SHOPPING
SPONSORED

Το τέλειο δώρο για κάθε παιδί περιλαμβάνει υπερήρωες, πριγκίπισσες και τεχνολογία. Και θα του το δωρίσεις εσύ

Το 2020 οδεύει προς το τέλος του και αυτό εκτός από τεράστια ανακούφιση φέρνει και την εποχή των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο δρόμο μας. Η πιο ευτυχισμένη εποχή του χρόνου είναι εδώ, όπως επίσης και η πιο γλυκιά «υποχρέωση» των δώρων. Κι αν για τους ενήλικες της ζωής σου είναι εύκολο να βρεις τι πραγματικά έχουν ανάγκη και να τους το δωρίσεις ευχαριστώντας τους, για τα παιδιά σου ή τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια σου το task ανέρχεται level δυσκολίας. Ο εντυπωσιασμός είναι ένα από τα ζητούμενα. Όλοι μας θέλουμε να δούμε τα πρόσωπά τους να λάμπουν όταν ανοίγουν το δώρο μας, έστω κι αν τα δούμε μέσα από βιντεοκλήση.

Υπάρχουν και άλλα ζητούμενα όμως, όπως η πρακτικότητα, η συμβολή μας στην ανάπτυξή τους και η εργονομία των δώρων μας (αν έχεις προσπαθήσει να εφεύρεις έξτρα χώρο για δεκάδες παιχνίδια σε ένα μικρό δωμάτιο, με καταλαβαίνεις). Το Vivofit Jr. 3 καλύπτει όλα τα παραπάνω σημεία.

Η αναζήτηση του τέλειου παιδικού δώρου για εμένα που είμαι θεία ενός παιδιού στο δημοτικό και νονά νηπίων, όπως καταλαβαίνεις, είναι πάντα κάτι που με απασχολεί από πολύ νωρίς. Φέτος, οι ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες ζούμε κάπως με καθυστέρησαν και όταν χρειάστηκε να πάρω τα δώρα για τις μικρές αγάπες της ζωής μου, τα καταστήματα ήταν ήδη κλειστά. Τι μπορούσα να βρω που και να τα απασχολούσε στο σπίτι και να τα κρατούσε δραστήρια αλλά και να ενθουσίαζε μια γενιά που έχει γεννηθεί μέσα στα τεχνολογικά θαύματα; Μετά από το απαραίτητο ψάξιμο κατέληξα. Οι φάτσες τους όταν άνοιξαν τα δώρα τους φωτίστηκαν. Τα πρόσωπα των γονιών τους επίσης. Είχα βρει το τέλειο δώρο. Και θα το μοιραστώ μαζί σου ευθύς αμέσως. Ακούει στο όνομα Vivofit Jr. 3, όπως σου είπα και πιο πάνω. Κι είναι το πιο κομψό παιδικό ρολόι και activity tracker από τη Garmin.

Το απαραίτητο Wow Factor του Vivofit Jr. 3

Το Vivofit Jr. 3 είναι το τέλειο δώρο για παιδιά ηλικίας 4 εώς 9 ετών και είναι ένα activity tracker και ρολόι σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά. Τα στοιχεία που το κάνουν ακαταμάχητο στα παιδικά τους μάτια είναι η έγχρωμη οθόνη του, τα μοναδικά σχέδια και οι απίστευτες λειτουργίες του. Μιλώντας για σχέδια να σου πώ ότι αυτά περιλαμβάνουν τα σχέδια της Garmin αλλά και συνεργασίες με τη ©Marvel Avengers για τους μικρούς fan των υπερηρώων αλλά και με τη ©Disney για όσους αγαπούν τις δυναμικές της πριγκίπισσες, ενώ συνοδεύονται και από την αντίστοιχη εφαρμογή για smartphone στο ίδιο θέμα.

Ένα ρολόι που διασκεδάζει και φροντίζει τα παιδιά

Το Vivofit Jr. 3 λειτουργεί ως κανονικό ρολόι μαθαίνοντας και στα πιο μικρά παιδιά να μετρούν την ώρα, ενώ βλέπουν και την ημερομηνία κάθε μέρα, αλλά αυτή είναι μία μόνο από τις λειτουργίες του που ενθουσιάζουν τα παιδιά. Παράλληλα το παιδικό ρολόι έχει χρονόμετρα και ξυπνητήρια, ενώ μετράει τα καθημερινά βήματα όπως ακριβώς το smartwatch των γονιών του. Επίσης καταγράφει τον ύπνο αλλά και τα 60 λεπτά καθημερινής σωματικής δραστηριότητας που πρέπει να κάνουν τα παιδιά για να παραμένουν υγιή.

Vivofit Jr. 3

Και φυσικά υπάρχει και το κεφάλαιο παιχνίδια στο οποίο κανένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί. Η εφαρμογή που συνοδεύει το Vivofit Jr. 3 και που θα εγκατασταθεί στο κινητό της μαμάς ή του μπαμπά, διαθέτει σύντομα παιχνίδια αλλά και fun facts και ασκήσεις για τα παιδιά. Ψυχαγωγία και έλεγχος σωματικής δραστηριότητας δύο σε ένα.

Το Vivofit Jr. 3 είναι ένα πολυεργαλείο και για τους γονείς

Σου είπα πριν ότι δεν ήταν μόνο τα πρόσωπα των παιδιών της ζωής μου που φωτίστηκαν αλλά και των πιο αγαπημένων μου ενηλίκων, των γονιών τους. Κι αυτό γιατί το Vivofit Jr. 3 είναι ένα εργαλείο και για εκείνους. Μέσω της εφαρμογής που εγκατέστησαν στο smartphone τους όχι μόνο μπορούν να παρακολουθούν τα βήματα, τον ύπνο και τα λεπτά δραστηριότητας των παιδιών αλλά και να ορίζουν εργασίες για εκείνα, να θέτουν χρονόμετρα και ξυπνητήρια σε κάθε είδους δραστηριότητες των παιδιών και να χρησιμοποιούν τα παιχνίδια που προσφέρει ως μέθοδο επιβράβευσης ενισχύοντας έτσι την καλή συμπεριφορά των παιδιών τους με τρόπο μόνο θετικό.

Το «Σε πέντε λεπτά» που λέει ο ανηψιός μου όταν του λες να τακτοποιήσει τα παιχνίδια του, γίνεται πραγματικά 5 λεπτά στα χέρια της αδερφής μου που συνδέονται άμεσα με το δικό του μέσω του app του Vivofit Jr. 3. Μόλις το ξυπνητήρι χτυπήσει ξέρει πώς τα 5 λεπτά που ζήτησε μόλις πέρασα. Μετά την ολοκλήρωση κι αυτής της δραστηριότητας θα δει πόσα λεπτά ήταν ενεργός και πόσα βήματα χρειάστηκαν για να τακτοποιήσει το δωμάτιο του και θα ενθουσιαστεί. Άσε που οι μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερος από εργασίες στις περιπέτειες των Avengers. Αντίστοιχα κάθε καλή συμπεριφορά της κόρης της κολλητής μου και βαφτισιμιάς μου, γίνεται εξερεύνηση στα παιχνίδια του Vivofit Jr. 3, παρέα με τις αγαπημένες της πριγκίπισσες της ©Disney.

Η λύση που μου «έλυσε τα χέρια»

Το Vivofit Jr. 3 είναι το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ στα παιδιά που έχω στην καρδιά μου, αλλά αποδείχθηκε και η ιδανική λύση για εμένα. Πρώτα και κύρια ήταν διαθέσιμο online οπότε δεν βρέθηκα μπροστά σε μία παταγώδη αποτυχία στο κεφάλαιο «Χριστουγεννιάτικα δώρα» όταν έκλεισαν τα καταστήματα. Επιπλέον δεν χρειάστηκε να αναρωτηθώ αν θα τους είναι μικρό ή μεγάλο όπως τα ρούχα, ενώ ήξερα εξαρχής ότι εφόσον είχε τους αγαπημένους τους ήρωες, θα τους άρεσε πολύ. Και το καλύτερο απ’ όλα ήταν ότι είναι μικρό και πρακτικό. Παιχνιδιάρικο αλλά χωρίς να είναι παιχνίδι, δεν πιάνει χώρο στο δωμάτιό τους και τα βλέμματα ευγνωμοσύνης που είδα στα πρόσωπα των γονιών τους ήταν ανεκτίμητα.

Η δουλειά μου για τα επόμενα Χριστούγεννα έχει γίνει ήδη πιο δύσκολη. Ελπίζω η Garmin να βγάλει το επόμενο Vivofit Jr ως τότε.