ΣΠΙΤΙ

Το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη είναι μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι

NDP Photo Agency

Εφόσον όλοι μένουμε στο σπίτι ανεβάζουμε posts και stories με φόντο σαλόνι, κουζίνα και μπαλκόνι. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα σπίτια τραγουδιστών, ηθοποιών, αθλητών, πολιτικών (και η λίστα είναι μακρά) που σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε. Ας κάνουμε μία βόλτα στο σπίτι της Μαρίνας Πατούλη.

Για να δεις τις φωτογραφίες από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη θα χρειαστείς γυαλιά ηλίου γιατί το χρυσό είναι πρωταγωνιστής.

Τραπεζαρία, γραφείο και κουζίνα είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

To μοτίβο κοινό σε όλο το σπίτι. Λάμψη, χρυσός, πολυέλαιοι και «βαριά» έπιπλα. Το στιλ της διακόσμησης του σπιτιού της Μαρίνας Πατούλη είναι αντίστοιχο του προσωπικού της στιλ. Πληθωρική θα την έλεγες στο ντύσιμο, πληθωρική και στη διακόσμηση.

Το χρυσό συμβολίζει τον ήλιο και θεωρείται χρώμα ηλιακό με ιδιαίτερη δημιουργική και θετική ακτινοβολία στο περιβάλλον. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες καταπολεμούν την άρνηση και τη δυσαρμονία και προστατεύουν από τις αρνητικές επιδράσεις.

Τα διάβασε όλα αυτά η Μαρίνα Πατούλη και είπε «χρυσά μου, βάλτε παντού χρυσό».