TECH
SPONSORED

Τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και ένας νέος υπολογιστής για κάθε ανάγκη

Πίνουμε διαφορετικό καφέ κάθε πρωί, περνάμε με πολύ διαφορετικό τρόπο τα βράδια μας και αν μας ζητούσες να σου πούμε αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό, δεν θα συμπίπταμε ούτε κατά διάνοια. Τέσσερις άνθρωποι λοιπόν, με πολύ διαφορετικές προτιμήσεις, στέκονται μπροστά στην μεγάλη απόφαση αγοράς ενός νέου υπολογιστή και όπως είναι φυσικό και εκεί οι απόψεις διίστανται. Ως προς το τι αναζητά περισσότερο ο καθένας από έναν νέο υπολογιστή. Γιατί ως προς το ποια είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στην αγορά, όπως θα δείτε και παρακάτω, το νέο Surface Pro 8 από την Microsoft καλύπτει τις ανάγκες και των τεσσάρων.

Αυτό το μικρό θαύμα που μετατρέπεται με ένα άγγιγμα από laptop σε tablet και είναι τόσο φίνο σε σχεδιασμό και αισθητική, έχει έρθει για να κλέψει καρδιές.

«Θέλω να είναι γρήγορος και να κρατά η μπαταρία του»

Η Μαριλλέλα Αντωνοπούλου ζητά ταχύτητα στον επεξεργαστή και στην συνολική λειτουργία του υπολογιστή αλλά και μία μπαταρία που να μην την κάνει να αγχώνεται για το πότε θα πρέπει να συνδεθεί ξανά στην πρίζα. Ο Quad-core 11th Gen Intel Evo επεξεργαστής που “φορά” το νέο Surface Pro 8, σε συνδυασμό με τα 16GB RAM, εγγυώνται την μέγιστη ταχύτητα για όλες τις ανάγκες, επαγγελματικές και μη. Κι αν σε αυτό το mix βάλεις και το “μέχρι 16 ώρες battery life” τότε σίγουρα δεν έχεις να σκεφτείς κάτι παραπάνω.

«Θέλω μια οθόνη με τέλεια χρώματα για να στριμάρω και να χαζεύω social»

Η Μάριον Παλιούρα θέλει αυτά που αναζητά το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών αυτή τη στιγμή κι ας κάνουν πολλές φορές ερωτήσεις σχετικές με επεξεργαστή και κάρτες γραφικων, λες και ξέρουν τι λένε. Όλοι θέλουν μια φοβερή οθόνη ώστε να βλέπουν τις σειρές και τις ταινίες τους σε φοβερή ανάλυση, υπέροχα χρώματα και υψηλή ευκρίνεια. Η virtually edge-to-edge PixelSense™ Flow touch οθόνη, με μέχρι 120Hz refresh rate, είναι εκεί για να καλύψει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

«Θέλω από έναν υπολογιστή να είναι πραγματικά portable»

Η Μαρία Μαλαφέκα μιλά για εκείνα τα χρόνια που υπερηφανευόμασταν για τον φορητό υπολογιστή μας και την ίδια στιγμή αναρωτιόμασταν γιατί πρέπει να ζυγίζει τόσα κιλά. Το νέο Surface Pro 8 είναι μόλις 891 γραμμάρια, με τις 13 ίντσες της οθόνης του να βολεύονται σε κάθε τσάντα, σε κάθε backpack, σε κάθε ανάγκη. Κι όταν αντικρίζει κανείς το πόσο βολικά κουμπώνει το πληκτρολόγιο αλλά και το Surface Slim Pen 2 σε αυτόν τον super portable υπολογιστή, αντιλαμβάνεται γιατί η Microsoft αυτή τη φορά έκανε το κάτι παραπάνω και σε επίπεδο λειτουργικότητας και σχεδιασμού.

Τις δικές μου ανάγκες τις έχω αναλύσει και σε άλλο κείμενο στο OneMan. Αλλά η αλήθεια είναι ότι περίπου αυτά που ανέφεραν τα τρία κορίτσια είναι όλα όσα ζητά κάποιος από τον νέο υπολογιστή του. Ταχύτητα, μπαταρία, ωραία οθόνη και φορητότητα.

Και το νέο Surface Pro 8 από την Microsoft καταφέρνει να κάνει την επιλογή πολύ εύκολη για όποιον αναζητά τώρα έναν υπολογιστή που να συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ειδικά, η μετατροπή του από laptop σε tablet, χωρίς κόπο και δεύτερες σκέψεις, είναι από εκείνα τα προβλήματα που χρόνια πάλευαν οι εταιρείες να λύσουν και επιτέλους κάποιος το έκανε με τρόπο που πραγματικά εξυπηρετεί.

Το νέο Surface Pro 8 έδειξε το δρόμο και είμαστε και οι 4 πανέτοιμοι να τον ακολουθήσουμε.