WATCHLIST

Το “The Voice” έκανε πρεμιέρα με πλάκα (και σπόντα)

Παρασκευή βράδυ και κάτσαμε στον καναπέ αναπαυτικά. Όχι δεν είχε ταινία το πρόγραμμα αλλά το πολυαναμενόμενο show του ΑΝΤ1. Τόση προώθηση έγινε, λέτε να μην το βλέπαμε;

Το “The Voice” έκανε πρεμιέρα και στην Ελλάδα με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και Coaches τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη από τους “Stavento”.

Το θα πεις και ένα τραγούδι το ξέρετε; Αυτό ξέρουν, αυτό έκαναν. Πριν καθίσουν στις γυριστές καρέκλες τους αποφάσισαν να κάνουν κοινή έναρξη τραγουδώντας. Για να μπούμε σωστά στο κλίμα. Τραγούδησαν μαζί και ο Αντώνης έπαιξε τύμπανα.

Η έναρξη

 

Τι φορούσαν; Απλοί, λιτοί και απέριττοι όπως θα έπρεπε άλλωστε. Να βλέπαμε τουαλέτες και λαμέ στις auditions; Θα κάναμε κακή αρχή, ενώ τώρα; Οι άνδρες αναμενόμενοι. Οι γυναίκες της παρέας έκαναν τη διαφορά.

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα skinny jean με leopard print και ένα μαύρο T-shirt με στάμπα. Η Μελίνα Ασλανίδου σε total leather black look έβαλε ένα λευκό γιλέκο για να δώσει λίγο χρώμα.

Μετά τα τραγούδια ήρθε η ώρα να πιάσουν δουλειά. Κάθισαν, γύρισαν την πλάτη στη σκηνή και περίμεναν να ακούσουν.

Για πρώτη φορά σε talent show δεν έψαχναν για το πολύπαθο “πακέτο”. Η φωνή του διαγωνιζόμενου αλλά και η σωστή επιλογή τραγουδιού ήταν το εισιτήριο.

Ας μιλήσουμε για τους κανόνες. Οι Coaches ακούνε κι αν τους αρέσει η φωνή πατούν το κόκκινο (διακριτικό) κουμπάκι που έχουν μπροστά τους. Το πατάς και γυρνάς. Αν δεν το πατήσει κανείς ο διαγωνιζόμενος μένει στα κρύα του λουτρού.

Το μετάνιωσαν κιόλας

 

Αν γυρίσει μόνο ένας τα πράγματα είναι απλά. Παίρνει το διαγωνιζόμενο στη δική του ομάδα και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Αν όμως γυρίσουν περισσότεροι; Τι γίνεται;

Τότε αντιστρέφονται οι ρόλοι και οι Coaches πρέπει να πείσουν το διαγωνιζόμενο να ενταχθεί στη δική τους ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, στην ελληνική δηλαδή, έταξαν από λαγούς με πετραχήλια μέχρι δείπνο με τον Πασχάλη Τερζή.

Για να τους πείσουν

 

Η αλήθεια είναι πως η τετράδα μας άρεσε πολύ. Ήταν ετοιμόλογοι, ομιλητικοί, με κέφι και πολύ χιούμορ. Η ατάκα έδωσε και πήρε. Αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση. 35,2% στο σύνολο και 43,8% στα δυναμικά κοινά.

Best of all. Μιχάλης Κουινέλης. Έδινε το ρυθμό και έκανε την ομάδα να φαίνεται δεμένη. Ήταν καλοί χωρίς να λείπουν και οι σποντούλες. Show χωρίς μπηχτή δεν πάει πουθενά.

Μπέρδεψαν και τα φύλα

 

Αντώνης Ρέμος-Δέσποινα Βανδή-Νότης Σφακιανάκης. Να λείπει ο Νότης από μία τέτοια βραδιά; Προσπαθώντας να πείσει τον διαγωνιζόμενο ο Αντώνης σχολίασε: “Η Δέσποινα μπορεί να είναι (μουσικά) multi, αλλά είναι άνεργη multi. Όπου πηγαίνει τη διώχνουν”.

Οι λέξεις τρύπησαν τον εγκέφαλο της Δέσποινας, αλλά στάθηκε στο ύψος της. Είναι μία κυρία. Φόρεσε χαμόγελο και είπε: “Όχι ρε φίλε, δεν με διώχνουν. Αντωνάκη μου, εγώ έφυγα”. Με το γάντι που λέμε.

Τύμπανα Vs Κολάν

 

Κατά τα άλλα όλα κύλησαν ομαλά και ευχάριστα. Από δύο άτομα έχουν στην ομάδα τους ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Κουινέλης και από ένα η Μελίνα Ασλανίδου.

Τι; Τι έγινε με τον παρουσιαστή; Α ναι. Ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Παραλίγο να το ξεχάσουμε και εμείς. Ήσυχος βρε παιδί μου πολύ ήσυχος. Λέτε να κρατιέται για να ξεδιπλωθεί στα live; Ίδωμεν.