ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Η Ελεονώρα Μελέτη για τον Νίκο Μάνεση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor All Star

24MEDIA Creative Team/Papadakis Press/Mega

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Μια φάρσα στον Νίκο Μάνεση και ο τρόπος που τη διαχειρίστηκε άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει ξεχάσει λεπτό από την πρόσφατη συνεργασία-συνύπαρξη τους στον Alpha.

Η Ελεονώρα Μελέτη τα λέει (κομψά), αλλά τα λέει και είναι πολλοί αυτοί που καταλαβαίνουν. Η Μπέττυ Μαγγίρα καλή ώρα, είναι μία από αυτές.

Τι άλλο; Έχω Σασμό και Γιώργο Γεροντιδάκη, έχω και Asia Express που πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Όλα στο TV Recap που ακολουθεί.

Ο λόγος στην Ελεονώρα Μελέτη

Τη φάρσα του Άρη Καβατζίκη στον Νίκο Μάνεση, στον αέρα του «Πάμε Δανάη», αλλά και όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του δεύτερου σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πριν ακούσουμε την Ελεονώρα Μελέτη, να σου υπενθυμίσω τι είπε ο Νίκος Μάνεσης μετά το «εμπρός». «Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη.

Ό,τι έχω να πω για οτιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου.

Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά».

«Ήταν μια δύσκολη μέρα χθες, μπορεί να είχε ξυπνήσει στραβά ο άνθρωπος», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη για να συμπληρώσει ο Θανάσης Πάτρας πως ο Άρης Καβατζίκης θα έπρεπε να εξηγήσει ότι πρόκειται για πλάκα.

«Έχεις κάνει διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Στην τελική με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πάρα πολλά πρόσωπα, δεν έχει παρεξηγηθεί κανένα, όλοι γελούσαν. Δεν περιμένεις από έναν άνθρωπο, ο οποίος και σε ζωντανές συνδέσεις όταν έχει τα παιδιά του έξω θα πει ”έλα φέρε τον κύριο να μας πει μια καλημέρα, μίλα στον κύριο, σταμάτα έναν περαστικό”.

Δηλαδή κι αυτό δεν το ρωτάς σε έναν άνθρωπο στην τηλεόραση. Αυτό, όμως και πάλι, σαν κίνηση όταν το κάνει, δεν φαίνεται κακή δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία ζωντανή, μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα.

Στις λαϊκές όταν πήγαινε, στα ταξίδια όταν πήγαινε, δεν είχαν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Θα περίμενα από έναν άνθρωπο που έχει την επαφή με τον κόσμο την αυθόρμητη, την ξαφνική, την μη στημένη, ότι δεν θα έλεγε σε έναν δημοσιογράφο ”παιδιά τώρα κάνετε ποινικό αδίκημα”», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Αφήνω κι αυτό εδώ, να υπάρχει

Μπέττυ Μαγγίρα: «Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση»

«Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε καταλάβει τότε, αλλά προς τιμήν της δεν βγήκε να πει τίποτα, αλλά τώρα παίρνει πίσω το αίμα της. Καλά κάνει και λέει την άποψή της.

Ήταν σωστό αυτό που έκανε γιατί έδειξε επαγγελματισμό, τότε δεν είχε βγει να πει κάτι. Δεν μίλησε τότε, δεν κατηγόρησε κάποιον. Τώρα δείχνει να το ευχαριστιέται».

Τάδε έφη Μπέττυ Μαγγίρα. Το αργόσυρτο χειροκρότημα που ακούς είναι δικό μου.

Θα πάει ο Ντάνος στο Survivor All Star; Αν δεν δοθεί απάντηση δεν ηρεμεί άνθρωπος

Μεγάλη η κουβέντα για τους συμμετέχοντες στο Survivor All Star. Από τα μεγαλύτερα άγχη, αν θα λάβει μέρος ως παίκτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Στο «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τα ξεκαθάρισε τα πράγματα. Hayır. Όχι. Non, No. Σε πόσες γλώσσες να το πει στον Ατζούν;

«Πριν περίπου δέκα μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor.

Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω, λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή, ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα, ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ.

Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές».

Τώρα εσύ τι κατάλαβες; Ως παίκτης ξέχνα το, αλλά ως κάτι άλλο; Κάτω τα χέρια από τον Γιώργο Λιανό να πω και να το κλείσω εδώ το θέμα.

Δώσε μια ευκαιρία στο Asia Express

Η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία που θα επαναλάμβανε και στην επιτυχία του ”The Chase”.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με βοήθησε πολύ, δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μας. Είναι πάντα εκεί για μένα, μου στέλνει μηνύματα, τον αγαπώ και με αγαπάει. Ο Γρηγόρης κάνει καλύτερη δουλειά μόνος του, χειρίζεται το παιχνίδι καλύτερα. Εάν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη ή τον Νίκο Μουτσινά, θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο».

«Όλα είναι πολύ θετικά στο The Chase. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πέρσι τα γυρίσματα με την ελπίδα ο κόσμος να το αγαπήσει ο κόσμος και να συνεχιστεί. Όταν ήρθε η στιγμή που μας ανακοινώθηκε ότι θα πάει και του χρόνου το The Chaseμ πετάξαμε από τη χαρά μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

«Μου έχει λείψει το “ζωντανό”, ένα σόου είναι πάντα στο μυαλό μου, είναι όμως θέμα καναλιού. Με ενδιαφέρει να κάνω κάτι σε λαμπερό πλατό με ταλαντούχους ανθρώπους, να χορεύουμε και να τραγουδάμε», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μπήκε στον Σασμό. Αυτό. Τελεία.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν ο Μελέτης των Άγριων Μελισσών και τη φετινή σεζόν θα ενσαρκώσει τον Λευτέρη στον Σασμό. «Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Ψεύδεται ο ίδιος, όταν θα πει αυτά που θέλει ,δεν ξέρεις αν τα λέει ή για ποιο λόγο τα λέει.

Ξέρει να ελίσσεται στις καταστάσεις. Είναι εγκλωβισμένος στην αλήθεια και το ψέμα. Θα προσπαθήσει και ο ίδιος να κάνει σασμό με τον εαυτό του» αποκάλυψε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο «Καλύτερα δε Γίνεται».

H Σμαράγδα Καρύδη με το Celebrity Game Night κάνει πρεμιέρα

To Celebrity Game Night με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει ανανεωμένο για τρίτη σεζόν στο MEGA κάθε Παρασκευή στις 21:50 αρχής γενομένης από αυτή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Νέα παιχνίδια γεμάτα φαντασία, δημοφιλείς καλεσμένοι σε ανατρεπτικές αναμετρήσεις, μουσική και τραγούδι μάς φτιάχνουν τη διάθεση κάθε Παρασκευή στο Celebrity Game Night.

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο Celebrity Game Night 6 celebrities, που χωρίζονται σε δύο ομάδες. Πρόσωπα της επικαιρότητας, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού χώρου συμμετέχουν στις δοκιμασίες με αστείρευτο κέφι και όρεξη για πειράγματα.

Βουτάνε σε μία πισίνα με 50.000 μπαλάκια, γυρίζουν πάνω σε ένα δίσκο βινυλίου, παίζουν μία διαφορετική εκδοχή της παντομίμας φορώντας δύο τεράστια χέρια. Ακόμα, «μιλάνε στην κορνίζα» της Σμαράγδας και μπαίνουν στο αμάξι για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς, αλλά και πραγματικούς προορισμούς.

Στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους και να διεκδικήσουν το έπαθλο της βραδιάς, μέρος του οποίου προσφέρεται σε φιλανθρωπικό σκοπό.