ΕΞΟΔΟΣ

Το Nolan γίνεται 4 χρόνων, κάνει πάρτι και έφτιαξε το πιο γλυκό βίντεο που έχεις δει

Το Nolan, το φανταστικό ασιατικό εστιατόριο του σεφ Σωτήρη Κοντιζά, συμπληρώνει 4 χρόνια ζωής και ετοιμάζει παρτάρα. Αυτήν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, δεν θα νιώσεις μελαγχολία επειδή ξημερώνει Δευτέρα.

Το Nolan σε περιμένει για πάρτι και σε βάζει μέσα στο κλίμα με το πιο γλυκό βίντεο που έχεις δει τελευταία. Η μικρή Αγγελική είναι συνομήλικη με το Nolan και μπήκε στην κουζίνα να βοηθήσει με τις προετοιμασίες. Είναι σίγουρα πολύ πιο ικανή μαγείρισσα από εμένα πάντως, αφού φαίνεται ότι θα φάμε την τούρτα των γενεθλίων από τα χέρια της. Πάτα Play και πάθε ζάχαρο.

«It’s that time of the year. Το Nolan γίνεται τεσσάρων- και νιώθει ακριβώς τόσο. Πέρασε τα terrible twos, τα horrible threes, τελείωσαν τα tantrums, ωρίμασε, απέκτησε αδερφάκι, τον Proveleggios, αλλά ο ενθουσιασμός, το κέφι, η δίψα για ανακάλυψη παραμένουν. Είμαστε 4 και το γιορτάζουμε ανάλογα. Την Κυριακή στις 9 Φεβρουαρίου, μετά τις 7:30 το απόγευμα, we’ll party like we are 4 years old», όπως μάς λέει η επίσημη πρόσκληση του πάρτι.

 

Το πάρτι είναι και σε περιμένει. Την υπέροχη Αγγελική σκηνοθετεί ο Μάνος Αρβανιτάκης και διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Άλεξ Βηλαράς (Hyke Productions).