν οι υπογραφές γιατί για πότε θα τους δείτε απέναντι, ούτε που θα το καταλάβετε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά στο Καλύτερα δε γίνεται για το τηλεοπτικό μέλλον της. Το συμβόλαιο που έχει με τον ΑΝΤ1 λήγει στο τέλος του Μάη και είναι τώρα μια καλή στιγμή να αρχίσουν οι χοροί, να αρχίσουν οι συζητήσεις, να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

«Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει στα τέλη Μαΐου. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.

Θα ένιωθα καλύτερα αν ήξερα τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά είναι κάτι που ακόμα το σκέφτομαι. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και να δούμε.

Είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου. Μία είναι και αυτή, θα το συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε, πώς είναι αυτή η σχέση. Όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάποια στιγμή θέλουν επαναπροσδιορισμό».

Κάτω τα χέρια από την Μπέττυ

Τόλμησε, επέμεινε και πέτυχε. Να μην σας τα ξαναλέω. ‘Η να σας τα ξαναπώ; Να τα ξαναπώ γιατί μπορεί να τα ξεχάσατε. Είναι η Μπέττυ Μαγγίρα η πιο ολοκληρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης; Είναι, είναι.

Την άποψή μου συμμερίζεται και ο Γιάννης Λάτσιος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Open, σύμφωνα και με το Secret, που ούτε να ακούσει δεν θέλει ότι θα χάσει την Μπέττυ Μαγγίρα από το δυναμικό του καναλιού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Γιώργο Μαυρίδη (ξανά)

«Για τη βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Όσο περνά ο χρόνος και κοιτάς πίσω σου, λες εγώ θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;

Δεν ήταν ότι επικοινωνήσαμε πρώτη φορά στη βάφτιση και τον πήρα μετά από πέντε χρόνια. Μιλήσαμε, είχαμε κάποια μικρή επαφή. Πέρασε αυτός κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου. Όταν παντρεύτηκε με την Κρίστη, με κάλεσε στον δικό του τον γάμο και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί.

Απλά ένιωθα σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης και πρώτου επιπέδου ανάλυση», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη φοβήθηκε την τηλεόραση

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός του «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha, αλλά και για τον φόβο που ένιωσε μπαίνοντας στην τηλεόραση.

«Δύσκολο είναι να πλησιάσεις κάθε ρόλο που έχει αντιφάσεις. Ενθουσιάστηκα, όμως γιατί είχα δει την ταινία του Παναγιωτόπουλου και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του έργου και ήθελα να μπω μέσα, μαγεύτηκα.

Οι δυσκολίες είναι πιο πολύ πρακτικές, γιατί έχει πολύωρα γυρίσματα, θέλει διάβασμα κι αντοχές.

Φοβόμουν να μπω στην τηλεόραση, φοβόμουν το μέγεθος της έκθεσης. Όταν εισέπραττα πιο μικρή την αναγνωρισιμότητα των δικών μου, δεν ήταν εύκολο πράγμα».