ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Twitter/X δεν έχει συνέλθει ακόμη από την πρεμιέρα του Tv Queen που θύμισε «Τηλεφόλες»

Open

Το Tv Queen έκανε πρεμιέρα στο Open και το X βρήκε νέο παιχνιδάκι να παίξει. Τηλεοπτικά το λες κακή τηλεόραση: υπήρχαν προβλήματα στον ήχο, το πλατό ήταν εξαιρετικά μικρό και δεν χωρούσε τις 17 θαυμάστριες της Ελένης Μενεγάκη, οι κριτές ένιωθαν άβολα, οι διαφημίσεις αγνοούνται, το τηλεοπτικό κοινό δεν πίστευε στα μάτια του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο γνώριμος εαυτός του. 

Το Tv Queen αποπειράθηκε να επιστρέψει την ιδιωτική τηλεόραση στα σπάργανα της. Και έφερε έναν νοσταλγικό αέρα 90s στο σαλόνι μας.

Το ριάλιτι Τv Queen υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει την τηλεοπτική τύχη του Survival Secrets αν δει κανείς τα νούμερα τηλεθέασης, για πρεμιέρα έκανε με ένα απογοητευτικό 6,5%.

Επίσης, δεν είμαι και σίγουρη ότι το επόμενο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης κυκλοφορεί στο σπίτι του Tv Queen.

O ορισμός της ετεροντροπής ήταν για το Twitter/ X το Tv Queen.

Η πρεμιέρα του Tv Queen στο Open σχολιάστηκε αδυσώπητα από τους χρήστες του X (πρώην Twitter).

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι 4 κριτές υποδέχτηκαν τις 17 διαγωνιζόμενες σε αυτό που χαρακτηρίστηκε ως cringe festival από τους χρήστες του Χ. 

Κάποιες διαγωνιζόμενες ήρθαν από την επαρχία, κάποιες από το εξωτερικό, κάποιες έχουν σχέση με τον χώρο, ενώ κάποιες βρέθηκαν αντιμέτωπες με την κάμερα για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Οι καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, με την πολύχρονη εμπειρία τους αναλαμβάνουν έναν ιδιαίτερο ρόλο γεμάτο προκλήσεις. 

Το νέο ριάλιτι του OPEN Tv Queen αναζητά την επόμενη επόμενη παρουσιάστρια/ άοκνη συνεχίστρια της λαϊκής τηλεοπτικής κληρονομιάς αυτού του ημιβαλκανικού κράτους.

Ένα ατύχημα συνέβη στο πλατό, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του νέου ριάλιτι Tv Queen. Η Ιωάννα Μαλέσκου παραλίγο να τραγουδήσει το τραγούδι(!) του Νίκου Κοκλώνη Έχω Μάτι.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η υποδοχή του Tv Queen από το τηλεοπτικό κοινό ήταν χλιαρή, αλλά ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πιο συγκεκριμένα, το ριάλιτι σημείωσε ποσοστό 7,2% στο δυναμικό κοινό και 6,5% στο σύνολο.

 Έγινε και γνωστό στην πρεμιέρα ότι η νικήτρια θα κερδίσει ένα χρόνο συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής που «θα αναλάβει να φτιάξει σε αυτό το διάστημα το προφίλ της νικήτριας, να εξασφαλίσει εξώφυλλα και συνεντεύξεις, να φροντίσει το εμπορικό της προφίλ και του χρόνου θα συμμετέχει στην παρουσίαση σε εκπομπή του Open TV που θα της ταιριάζει», όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του καναλιού, Τζώνη Καλημέρης.

Η Μενεγάκη των Σερρών ήταν μια ακόμη wannabe Μενεγάκη. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση. 

Από το trailer είχαν ήδη φανεί κάποια πρώτα (όχι καλά) δείγματα.

@ladylikegr Πώς μέσα σε 15″ μπορείς να αναπαράξεις όλα τα σεξιστικά κλισέ για τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης; Η απάντηση ακούει στο όνομα TV Queen. H @Zoe Dimitriou κάθεται στον καναπέ και αναλύει το τρέιλερ (αλλά και την αυριανή πρεμιέρα) του ριάλιτι που έρχεται στις οθόνες για να μας διχάσει: Μια ακόμα ένοχη απόλαυση ή ένα σεξιστικό τηλεοπτικό προϊόν; Γιατί όχι και τα 2; #fyp #foryourpage #foryou #ηζωηστονκαναπε #tvqueen #reality #sexism #tv #τηλεοραση ♬ πρωτότυπος ήχος – LadyLike